lauantai 30. joulukuuta 2017

Näyteikkunalla

Ulkona sataa hiljalleen lunta. Olohuoneen kello raksuttaa päättäväisesti, lähestyen keskiyötä - vuoden vaihtumista. Naisen kotikatu on hiljainen, kaikki ovat juhlimassa jossain. Yksinäinen katulamppu valaisee katua lempeästi, kuin odottaen. Nainen jää tuijottamaan kaunista, aavemaista maisemaa. Luottaen - uskoen tulevaan.

Naisen hiuksista tippuu vesipisaroita kaulalle, valuen yhä alemmas, kohti rintojen kaarta, sujahtaen pyyhkeen saavuttamattomiin. Nainen seisoo ikunan edessä, yksin, kuin unohtuneena näyteikkunalle. Nainen on ajatuksissaan, miettien ehkä kulunutta vuotta, esittäen itselleen lupauksia tulevaan. 
Naisen mitään näkemättömät silmät eivät huomaa varjoa katulampun valossa, vaan hän antaa pyyhkeen tipahtaa lattialle. Nainen pöyhii hiuksiaan, antaen tumman kiharapilven viimeistenkin pisaroiden tipahdella paljaalle vartalolleen. Hänen uhkeat rintansa nousevat ja laskevat liikkeiden mukaan, jääden lopulta paikoilleen pyöreinä ja pehmeitä, mutta silti uhmakkaina, nännit kohti yöllistä kulkijaa. Naisen runsas lantio ja pylly vievät huomion kapeasta vyötäröstä, hänen kumartuessaan nostamaan pyyhkeen kuivumaan.

Mies on pysähtynyt niille sijoilleen, hänen nähdessään ikkunan somistuksen ja hänen hengityksensä tihenee. Kuinka kaunis nainen onkaan. Mies haluaisi koskea tuota upeaa vartaloa, tuntea isoissa kourissaan rintojen pehmeyden, kuljettaa karheaa kieltään naisen iholla, kadoten iäisyydeksi. 

Miehen reisilihakset jähmettyvät tiukkoihin farkkuihin, jalassa olevien maihareiden kieltäytyessä liikkumasta. Verisuonet miehen treenatuissa käsivarsissa pullistuvat ja mies tuntee kuinka hänen elimeensä virtaava veri saa sen sykkimään kiihkeästi.

Nainen ikkunalla levittää iholleen voidetta, hitaasti, kuin kiusoitellen. Mies siirtyy kauemmas katulampusta, nähden kuitenkin kaiken kiihottavasta näytelmästä. Miehen kasvot ovat ahavoituneet ja hänen katseensa on lähes tuima. Ruskeat silmät ovat kuitenkin lempeät ja älykkäät. Mies ei voi siirtää katsettaan naisesta.

Nainen sivelee voidetta ensin jalkoihinsa, siirtyen käsivarsiin ja kaulaan. Mies voi melkein tuntea kosketuksen ja se saa hänet haukkomaan henkeään. Naisen pienet kädet liikkuvat suurilla rinnoilla ja nännipihojen nupuilla. Mies on varma, että hän huutaa ääneen. Ehkä hän huutaakin, sillä äkkiä nainen katsoo suoraan häneen. Upoten hänen silmiinsä.
Mies ei pysty liikkumaan. Hän katsoo kuin lumoutuneena, kuinka nainen lipaisee huuliaan ja siirtää kätensä tumman karvoituksen päälle. Nainen siirtää jalkansa hieman haralleen ja raottaa sormillaan häpyään. Nainen pyöräyttää sormeaan voiteessa ja työntää sen sisäänsä, katse suunnattuna mieheen. Hetkeksi nainen sulkee silmänsä ja hänen päänsä heilahtaa puolelta toiselle, suun avautuessa kiihkeään ääntelyyn.
Mies ei tiedä mitä tehdä. Hänen tekisi mieli ottaa jo täyteen mittaansa paisunut kyrpänsä esiin. Näyttää se naiselle koko komeudessaan. Ruiskia spermaa naisen ikkunalle, kohti tuota upeaa vartaloa, tuota ammollaan olevaa suuta. Mies pelkää laukeavansa jo pelkästä ajatuksesta. 

Yhtäkkiä nainen katoaa ikkunasta ja mies hätääntyy. Käsi, joka oli jo hakeutunut farkkujen vetoketjulle, pysähtyy ja mies alkaa epäillä koko näkyä, kunnes hän huomaa asunnon oven aukeavan raolleen. Mies kävelee ovelle sydän ja elin pamppaillen, astuen sisään. Nainen nojaa keittiön saarekkeeseen, paljas pylly kohti miestä. Jalat hieman raollaan, paljastaen aarteensa, kosteana ja kutsuvana. 

Mies avaa housunsa ja päästää helpottuneen kullinsa vapaaksi. Kulli tietää mitä tehdä ja sen enempää kutsua odottamatta, suorastaan vetää omistajansa kohti tuota pyhää luolaa. Suoraan sisälle, lujaa ja anteeksi pyytelemättä. Nainen ottaa lahjan vastaan autuaana supistellen. Mies työntyy rajusti yhä uudelleen ja uudelleen. Välillä hidastaen, odottaen. Molempien hengitys on sulautunut yhdeksi. Miehen kädet kourivat ja rutistelevat naisen levottomina pompahtelevia tissejä, hänen sormensa leikkivät naisen huulilla, upoten sisälle suuhun nuoltaviksi. 
Mies vetää naisen persettä lähemmäs itseään ja antaa viimein kaikkensa. Naisen huuto kuuluu ensin ja orgasmin väristämä pillu saa myös miehen laukeamaan karjahdellen. Täsmälleen samalla hetkellä ensimmäinen ilotulite räjähtää ja hetkessä taivas on täynnä toinen toistaan upeampia raketteja.

Onnesta uupunut nainen kääntyy kohti ulko-ovea ja huomaa olevansa yksin. Hän astelee ikkunan luokse ja näkee miehen seisovan katulampun alla. Mies ja nainen katsovat toisiaan ja hymy karehtii heidän huulillaan. Mies nyökkää ja molemmat tietävät tämän olevan uuden vuoden alun. Yhteisenkö? Ehkä, ehkä ei.

Hyvää alkavaa uutta vuotta 2018

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti