tiistai 3. toukokuuta 2016

Kevätkiima

Olen kevään lapsi ja tämä vuodenaika on minulle ehdottomasti rakkain. Kevät on ihanaa uudistumisen aikaa, jolloin tuntee heräävänsä eloon niin henkisesti, kuin fyysisestikin. Eräs entinen miesystäväni - vailla itsesuojeluvaistoa - kertoi minulle suoraan "kärsivänsä" kevätkiimasta ja ihaili avoimesti muita naisia,  katseli ja koskettelikin. Eihän se hyvältä tuntunut, enkä itse kertoisi kiima-ajasta ääneen seurustelukumppanilleni ja tuottaisi näin turhaan pahaa mieltä.

Mutta tottahan se on. Useat meistä ovat keväisin kiimassa, niin minäkin. Miehille kevät/kesä on ehkä ihan konkreettisesti parasta aikaa - naiset vähentävät vaatteitaan, laittautuvat ja nauttivat lämmöstä täysin rinnoin, estottomasti. Istutaan terassilla pikku hameissa, nauretaan ja pidetään hauskaa. Jopa jäätelön syöminen on hyvin eroottista. Ja mikä onkaan nautittavampaa kuumana päivänä, kuin pieni leikittely kylmällä jäätelöpuikolla. Auringon paahteessa ollut kuuma iho, jota viilentää helpottavan kylmä suklainen jäätelö. Pieni hipaisu rinnan nipukkaan, sulaneen suklaan nuolaisu värisevältä nänniltä. Kuumien reisien väliin tunkeutuva jäätelö - se saa kokeneemmankin naisen hulluksi kiimasta.






Itse en aina tiedä, onko oma kevätkiimani hyvä asia, sillä se saattaa vaikuttaa parisuhteeseen huonolla tavalla. Itse en niinkään katsele vähiin pukeutuneita miehiä/naisia - ainakaan tietoisesti, vaan koen mullistusta pään sisällä. Halu uudistua, luoda uutta ja joka keväinen parisuhteen puntarointi on välillä raskasta. Mikään suhteessa ei ole muuttunut, mutta juuri keväisin mietin, että olisi niin ihanaa olla sinkku, harrastaa seksiä muiden miesten kanssa, nauttia ihailusta - ihastua, rakastua.

Usein keväisin ihastunkin, eikä tämä kevät tehnyt poikkeusta. Ihastun helposti ja minut on helppo hurmata (mikä valitettavsti pidemmissä suhteissa helposti unohtuu), pienikin huomio mieheltä/naiselta saa sydämeni sykkimään ja vereni kiehumaan. Juuri keväisin tuntuu, että suhde on tavanomainen, tuttu ja turvallinen, mikä tietenkin tavallaan on hyvä asia, mutta kaipaan jännitystä, ennalta-arvaamattomuutta ja kiihkoa. Kevätkiima. Mikä ihana, mutta tuskallinen olotila.



Juuri keväisin haluan juhlia, käydä baareissa, nauttia naisena olemisesta, elää villiä nuoruutta yhä uudelleen ja uudelleen. Varastaa muutaman kiihkeän hetken porttikongissa, tuntea vieraan miehen kädet vyötärölläni, kuumat, osaavat huulet huulillani ja sen adrenaliinipiikin, jonka vain kevätkiima aiheuttaa. Saada öisen viestin ihailijalta, tuntea olevansa jonkun mielessä, jonkun muunkin kuin turvallisen oman miehen.



Olen varmasti itsekäs ja petollinenkin, niin omaa miestäni, kuin minua "ihaileviakin" miehiä kohtaan - ottamalla pienen hetken jännitystä, kiihkoa ja nautintoa, niin halutessani. Tiedän kuitenkin rajani - vaikkakin joskus käy mielessä, että ehkä jonain kevätiltana vaara on olemassa, se pienen pieni hetki, jolloin et pysty estämään eläimellistä kiimaa, sitä suurta nautintoa, joka tuntuu päästä varpaisiin, niin huumaavana, ettei sitä pysty pysäyttämään. Kevät - leikkiä tulella - vaara. 



Onko sinulla kevätkiimaa? Kerro miten se vaikuttaa - sen hyviä ja huonoja puolia. Laitan sivulle myös kevätkiimakyselyn, selvitetään kuinka yleistä se oikeasti on :D

4 kommenttia:

  1. Apua, mä olen juuri potenut monelle tätä ihanan kamalaa olotilaa, jota myös nimitän kevätkiimaksi. Ihan valtava seksuaalinen halu ja juuri tuo halu kokea jännitystä ja voimakkaita tunteita. Ja nyt olisi niin helppo ihastua – olen myös ihastunut useamman kerran juuri näinä aikoina. Tälläkin hetkellä parikin tyyppiä kutkuttelee mielessä, mutta yritän olla leikittelemättä ajatuksella liikaa.

    Harmi (tai "harmi") vaan, että itsekin olen pitkässä ja vakaassa suhteessa, jota en tosiaan halua mokata – ei olisi ensimmäinen kerta. Olen oppinut tunnistamaan tämän jokakeväisen kuvion, ja osaan puhua itselleni järkeä etten anna viettien viedä. Mutta helppoa se ei ole, varsinkaan kun oma suhde ei juuri nyt tarjoa riittävästi seksuaalisesti. Yritän muistella sitä voimakasta olotilaa, joka oli muutama vuosi sitten keväällä puolisooni ihastuessani...

    VastaaPoista
  2. Samanlaisia tuntemuksia siis sinullakin :). Kevätkiimassa on siis hyvät ja huonot puolensa, huonoja varsinkin parisuhteessa oleville. Mutta nautitaan silti tunteesta, rajoja rikkomatta. Ihanaa kevättä sinulle:D

    VastaaPoista
  3. Mulla taas kevätkiimassa on vain hyviä puolia, kun olen avoimessa polysuhteessa :) Halut kumppania kohtaan ovat vahvat, mutta myös uteliaisuutta muihin enemmän kuin yleensä ja kaikki sallittua vastuullisesti. Muut miehet ei kyllä edelleenkään yleensä kiinnosta, mutta naiset.. Ja ollaan vitsailtu myös, et mulla taitaa olla "ikikiima"; kevätkiiman jälkeen tulee kesäkiima, syyssäpinät, talvitäpinät.. Olen aina melko halukas, mut keväällä tulee myös inspiraatiota lisää ja ehkä haluakin vielä ripaus lisää muun himon päälle :) Enpä oikein keksi huonoja puolia kevät -tai muistakaan himoista.. Se tietty, että jää vähemmän aikaa/ei kiinnosta esim. siivota ja tehdä ikäviä hommia, mut toisaalta väliäkös sillä, kunhan arki sujuu jotenkuten. Harva kuolinvuoteellaan katuu, että voi kun tuli nautittua elämästä liikaa ja siivottua aivan liian vähän ;D Valon määrä tietty häiritsee yöunia, mut siihenkin on pimennysverhot keksitty. Keväisin olen jotenkin erityisen onnellinen suhteesta ja siitä, että saan samaan aikaan rakastaa syvästi, ja olla kuitenkin täysin vapaa ja se fiilis vapaudesta on ihana :) Mut ei tietenkään polyamoria/avoin suhdekaan kaikille sovi, meille uppoaa kuin saapas suonsilmäkkeeseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinulla on hyvä tilanne ja on hienoa, että avoin suhde sopii teille. Minulle avoin suhde ei ole mahdollinen, mutta nautin kevätkiimasta täysin rinnoin rajojen sisällä ;). Ihanaa ja nautinnollista ikikiimaa sinulle :D

      Poista