lauantai 28. marraskuuta 2015

Persepano

Muistatko elokuvan Viimeinen tango Pariisissa ja kohtauksen, jossa Marlon Brando suorittaa yhden aikakautemme erikoisimmista seksikohtauksista? Kyseessä ei ehkä ole kaunein, eikä eroottisin klippi, mutta kerran kohtauksen nähtyään, se jää mieleen loppuelämäksi. Se itsepintaisuus ja jopa julmuus, jolla Marlonin esittämä roolihahmo ottaa haluamansa, on sairaalla tavalla julmetun kiihottavaa. Voiko kukaan, kohtauksen nähtyään katsoa enää viatonta voipakettia muistamatta, kuinka Marlon työntää voisen sormensa nuoren vastanäyttelijänsä anukseen ja panee häntä perseeseen vastusteluista huolimatta?  
Nykyisessä suhteessani emme harrasta anaaliseksiä, mutta toki olen sitä kokeillut. Nuorena se aiheutti pääasiassa vain kipua, enkä sitä mielelläni harrastanutkaan. Toisaalta olen myös rukoillut miestä panemaan minua perseeseen. Kyseessä on ainakin itselleni asia, joka vaatii aivan tietynlaisen tilanteen ja suhteen.Rukoillessani panoa olin suhteessa, jossa kokeilimme lähes tulkoon kaikkea. Saatoin leikkiä myös hänen anuksellaan, mikä kiihotti minua suuresti. Siihen aikaan ostin myös anustapin ja itsekin masturboidessani leikin omalla pikku reiälläni. Mutta kaikelle on aikansa ja olosuhteensa, enkä voisi kuvitellakaan ehdottavani nykyiselle miehelleni persepanoa.


Harrastatko sinä anaaliseksiä tai haluaisitko panna naista/miestä perseeseen? Onko anaaliseksi luonnollista vai pitäisikö sitä hävetä? Nautitko pornoelokuvien persepanoista? Onko anaaliseksi niin yleistä, kuin annetaan ymmärtää? Kerro ja jaa kokemuksesi/mielipiteesi.

4 kommenttia:

 1. Harrastan peppuseksiä monella tavalla. Sormilla, leluilla ja peniksellä. Olen pannut miestäni sträppärillä ja hän siis minua peniksellä.

  Luonnollista? Onko sillä merkitystä? Ja ei, ei mitään pidä hävetä, mitä kaksi tai useampi täysi-ikäistä ihmistä tekevät omasta halustaan nautinnollisesti keskenään (vahingoittamatta toisia/ulkopuolisia).

  Anaaliseksi ei ole harvinaista, mutta eihän sitä läheskään kaikki harrasta (tai edes kokeile) eikä tarvitsekaan, jos asia ei kiinnosta. Mutta jos vaikka kumppani haluaa, niin ei sitä välttämättä kannattaisi suorilta käsin kieltäytyä, vaan voi pohtia, miksi kieltäytyy ja uskaltaisiko edes kokeilla, jos siitä saisikin nautintoa. Jos se on ajatuksena ihan ehdottomasti ei, ei tietenkään sitten kuulu. Vastenmielisesti toteutettuna peppuseksistä tulee vain harmia.
  Kivuttomuus vaatii hyvän rentoutumisen.

  Miksi siis et nykyiselle miehellesi voisi ehdottaa (eikö hän ole kiinnostunut mistään "erikoisemmasta" vai onko suhde vasta niin uusi, ettei ole tarpeeksi luottamusta tms.) vai onko peppuseksi siis sellainen asia, jota et varsinaisesti kaipaa, joten et koe tarpeelliseksi ehdottaakaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein hyvästä kommentistasi :D. Olen kanssasi samaa mieltä.

   Mieheni on minua huomattavasti vanhempi, eikä ole kiinnostunut kokeiluista, enkä oikeastaan ole näiden vuosien ainana juurikaan kaivannut peppuseksiä.

   Oikein nautinnollisia hetkiä sinulle/teille jatkossakin :D

   Poista
 2. Kommentoin tässä Joulukalenterin 9.luukkua. Kynttilän steariinista tuli aika helposti mieleen sperma. Ja muistui mieleen sellainen asia, että ainakin ulkomailla on myynnissä sperman näköistä liukuvoidetta nimeltä "Spunklube" Aika mahtava esileikki jos nainen levittelisi sitä iholleen leikkisästi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi ja kiva kun olet käynyt avaamassa kalenterin luukkuja :).

   Poista