perjantai 24. helmikuuta 2017

Pilluni huutaa rassausta

Pilluni huutaa rassausta - ajatuksissani käy pulloharjan tapainen väline tähän tuskaisen suloiseen kutinaan. Joku ajattelee nyt, että mee ämmä hoitoon, sulla on hiiva tai joku sukupuolitauti. Mutta ei, mun hävytön pilluni tosiaan tarvitsee jynssäystä ja se vaatii hoitoa usein.

Pulloharjan harjakset rapsuttaisivat pilluani joka kohdasta, varren työntyessä kosteaan vakoon yhä uudelleen ja uudelleen. Häpyhuulet turvonneina ja iho lähes vereslihalla saisin lopullisen tyydytyksen. Huutaisin ääneen, pään heittelehtiessä päin sängyn päätyä, nännien kohotessa kiihkeinä kohti kattoa. 

Oikeasti tähän "vaivaan" käytän mieluiten oikeaa kyrpää, joka tunkeutuessaan sisääni saa kutinan kaikkoamaan tehokkaasti. Se upea tunne, kun tussuni saa kaivatun helpotuksen on sanoinkuvaamaton. En tiedä muista naisista, mutta itseni on saatava kullia säännöllisesti, jo ihan fyysisten vaivojen takia. 

Jos kyrpää ei ole saatavilla, on tietenkin turvauduttava muihin keinoihin. Kuten jo aiemmin olen tainnut kertoa, aloitin seksiurani nuorena tyttönä upottamalla pikku pilluuni silloin muodissa olleen jättikynän. Enää en juurikaan käytä kuin dildoani, mutta kerrottakoon, että yksi ihanimmista ja helpottavimmista apuvälineistä kuumottavaan, kutkuttavaan pilluun on jäätelöpuikko, nam.

Jäätelön kanssa on kiva leikkiä myös yhdessä... ihanasti sulava suklaakuorrute ja vaniljainen jäätelö nuoltuna vartalolta... pillusta, kullista, nänneiltä. Aah, alkaa kuumottaa... Kermavaahto on toinen kestosuosikkini. 


Kiihotun äärimmäisen paljon siitä, kun kumppani on kiinnostunut vartaloni osista, erityisesti tietenkin rinnoista ja pillusta. Itsekin voisin tutkia ja leikkiä kyrvällä tuntikaupalla. Joskus jopa harmittaa, että kohde kiihottuu liian nopeasti ja haluaa tositoimiin. Olisin halunnut vielä leikkiä, tekisi mieli huutaa ;)


Koska pilluni on yleensä kuuma, sekä tietenkin kostea, tunnen vetoa kylmiin esineisiin. Saatan iltaisin tv:tä katsoessani helpottaa kuumotusta esimerkiksi kylmällä vesilasilla. Viileä lasi häpyhuulteni välissä tuo ihanan, hetkellisen viilennyksen.

Erään kumppanini kanssa kokeilimme paljon jänniäkin juttuja, yksi niistä oli aseen äänenvaimennin. Välttämättä isohko, metallinen vaimennin ei ollut paras väline upotettuna tussuun, mutta kokeilu oli äärimmäisen kiihottava.

Pilluni sai sisäänsä myös luodin, minkä onkiminen kuumasta onkalosta olikin nyt jälkeenpäin ajateltuna hauska juttu. Aseet ovat fantasioissani välillä mukana - tunne vallasta ja itse vallan kohteena olemisesta saa ihokarvani pystyyn, sekä tussuni odottamaan jännittyneenä mitä tuleman pitää.


Valta on taikasana, jota käyttämällä ainakin minut saa himokkaaksi. Toisen sitominen ja auliiksi saattaminen on upeaa leikkiä, joka kohtuuden rajoissa on mitä parhainta viihdykettä. Vaikka, kuten arvannette, olen pääsääntöisesti aina halukas, mutta silti on äärettömän kiihottavaa kokea tulleensa alistetutuksi, otettavaksi "väkisin". 

Kutina jalkovälissäni yltyy... olisiko aika rassaukselle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti