lauantai 24. syyskuuta 2016

Pikku pillu

Ovi kolahtaa miehen takana vaimeasti, hänen haparoidessaan pimeässä eteisessä. Shh, hän sähisee itselleen irrottaessaan samalla kravattiaan. Silkkikravatti tipahtaa laattalattialle miehen astellessa kohti portaikkoa. Viime hetkellä mies päättää juoda vielä yhden drinkin. Hän kaataa lasiin konjakkia ja siemaisee juomaansa nautinnollisesti. 

Miestä panettaa - panettaa hurjasti. Kuukausi eron jälkeen, eikä hän ole vielä päässyt sänkyyn kenenkään kanssa. Mies pysähtyy katsomaan peilikuvaansa ja on näkemäänsä tyytyväinen. Ex-vaimon rakastama parransänki saa miehen muuten lempeisiin kasvoihin särmää ja kallis puku kuin nuolee hänen treenattua kroppaansa. Mies muistelee illan tapahtumia. Firman juhlia, joissa myös ex-vaimo oli edustettuna. Kaunis nainen, ämmä, huora. Miten lähellä olikaan, että se vamppi olisi saanut miehen jälleen pauloihinsa, juonittua hänet naimaan, naimaan kesken pomon juhlia. Itse asiassa mies olisi valmis tekemään juuri sillä hetkellä mitä tahansa, että saisi uppoutua vaimonsa kylmään vittuun. Mitä tahansa. Miehen kyrpä takoo puvun housuja, anelee päästä irti. Mies kulauttaa juoman kurkkuunsa kiroten.Mies kapuaa yläkertaan ja käy kurkkaamassa lastenhuoneeseen, jossa pikkumies tuhisee häiriintymättä. Mies avaa paidan ja päättää käydä viilentävässä suihkussa. Ehkä hän voisi vetää käteen ajatellen sitä perkeleen narttua, narttua joka luultavasti parasta aikaa viihdyttää pomoa. Ruiskia spermat kylpyhuoneen kaakeleille. Ihan kuin sillä olisi väliä. Vaimo ei enää siivoaisi niitä, ei välittäisi.

Mies avaa vierashuoneen oven, jossa lapsenvahti nukkuu kauniina kuin nukke. Mies jää katsomaan tyttöä, joka on heittänyt peiton pois päältään. Näky on lumoava ja miehen konjakin tuoksuinen hengitys salpaantuu. Tytön alushousut ovat puoliksi riisuttuna, paljastaen kiihottavan vaon, kuin kutsuna.

Mies miettii minkä ikäinen tyttö on nyt. Tyttö on ollut heillä lapsenvahtina pojan syntymästä asti. Hänen täytyy olla jo ainakin 19-vuotias. Mies on aistinut, kuinka tyttö välillä on tuijottanut häntä suurilla silmillään, kasvoillaan viaton hymy. Koskaan ennen mies ei ole kuitenkaan katsonut tyttöä naisena, ei ennen kuin nyt. Kyrpä kovettuu hetkessä miehen katseen kiertäessä nuorta vartaloa. Oi luoja. Mies ottaa sykkivän, turpean elimen käteensä. Elin tuijottaa nuorta lihaa yhtä lumoutuneena kuin isäntänsäkin.Tyttö nukkuu edelleen rauhallisesti, miehen lähestyessä sänkyä kiimaisena. Mies päättää vain vähän katsoa, ehkä ihan hieman koskea. Ihan hieman. Mies koskettaa tytön pakaraa hyväillen. Molemmilla käsillä molempia pakaroita, iho on sileä kuin vauvalla ja miehen hengitys tihenee. Hitaasti, hitaasti mies riisuu housuja alemmas. Tyttö ynähtää, mutta ei herää. Mies avaa pakaroita, paljastaen vaon, jota täydelliset huulet kehystävät kuin arvokkainta taulua. Miehen sormet koskettavat huulia viipyillen.

