maanantai 20. heinäkuuta 2015

Eläinseksi - ällöttää vai kiihottaa?

Suomessa ollaan valmistelemassa uutta eläinsuojelulakia, jolloin mahdollisesti (vihdoinkin) kielletään eläimiin sekaantuminen seksuaalisesti. Itse näen tämän olevan ehdottomasti hyvä asia, sillä seksistä ihmisen kanssa koituu eläimelle paitsi fyysisiä, mutta myös henkisiä oireita, kuten pelkoa ja ahdistusta. Aihe on tabu, eikä eläimiin sekaantumisen yleisyyttä ole tutkittu.

Myös Tanskassa, jossa on huhuttu olevan jopa eläinbordelleja, kiellettiin eläimiin sekaantuminen - ehkä enemmän eläinseksiturismin lisääntymisen pelossa, kuin itse eläinten kärsimysten puolesta. 

Mutta, mutta - niin usein kielletyt asiat - kuten siis myös eläimiin sekaantuminen - tieto ja tunne kiellettävyydestä kiihottaa monia. Kiihotutko sinä eläinseksistä? Itse pyrin välttämään omalla kohdallani tekopyhyyttä ja voin myöntää, että itseäni se kiihottaa. Ei niin, että olisin valmis harrastamaan seksiä eläimen kanssa, vaan ajatuksen tasolla. Jo hyvin nuorena tyttönä yksi fantasioistani oli sellainen, että kuvittelin ottavani aurinkoa ulkona veden äärellä ja paikalle saapui iso, karheakielinen saksanpaimenkoira. Koira löysi hyvinkin pian hyvältä tuoksuvan ja kostean koloni, jota se itsepintaisesti nuoli entistä kosteammaksi - aina laukeamiseen asti. Tiedän saavani tästä kirjoituksesta noottia valikoiduilta lukijoilta ja edelleen painotan sitä, etten koskaan ole harrastanut eläimiin sekaantumista, enkä sitä tule koskaan tekemäänkään. Mutta voiko kukaan nainen kieltää, kirkkain silmin, etteikö esim. upean ja ylvään hevosen ison kyrvän näkeminen yhtään kiihota?! Itse olen hevosen kyrvän nähtyäni innoissani kuin pieni tyttö tikkarista. Toki olen myös kuullut tarinoita tietyistä henkilöistä, jotka olisivat harrastaneet seksiä esim. koiriensa kanssa, mutta kaikki ovat olleet huhupuheita ja huono makuhan niistä on jäänyt, ja henkilöt ovat saaneet otsaansa omituisen sekopää-leiman. 

En todellakaan halua liittää postaukseeni yhtään eläinseksi-kuvaa, vaan mielestäni valikoimani kuvat ovat kauniita ja niiden tarkoitus ei ole yllyttää ketään lähestymään eläimiä seksuaalisessa mielessä. Mielelläni otan vastaan kommentteja aiheeseen liittyen. Aihe on arka, mutta varmasti yleisempi kuin kukaan osaa kuvitellakaan. Erityisesti fantasia-tasolla. Oletko sinä koskaan fantasioinut eläinseksistä? 


19 kommenttia:

 1. Ei kiihota eläimet sisänsä mitenkään. Mutta kerran näin tv:stä kun naistoimittaja oli mukana keräämässä siitosorilta spermaa. Hommassa oli sopivaa huumoria mukana. Naispuolinen työntekijä näytti lopuksi muovipussissa olevaa hillitöntä määrää spermaa ja naiset nauroivat sille kuinka väsynyt hevonen oli "työnsä" tehtyään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi :). Miten sperman kerääminen suoritettiin? Aika tavalla oli varmasti lastia ;). Kuulostaa kyllä kiihottavalta... hmmm

   Poista
  2. Siinä oli sellainen hevosta muistuttava "keinotamma" eli teline, jonka päälle ori takaapäin kiipesi. Telineessä oli "pilluna" liukastettu irroitettava putki tai suppilo, jonka sisällä muovipussi sperman talteensaantia varten. Itseäni miellytti näiden naisten lämmin, heleä, estoton nauru. Sperma on luonnollinen ja iloinen asia :)

   Poista
  3. Olen kanssasi samaa mieltä - yleensäkin seksin pitäisi olla iloista ja humoristista puuhaa (ei tiukkapipoisille) :D

   Poista
  4. Näin on. Hmm... Voihan tuota sperman keräystä harrastaa myös nainen ja mies kahdestaan. Huumorilla "Nyt on miehen lypsyaika", heh.

   Poista
 2. Mahtoikohan mun kommentti tulla perille, kun valitsin tuohon kommentti nimellä-kohtaan google-tili. Sori jos nyt tulee toiseen kertaan. Ensinnäkin tosi makeeta, et kirjoitat tästä aiheesta! Mulle ei oo oikeen koskaan auennut, että miten siitä voi koiralle aiheutua traumaa tai stressiä jos sen annetaan nuolla naista. Miehen ja narttukoiran välisestä voikin aiheutua ties mitä ja siinä liikutaan ehkä jo alistamisessa.
  Youtubesta kannattaa ehkä hakea joku video sanoilla horse mating. Se oriin iso siitin ja siitä tuleva spermamäärä on kyl aika mieletöntä, ja kun se noro valuu ulos tammasta.
  -Palopoika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tullut kommenttisi kuin kertaalleen... Traumoja ja fyysistä väkivaltaa syntyy tosiaan nimenomaan juuri konkreettisesti panemisesta, ei niinkään nuolemisesta ja itselleni mieluisimmasta tavasta, eli fantasioinnista. Vilkkaasta mielikuvituksesta on niiiin paljon iloa, jolloin pelkkä orin ison kyrvän näkeminen laitumen reunalla riittää ;). Kiitos kommentistasi Palopoika

   Poista
  2. Juuri tämän takia kaipaisin tarkennusta tähän yleiseen keskusteluun, että mitä nyt tarkalleen ollaan kieltämässä.
   -Palopoika

   Poista
 3. Hienoa kun olet uskaltanut ottaa asian esille!

  Ohessa tarkemmat perustelut zoofilian kriminalisiontia vastaan: http://blog.zeta-verein.de/wpcontent/uploads/kannanotto_zoofilia_04082015.pdf

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkistä, olipa ajatuksia herättävä. Suosittelen aiheesta kiinnostuneita lukemaan linkin sisällön.

   Poista
 4. Voin kyllä sanoa että olet eläinseksistä ja siitä ketkä sitä harrastavat pihalla kuin lumiukko.
  Asiasta josta ei tiedä mitään ei kannata kirjoittaa olettamusblogia "eläinten kärsimyksestä ja rääkkäyksestä" vaan kannattaa todellakin perehtyä tuon kannanoton kaltaisiin oikeisiin faktoihin. Uusi laki on todella epäoikeudenmukainen ja syrjivä eikä perustu muutoinkaan järkeviin faktoihin vaan ainoastaan cityvihreiden ja zoofiliasta käytännössä mitään tietämättömien tahtoon "parantaa" eläinten asemaa. Tällaista lakia ei suomessa ehdotettaisi ellei se tulisi eurooppalähtöisesti, koska sellaiselle ei ole mitään tarvetta käytännön tasolla.

  Muuten todella hyvin kirjoitettu ja todella hienosti kuvitettu ! Enemmän faktoja pöytään seuraavalla kerralla !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi. Ikävä kyllä uskon siihen, että maailmassa on myös eläinseksiä, jossa eläin todellakin kärsii. En ole perehtynyt zoofiliaan, eikä aihe oikeastaan kiinnosta minua sen enempää. Maailmaan mahtuu mielipiteitä, mikä ei ole huono asia. Kyseenalaistaminen ja asioista keskusteleminen auttaa meitä kaikkia ehkä suvaitsevaisemmiksi, tai toisaalta vahvistaa omia uskomuksiamme. Oikein hyvää syksyä sinulle :)

   Poista
  2. Tottakai maailmassa on eläinseksiä josta eläin kärsii, mutta sehän on kielletty jo nykyään eikä se todellakaan ole esillä sellaisissa piireissä jotka eläinten kanssa seksiä harrastavat. On järjenvastaista että eläinrakkaat ihmiset satuttaisivat puolisoitaan, koska heille eläin ei ole vain esine.
   Verrattaen: kielletäänkö kaikki ihmisseksi sen takia että joku raiskaa ja oletko oletusarvoisesti raiskaaja jos sanot seksiä harrastavasi? Näin siis suhtaudutaan zoofiileihin yleisesti.

   Poista
 5. mielestäni eläinseksi ei ole väärin. Silloin on jos eläintä otetaan väkisin ja rääkätään. Itse en ole valmis eläinseksiin. Mutta eläin seksi ei ole väärin silloin jos esimerkiksi yksinäinen nainen ja koira tekee hyvää toisillensa. Vaikea sanoa nauttiiko koira. Mutta kyllä varmaan koira osaa ilmoittaa kun ei tykkää. Lähtee pois tai on vihainen jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi. Koiran näkökulmasta (tai muun eläimen) asiaa onkin vaikea pohtia, toivottavaa on ettei eläin kärsi seksistä millään muotoa.

   Poista
 6. Halusin tarkentaa vielä tohon kommenttiin että silloin on ehdottoman väärin jos eläintä rääkätään. Eli tarkoitin että jos nainen ottaa eläimeltä eikä eläin vastustasilloin ei ole väärin.

  VastaaPoista
 7. Viime vuoden puolella tuli laki voimaan jossa lukee että se on laillista kunhan eläimeen ei satu. Siis suomessa, ja tanskan eläin bordellit eivät ole huhu vaan ihan tosi, ja viimeisimmät niistä otetaan pois käytöstä muistaakseni viimeistään tämän vuoden alussa.

  VastaaPoista
 8. Fantasiatasolla toimii. Minulla se alkoi niin, että luin seksinovellikokoelman, jossa oli myös kaksi eläinseksinovellia. Toisessa nainen ja hevonen ja toisessa nainen ja koira. Yllätyksekseni ne olivat kiihottavia ja minulle syntyi fantasia koiria "harrastavasta" tyttöystävästä. Netistä löytyi kaikenlaista ja huomasin, että tällä tavalla villit ja ekshibitionistiset kiehtovat minua, vaikka en oikein ymmärräkään niin pitkälle menemistä. Purin fantasiani kirjoittamalla novellin; se oli hauskaa ja sain hyvää palautetta. Olisi ollut hienoa jakaa tämä fantasia jonkun tyttöystävän kanssa, mutta niin ei koskaan ollut. Sitä en tiedä, mitä olisin ajatellut, jos kumppani olisi halunnut toteuttaa sen.

  Yleisyydestä.Kyllä sitä on tutkittu ja yllättävän isoja lukuja on nähty, mutta ne on myös kiistetty. Itse pidän uskottavampana lehdestä lukemanaani 2,3 prosenttia naisista ja 2,7 prosenttia miehistä fantasioi. Kuinka suuri osa sitten toteuttaa fantasioitaan, ken tietää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hyvästä kommentistasi ja omasta kokemuksestasi :). Itselläni usein asiat jäävät fantasiatasolle, niin kuin ehkä monella muullakin. Toteuttaminen voi jopa pilata hyvän fantasian, hmm...

   Poista