sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Juliuksen lahja

Julius on saanut päivän askareensa tehtyä ja päättää käydä ilmoittamassa emännälle lähdöstään. On kuuma kesäpäivä ja Julius on riisunut paitansa estääkseen hikikarpaloiden imeytymisen siihen. Hän tietää äidin hermostuvan ylimääräisestä pyykistä ja ajattelee kysyvänsä emännältä samalla, voisiko viedä puutarhasta kukkia äidilleen. Hiljaa vihellellen Julius astelee yläkerran rappusille. 

Julius on jo 25-vuotias, mutta hieman hidasälyinen ja äiti onkin ollut mielissään pojan saatua töitä kartanolta. Työt eivät ole vaativia, mutta välillä fyysisesti raskaita, mikä onkin vahvistanut Juliuksen muutenkin massiivisia lihaksia, sekä timmiä kroppaa. Kylän tytöt ovat katselleet häntä ihaillen, mutta kukaan ei ole koskaan lähestynyt häntä intiimisti. Eikä Julius ole sitä osannut kaivatakaan. Välillä mies on kuitenkin tuntenut outoa, kutkuttavaa tunnetta, varsinkin hänen katsellessaan vähäpukeisia naisia tai tilan eläinten parittelua. Mutta nyt Juliuksen mielessä on vain vapaa viikonloppu ja äidille vietävät kukkaset.

Emännän huoneen ovi on hieman raollaan ja vaistomaisesti Julius lähestyy sitä äänettömästi. Hän pysähtyy äkisti nähdessään emäntänsä seisovan peilin äärellä vain alusvaatteisiinsa pukeutuneena. Julius tietää, että hänen pitäisi koputtaa oveen, mutta yhtäkkiä häntä kiinnostaa kovasti nähdä mitä huoneessa tapahtuu. Emäntä on huoneessa yksin, eikä tunnu vaistoavan häntä katselevaa silmäparia, vaan hän jatkaa hiuksiensa harjaamista pitkin vedoin. Rinnat ovat osittain esillä ja ne nähdessään Julius nielaisee tuskin kuuluvasti. Hänen sydämensä alkaa lyödä tiheämmin, eikä mies ymmärrä miksi reagoi niin. Julius on aina pitänyt ystävällisestä emännästään, mutta nyt hän katsoo tätä ensimmäistä kertaa kuin uusin silmin. Katse kiertää naisen vartalolla ja Juliuksen valtaa jälleen outo tunne. Emännän huulten kaari, silmien katse, ylväänä kohoavat rinnat ja pyöreä takamus saavat Juliuksen lähes pyörryksiin...
Emäntä on ottanut rintansa kokonaan esille ja leikittelee omilla nänneillään, katse kiinnittyneenä omaan peilikuvaansa, vähän tympääntyneen oloisena. Samaan aikaan Julius hengittää yhä kiihkeämmin, mutta jatkaen katseluaan uteliaana. Vasta nyt mies näkee emännän naisena, kauniina naisena. Ei niin kuin äiti, vaan naisena jota Julius haluaisi koskettaa, edes hetken verran. 

Emäntä on työntänyt pyllyään enemmän taaksepäin, kohti Juliusta ja hänen toinen kätensä seikkailee kiinteiden pakaroiden välissä pilkottavassa vaossa. Julius kuulee hennon litinän ovelle asti. Ääni saa miehen vapisemaan kauttaaltaan ja hän huomaa elimensä puskevan kohti housujen etumusta voimalla. Kuin kiimassa olevan hevosen, jota Julius ehtii ajatella hetken, ennen ajatustensa palautumista nyt niin kiihottavaan emäntään.Julius tuijottaa kuin lumoutuneena, kuinka emäntä hyväilee ohuen karvan peittämää alapäätään, ensin kuin vahingossa, sitten määrätietoisemmin. Nopeasti pyöritellen, välillä sormen hakeutuessa syvälle sisään. Julius näkee ja kuulee kuinka pillu imee emännän sormen sisälle yhä uudestaan ja uudestaan. Emännän hengitys on nyt yhtä nopeaa kuin miehenkin ja ennen kuin Julius ehtii edes ajatella ottavansa oman, housuissa kipeästi jyskyttävän elimensä vapauteen, emäntä huutaa ääneen ja hänen kasvonsa vääristyvät ilmeeseen, jollaista Julius ei ole koskaan nähnyt. Samalla kauniiseen ja rumaan, helpottuneeseen ja tyhjään.Emäntä nostaa katseensa ja näkee peilissä Juliuksen ihmettelvän, kiihottuneen ja odottavan katseen. "Julius", emäntä kuiskaa ääni vapisten. Julius perääntyy ovelta nopeasti, peläten miten emäntä reagoi. Mies tietää tehneensä väärin katsellessaan emäntää salaa. Anteeksi pyydellen Julius ryntää alas rappusia ja juoksee kotiin pysähtymättä kertaakaan.