Tyttö kääntyy selälleen, mutta ei edelleenkään herää. Tai niin mies ainakin luulee. Tytön yläruumista ei peitä enää mikään, peiton siirtyessä syrjään hänen pienten, kiinteiden rintojensa päältä. Mies nielaisee, mikä kuulostaa hänen omissa korvissaan valtavalta ääneltä. Tyttö kuitenkin pitää silmänsä kiinni, vain hieman puraisten huultaan. Mies ei enää pysty lopettamaan, vaan hän siirtyy koskemaan tytön pikkuruisia nännejä, ensin yhtä, sitten molempia. Jos mies tajuaisi muutakin kuin oman polttavan halunsa, hän huomaisi myös tytön hengityksen tihenevän. Mies pyörittää tytön tissejä autuaana, valtavan kalun jo valuessa kiimatippoja. 


Mies tuijottaa tytön täyteläitä huulia, joita punainen kieli lipaisee. Mies kuvittelee mielessään kuinka hän työntäisi elimensä tuohon ihanaan kutsuvaan suuhun. Ei, enhän minä voi, hän sanoo lähes ääneen. Kuin unessa hän vie kätensä kohti tytön hieman raollaan olevia huulia. Miehen sormen löytäessä tuon upean ilmestyksen suuhun, miehen yllätykseksi, tyttö ottaa lahjan vastaan. Tyttö on taitava, kuin luonnostaan. 


Miehen sydän lyö hullun lailla, puhumattakaan hänen kyrvästään. Molemmat ovat tytön lumouksessa, niin lähellä täyttymystä. Mies ottaa tytön rajusti syleilyynsä ja suutelee häntä. Pitkään ja hartaasti. Tyttö ei nuku, ei todellakaan. Hän on mukana täysillä, kaikella nuoruuden intohimolla, jota mies on hänessä herättänyt. Jo pitkään.Mies saa lähestulkoon jo suudellessaan. Tytön tisut painautuvat häneen, pikku nännien kovettuessa paljaiden ihojen kosketuksessa. Suudelmat ovat tutkivia, kuumia ja niin kiihottavia. Tyttö ohjaa miehen käden alaspäin, kohti kalleinta aarretta. Miehen sormi löytää tiensä tiukkaan, märkään, kutsuvaan pikku pilluun. Mies tyydyttää tytön sormellaan, eikä tyttö ole koskaan kokenut mitään vastaavaa. Silmät kyynelissä hän huutaa miehen nimeä yhä uudelleen ja uudelleen. 

Ota minut, tyttö rukoilee. Ota minut. Mies ei enää tiedä kuka on, missä on tai onko tekemänsä oikein. Hän kuulee ja näkee vain tytön, kaikki muu on turhaa. Pikku pillu odottaa avoimena miehen käsissä, kyrvän odotaessa kiiluen päätöstä. Päätöstä panna, panna kunnolla. Tiukkaan, mehukkaaseen pilluun. Halukkaaseen.

Mies panee, panee ensin hellästi, sitten rajummin, tytön rukoillessa lisää. Tytön paljas pillu ottaa vastaan miehen valtavan kyrvän lähes kokonaan, nauttien, nauttien. Mies tulee nopeasti, valtavalla voimalla, huutaen vastaavasti tytön nimeä. Tuntiessaan miehen sperman tulevan, tyttö saa orgasmin, joka tulee olemaan hänen elämänsä vaikuttavin kokemus, ikinä. Mies nukahtaa tyttö kainalossaan, heräten aamulla siihen, että tyttö on poissa. On kuin kaikki olisi ollut unta. Oliko se?


6 kommenttia:

  1. Upea kuvaus himosta naiseen, himosta panna ja himosta pilluun. Mahtava spontaani himojen tyydytys. Tarina saa makeasti fantasiat liikkeelle, tuo pakottava, kiihtyvä ja sykkivä tunne on mahtavaa. Kiitos taasen!

    VastaaPoista
  2. Kiihottava! Lopetus oli hauska, hmm, oliko kaikki vain unta :) Hihih, tää kolahti muhun, tiukka, himokas pikkupillu. Pillunhimo heräs, JUST NYT :)

    VastaaPoista