perjantai 30. joulukuuta 2016

Uuden vuoden orgasmi

Ovi kolahtaa alakerrassa ja Veeran sydän sykähtää kiihkeästi. Sormi hakeutuu nännin ympärille rutistaen sitä päättäväisesti. Veera katsoo itseään peilistä ja on tyytyväinen näkemäänsä. Hillitty ehostus korostaa täydellisiä kasvoja, punatut huulet ovat hieman raollaan, kosteina. Veera riisuu yllään olevan aamutakin. Katse kiertää peilikuvassa alaspäin, pysähtyen odottavina, pystyssä nöpöttäviin nänneihin. Veera huokaa hiljaa ja tuntee kuinka uudet satiiniset pikkuhousut kastuvat. Katseessa kiihkeä kuumotus, hento puna poskillaan Veera miettii kuinka kauan viime kerrasta on - liian kauan. Nyt hän tekee kaikkensa, että Marko huomaa hänet - vaimonsa ja ottaa hänet. Ottaa kunnolla.

Marko astelee huoneeseen kiireesti ja on selvästi vihainen nähdessään ettei Veera ole vielä valmis uuden vuoden juhliin. "Mitä hittoa, mikset oo valmis?" Veera nielee pettymyksensä ja peittää vaistomaisesti pienet rintansa käsillään. "Nyt vauhtia nainen, kuljettaja tulee ihan kohta", Marko sanoo hieman lempeämmin huomatessaan Veeran kostuneet silmät. "Tää on tärkeä ilta - ylennys firmassa on melkein varma. Hoidetaan ilta kunnialla läpi niin saadaan sullekin hankittua kunnon silikonit", Marko nappaa kiinni Veeran rintaan vailla hellyyttä ja Veera nieleskelee tosissaan, ettei purskahtaisi itkuun.

Alkuillan aikana herännyt pieni innostus juhlia kohtaan häviää ja Veera miettii jälleen kerran miksi on lupautunut koko tyhmiin pirskeisiin, joissa ei edes tunne juuri ketään. Marko ei kerta kaikkiaan huomaa häntä enää naisena ja puheet silikoneista saa Veeran ahdistumaan. Marko laittautuu nopeasti valmiiksi ja hoputtaa naistaan, huomaamatta Veeran hiljaisuutta. 

Kuljettaja saapuu limusiineineen ja Veera päättää yrittää nauttia juhlista. Juhlien ja ylennyksen jälkeen kaikki varmasti muuttuu paremmaksi. Markon tarjoama kuohuviini kuplii Veeran kielellä ja hän hymyilee miehelleen kuten kuuliaisen vaimon tuleekin.

Juhlissa Marko kuitenkin hylkää vaimonsa liittyen pomonsa seurueeseen, esitellen vain pikaisesti Veeran. Veera jää hetkeksi keskustelemaan lähellä olevien naisten kanssa, mutta kyllästyy pian tyhjänpäiväiseen puheeseen. Uusi upea pitsinen iltapuku tuntuu enää vain valjulta vaatteelta Veeran tyhjentäessä shampanjalaseja toinen toisensa perään. Hänen katseensa kiertää vieraissa ja miehessään, joka selvästi yrittää miellyttää pomoaan. Seurueeseen liittyy pitkä, blondi nainen, joka kuiskuttelee Markolle työntäen itseään ja isoja rintojaan liian lähelle. Veera on tympääntynyt. Tympääntynyt ja pettynyt. 


Veera astelee baaritiskille ja istahtaa jakkaralle jo hieman humaltuneena. Ympärillä on vieraita ihmisiä, kasvoillaan naamiot, joka kaikesta huolimatta tuntuu Veerasta kiihottavalta. Ajatus siitä, että hän voi juhlissa olla joku aivan muu kuin Veera kotihiiri saa hänet hetkeksi unohtamaan Markon ja hän uppotuu tarkkailemaan muita juhlijoita. 

Viereisessä pöydässä kaksi naista ovat riisuneet naamionsa ja sauhuttelevat sähkötupakkaa nautinnollisesti, vaniljaisen tuoksun kietoessa heidät omaan maailmaansa. Veera katselee naisia ja huomaa kiihottuvansa entisestään naisten eroottisen sauhuttelun tuloksena. Veera ei huomaa, että häntä itseään tarkkaillaan, eikä hän huomaa kuinka hänen nänninsä kovenevat ja suurenevat ohuen pitsin alla. Hän ei huomaa hengityksensä kiihtyvän, pupilliensa suurenevan, eikä poskiensa punastuvan.Naisten iltapuvut paljastavat anteliaasti rintoja ja Veera huomaa kuinka toisen naisen nänni vilahtaa. Veera ei muista nähneensä mitään niin kiihottavaa pitkään aikaan ja hänen olonsa alkaa olla tukala. Veeran tekisi mieli liittyä naisten seuraan, suudella kauniita huulia ja vain antaa mennä. Kerrankin. 

Viime hetkillä Veera järkiintyy ja hieman hapuillen hän lähtee kohti nurkan takana olevaa parveketta. "Raitis ilma tekee varmasti hyvää ja pääsen aiheuttamasta mitään skandaalia Markolle", Veera ajattelee, samalla hieman huvittuneena kuvitelmastaan, että ylennystä odottava miehensä löytäisi hänet harrastamasta seksiä naisten kanssa keskeltä pomon juhlia. Veeraa naurattaa.