Kotona mies lukittautuu huoneeseensa ajatustensa vallassa. Hänen verkkokalvoillaan on kuva emännästä, hänen vartalostaan ja kosketteluistaan. Korvissaan hän kuulee tyydytyksen ääniä, kiihottavaa litinää ja loisketta. Sieraimet haistavat emännästä nousseen tuoksun, joka yhdistyy Juliuksen oman elimen nesteiden tuoksusta, nesteistä, joista osa on kastellut housujen etumuksen. Julius piilottaa housut pyykkikoriin ja valittaen väsymystään äidille, menee saman tien sänkyynsä.

Yö ei suju hyvin, sillä tapahtumat kertautuvat miehen unissakin ja Juliuksen kulli tuntuu elävän omaa elämäänsä koko yön. Julius on hämillään, eikä tiedä mitä tehdä. Hän tietää periaatteessa mitä naisen ja miehen välillä tapahtuu, mutta koska ei sitä ole itse koskaan kokenut, ei osaa pukea turhautumistaan sanoiksi. Eikä ainakaan äidilleen. Julius tietää, että hänen on pakko saada kokeilla - saada kokea miltä tuntuu upottaa oma kyrpänsä ihanasti litisevään vakoon, olla osa sitä nautintoa, mitä emäntä koki yksin. Mutta kenen kanssa? 

Aamulla äiti tulee herättelemään Juliusta ja kertoo emännän soittaneen ja pyytäneen miehen töihin, vaikka onkin lauantai ja vapaapäivä. Hieman kummastuneena Julius kerää työkalunsa ja ehtii hetken pelätä, mitä emäntä sanoo hänen tirkistelystään. Kuuliaisena työntekijänä Julius päättää tehdä kaikkensa, että saa pitää työpaikkansa ja lupaa itselleen pyytävänsä vielä kerran anteeksi emännältä. 

Kävellessään kohti kartanoa Juliuksen mielessä pyörii edelleen illan tapahtumat ja hän tuntee kuinka housuissa nököttävä elin alkaa jälleen pullistella. "Hitto, hitto". Mies näkee jo kaukaa emännän, joka kävelee puutarhassaan kohti pihalampea. "Kuinka kaunis hän onkaan", ajattelee Julius mielessään. Housuissa vallattomana sykkivä kyrpä ei suostu kuuntelemaan miehen äänetöntä anelua, vaan tempoo itseään kohti vapautta. 
Emäntä hymyilee Juliukselle ja sanoo, ettei ole mitään hätää. "En ole vihainen sinulle." "Oletko koskaan nähnyt alastonta naista tai rakastellut naisen kanssa?", emäntä kysyy katse suoraan mieheen nauliintuneena. Emännän katse etsiytyy miehen etumukseen, jolloin Julius siirtää kätensä nopeasti eteen. Emäntä on lammessa lähes alasti, vain ohut paita päällään, paljastaen itsensä estottomasti. Julius nielaisee ja vastaa: "Olen nähnyt äidin ja siskoni alasti, en muita". "Paitsi sinut eilen - anteeksi", mies lisää katse maassa. Mies nostaa kuitenkin nopeasti katseensa, sillä hän ei halua menettää enää sekuntiakaan naisen upean vartalon katselemisesta. Ohut paita kiihottaa, jos mahdollista, niin vielä enemmän, kuin täysin alaston vartalo, sillä kivikoviksi pingottuneet nännit painautuvat kauniisti paitaa vasten ja ohut kangas korostaa entisestään vartalon kaaria. Emännän pillu on kastunut osittain ja karvoituksessa on kimaltavia vesipisaroita. Juliuksen on vaikea hengittää.

"Tiedäthän, mitä naisen ja miehen välillä voi tapahtua ja sen ettet saa koskaan ottaa naista väkisin?", emäntä jatkaa. "Tiedän". Emännän katse harhailee Juliuksessa, päästä varpaisiin ja lopulta hän astuu miehen luo ottaen tätä kädestä kiinni. "Tule Julius!" Julius seuraa kuuliaisesti naista. Rappusilla emäntä kulkee edellä, eikä Julius voi välttyä katsomasta somasti pilkottavaa tussua, jota verhoavat kauniit häpyhuulet, kuin raamit. Julius tuntee nenässään saman tuoksun kuin illalla ja hän ennemminkin aistii kuin näkee kiihotuksesta kostuneen vaon.

Emäntä johdattaa Juliuksen makuuhuoneeseensa ja kertoo, ettei miehen tarvitse pelätä mitään. "Haluan antaa itseni sinulle lahjana hyvin tehdystä työstä", emäntä sanoo ja suutelee Juliusta hellästi. "Emme vain voi kertoa tästä kenellekään, emmehän?". Julius lupaa ja vannoo, ettei asiasta hiiskuta kenellekään. Julius tuntee kiitollisuutta naista kohtaan, mutta hetkessä kiitollisuus muuttuu kiimaksi hänen rentouduttuaan ja ryhdyttyään nauttimaan luvan kanssa alastoman naisen kauneudesta.
Emäntä antaa Juliuksen kosketella itseään, ihanan pyöreitä rintoja - upeasti kovettuneine nänneineen, pakaroita, reisiä ja lantion kaarta. Julius on kuin humaltanut, tietämättä mihin kohtaan koskisi seuraavaksi. Emäntä katsoo miestä hymyillen huomatessaan kuinka innoissaan mies on lahjastaan. Emäntä raottaa reisiään paljastaen kostean vakonsa miehelle, avaten samalla Juliuksen housut ja riisuen lopulta myös miehen alasti.

Nainen ihailee miehen lihaksikasta vartaloa ja järisyttävän suurta kullia, joka sykkii koko ajan kohti määränpäätään. Emäntä ohjaa Juliuksen käden puutarhaansa, antaen miehen nauttia pillun kosteudesta. Mies on kuin lapsi nauttiessaan nyt jo litimärän tussun litinästä. Nainen pelkää miehen mällin lentävän hetkenä minä hyvänsä, joten hän käy makuulle sänkyyn vetäen miehen perässään. "Ota minut!", nainen voihkaisee kiimaisena.

Jos Julius hetkeä aiemmin mietti osaako hän panna naista, niin nyt sitä on turha murehtia, luonto kyllä huolehtii siitä. Valtava kyrpä ohjautuu kuin itsestään naisen piukkaan pilluun ja emännän kiihottuneiden huutojen saattelemana mies työntyy naiseen. Nainen ei ole koskaan ennen tuntenut niin suurta ja leikkisää kyrpää sisällään ja vaikka työntöjä ei ehdi tulla kuin muutama, niin emäntä ja Julius saavat molemmat yhtä aikaa. Julius purskahtaa itkuun pelkästä kiitollisuudesta, jolloin emäntä hukuttaa hänet suudelmiin itsekin herkistyneenä. Emäntä ja Julius käpertyvät toistensa kainaloon unohtaen ulkopuolisen maailman, täysin keskittyen toisiinsa.

"Sinulla on vielä monta tuntia työpäivää jäljellä", emäntä huokaa nautinnollisesti ja ottaa käteensä miehen puolittain laskeneen kullin. "Minulla on vielä monta asiaa opetettavaa sinulle". Mies katsoo emäntää silmiin ja siirtää katseensa naisen juuri lauenneeseen vartaloon. "Paras työpäivä ikinä!" Hetkessä kyrpä on jälleen kovana ja sykkivänä  - valmiina kohti uusia leikkejä.10 kommenttia:

 1. Kyllä kannatti lukea lisää ja kiihottua ;)

  VastaaPoista
 2. Huhhuh, nää sun tekstit on niin kiihottavia !

  VastaaPoista
 3. Olet kyllä taitava seksinovellien kirjoittaja. :)

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtavaa taasen, kiitos!Kiihottaa ja panettaa ajatus puumasta, joka osaa kiusoitella miestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle ja muille lukijoilleni :D. Hienoa, että tarinat kiihottavat - niin minuakin...

   Poista
 5. Hieno kertomus, kiitos siitä.
  Ihmettelen kuitenkin miksi et lisää aistikkaita kuviasi kuvagalleriaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Tarkoitatko kuvia, joita on tekstien joukossa?
   Pyrin kyllä laittamaan myös galleriaan kuvia, pääsääntöisesti en kuitenkaan niitä, mitä on postauksissa. Kuvien etsimisessä menee yllättävän kauan aikaa, ja haluan käyttää niitä hyväkseni nimenomaan tarinoiden/tekstien lomassa.

   Poista