Viileä tuuli saa Veeran värisemään ja hänen ihonsa on kananlihalla. Veera ei huomaa kuinka parvekkeen ovi aukeaa ja häntä lähestytään takaapäin. "Älä käänny", kehoittaa käheä, miehekäs ääni Veeran korvan vieressä. Veera säpsähtää, mutta ei käänny. Jokin äänessä on turvallinen, turvallinen ja seksikäs. Veera kuvittelee itsensä vieraaksi, ulkopuoliseksi, itsestään irralliseksi - hän unohtaa Markon ja vain odottaa vartalo jännittyneenä upeaäänisen miehen siirtoa. Mies tuoksuu upealle. Veera värisee, ei kylmästä vaan kiihkosta. 

Miehen kuuma, hieman karhea käsi sivelee Veeran kaulaa, juuri kohdasta joka saa Veeran syttymään. Tuhannet väristykset päästä varpaisiin saavat Veeran haukkomaan henkeään. Veera tuntee kuinka voisi laueta heti - tässä ja nyt. Miehen huulet jatkavat kaulan ja niskan hyväilyä kiihkeästi suudellen ja Veera on kuin unessa. Polttavassa unessa.

"Voi luoja, voi luoja", Veera hokee. Mies hyväilee sormellaan Veeran punattuja huulia, kiusoitellen. Veera nuolee ja puree sormea saaden miehenkin hengityksen kiihtymään. Paluuta ei ole. Mies riisuu Veeran iltapuvun hellästi, paljastaen Veeran lähes alastoman vartalon. Kumpikaan ei puhu sanaakaan, eikä kumpikaan huomaisi vaikka joku tulisi parvekkeelle, niin keskittyneitä he ovat.


Miehen käsi hakeutuu Veeran rinnoille saaden naisen lähes huutamaan ääneen. Mies peittää kuitenkin Veeran suun kädellään jatkaen tehokasta työskentelyään. Veera tuntee kuinka miehen kovana sykkivä elin painaa hänen takapuoltaan ja hän olisi valmis antautumaan heti. Veera painaa pyllyään penistä vasten. Mies naurahtaa hieman hengästyneenä ja kuiskaa: "ei vielä". 

Kukaan ei ole koskaan ennen koskenut Veeran rintoja niin. Veera tuntee kuinka hänen rintansa ovat täydelliset, kämmeniin sopivat ja kuinka hänen nänninsä reagoivat miehen kosketukseen niin kuin eivät ikinä olisi tulleet kosketuksi. Veera on laukeamaisillaan  ja hän tuntee kuinka hänen vulvansa valuu kuumana sekä kosteana. Miehen kädet siirtyvät alaspäin, Veeran uumille ja sitten reisille. Miehen parransänki rahisee Veeran iholla, karheiden käsien löytäessä joka ikisen herkän kohdan naisen iholla. Veera on kuin taivaassa.

Kumpikaan ei huomaa parvekkeen alapuolella olevaa ihmismassaa joka on kerääntymässä vastaanottamaan uutta vuotta. Sen sijaan he huomaavat Veeran alushousujen tippuvan lattialle ja miehen sormen löytävän turvonneen klitoriksen, jota sormi alkaa kiihkeästi pyöritellä. Veera on hulluuden partaalla. Juuri hänen ollessaan saamassa orgasmin, mies lopettaa siirtyen käsineen muualle. Veera rukoilee miestä jatkamaan. Myös mies riisuutuu ja nyt hänen valtava kyrpänsä odottaa jo innoissaan pääsyä tuohon ihanaan aukkoon. 


Miehen itsehillintä on uskomaton, sillä edelleen mies leikittelee Veeran pillulla. Hän työntää sormensa pilluun, uudestaan ja uudestaan. Veera ei usko kestävänsä enää kauaa. Hän työntää epätoivoisesti persettään kohti miestä, jolloin mies alkaa kiusoitella naisen anusta. Veera voihkii ääneen, vähät välittäen, että joku voisi huomata. Miehen nyt niin tuttu ja taitava sormi siirtyy jälleen pyörittämään klitorista. Veera puree huulia yhteen ollakseen huutamatta kun orgasmi tulee, niin rajusti, että Veeran jalat ovat pettää alta. 

Mies työntyy rajusti Veeraan takaapäin, vetäen naisen perseen kiinni vasten täysiä pusseja. Jossain taustalla lasketaan ääneen sekunteja. Täsmälleen vuoden vaihtuessa, sekä mies, että Veera saavat niin valtaisan orgasmin, että taivaalla räiskyvät raketit ovat vain alkusoittoa. 


Veeran vartalo on lopen uupunut ja hän valahtaa lattialle iltapukunsa päälle, voipuneena, kaikkensa antaneena, mutta autuaana. Autuaampana kuin koskaan ennen. Hänen kohottaessaan katseensa, mies on poissa. Miehen sperma valuu kuumana ja paksuna Veeran reisille ja ilmassa tuoksuu vielä häivähdys miestä. Veera itkee, itkee ilosta ja naiseudesta. 

Matkalla kotiin Marko keskittyy itseensä ja ylennykseensä, eikä edes huomaa Veeran sotkuista ulkomuotoa, ei nainnin tuoksua, ei mitään. Veera päättää tehdä elämässään suuren muutoksen, heti uuden vuoden kunniaksi. Kuljettajan salaperäinen, mutta samalla kaipaava katse taustapeilissä vahvistaa Veeran ajatuksia ja hän hymyilee miehelle kiitollisena. 

Hyvää Uutta Vuotta 2017

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti