tiistai 26. heinäkuuta 2016

Vanha vs nuori

Ikä on vain numeroita... 

Mutta - oikeasti - miltä tuntuu aamulla herätä itseäsi puolta nuoremman tai vanhemman seksiparterin vierestä? Häiritseekö sinua pömpöttävä maha, roikkuvat tissit, ryppyinen iho? Parisuhteessa nämä asiat eivät ehkä enää vaivaa ja on ihmisiä jotka pitävät joko itseään paljon nuoremmista tai vanhemmista kumppaneista. Mutta entä yhden illan jutut? Jäävätkö ne vain yhden yön kokeiluksi ja aamulla on edessä vaivaantunut hiljaisuus?

Voiko neljä-viisikymppinen mies oikeasti uskoa saavansa parikymppisen kuuman pimun petiinsä? Itse pidin nuorena vanhemmista pojista/miehistä, mutta tuntuivathan neljääkymmentä lähenevät miehet ikälopuilta. Toki heidän huomionsa imarteli, ja heitä oli kiva kiusoitella, mutta sänkyyni ketään en päästänyt. Tekevätkö miehet itsestään naurunalaisia luullessaan nuoren tytön kiinnostuvan heistä? 


Haaveilevatko miehet panoista nuorten tyttöjen kanssa? Kuvittelevatko he naidessaan omaa vaimoaan survovansa kyrpäänsä pikku pilluun ja rutistelevansa kiinteitä tisuja? Saavansa punatut huulet kullinsa ympärille ja laukeavansa viattomana hymyilevien huulien väliin?Itse haaveilen nuoremmista miehistä ja toki olen heitä sänkyyni johdatellutkin. Puuma. Nykyään jokin tolkku on iskenyt minuunkin, enkä enää kuvittele oikeasti saavani mukaani parikymppisiä - toki uskomattoman ihania - nuoria miehiä. Vain haaveissa. No okei, oikeasti en tiedä mitä tekisin, jos joku nuori mies haluaisi mukaani lähteä... 


Nuorempana ihmettelin tätiäni, joka ollessaan ehkä nyt minun ikäiseni, vikitteli useinkin todella nuoria miehiä ja johdatteli heitä rakkauden saloihin. Silloin se tuntui jotenkin puistattavalta ja oudolta. Mutta nyt tiedän tasan tarkkaan sen tunteen, kun huomaa nuoren miehen oikeasti haluavan sinua ja pääset häntä opastamaan sänkypuuhissa. 

Onko puumanainen haluttu vai jo vitsiksi muodostunut epätoivoinen nainen? Onko sairasta kuvitella nuoren miehen rakastuvan kypsään naiseen? Onko kypsä nainen vain hetken ilo, opettaja? Pystyykö ison ikäeron omaava pari koskaan elämään normaalia parisuhdetta, ilman halveksuntaa? 


Ihanne, jota meille kaupataan on tietenkin kaunis, hyväkroppainen nuori pari. Ruma, lihavakin mies sallitaan, mutta pääsääntöisesti naisen tulee olla kaunis, haluttava. Tuntuisiko meistä todellakin oudolta katsoa elokuvaa, jossa pari olisikin ihan normaalivartaloinen, tavanomainen mies ja nainen? Tuntuisi. Tosielämän Markut ja Pirkot eivät meitä jaksaisi viihdyttää kauaa. 

Fantasiat/haaveet/unelmat ovat tapamme paeta arkea. Voimme hyvällä omallatunnolla (?) kuvitella itsemme harrastamaan seksiä vaikkapa filmitähden kanssa samalla kuin oma kumppanimme suorittaa joka lauantaista rutiiniaan. Onko näin?

Onko sinulla salainen ihastuksen kohde, joka poikkeaa omasta iästäsi? Ja jos on, aiotko pitää hänet vain haaveissa vai uhmata elämää ja yrittää saada hänet omaksesi - edes yhdeksi yöksi? Senkin uhalla, että saatat tulla naurunalaiseksi...13 kommenttia:

 1. Oma fantasia liittyy vanhempiin naisiin nuorien sijasta. Eräänlainen opettajafantasia, jossa nainen vie ja minä vikisen :) Ehkä hieman klisee mutta niinhän kai fantasioista suurin osa on? Tähän ei liity varsinaisesti ketään henkilöä, mutta nyt kun tätä kirjoitti niin mieleen tuli yläasteajoilta luokkkame luokanvalvoja...

  -M32

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, kiva kun muistui mieleen opettajasi. Eikun fantasioimaan ;). Itse olen joskus haaveillut nimenomaan siitä, että itse olisin opettaja luokassani tietenkin lauma kiihkeitä nuoria opiskelijapoikia, nam.

   Poista
 2. Marja Björkin Puuma-kirjassa oli yksi niin kiihottava lause. Vanhempi nainen oli lähdössä tapaamaan nuorta rakastajaansa. "Chanel vitonen peittyy kohta tuoreen sperman hajuun"

  Jo 60-luvun Hymyssä Annikki Ant-Wuorinen tiesi, että "sperma pitää ihon ja hampaat kunnossa", hah :) Ehkä se on tietynlainen nuorekkuuden lähde ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin lukea kirja :D. Ja ehdottomasti käyttää vielä enemmän spermaa, kun muutama ryppy on jo ilmaantunut... minua kyllä luullaan 10 vuotta nuoremmaksi, ehkä sperma on selitys sille ;)

   Poista
  2. Kirjoitahan tänne sitten "ihosi hoidosta". Erittäin kiihottava aihe ;)

   Poista
 3. Kyllä mä tykkään ihmisistä iästä riippumatta. Persoona kokonaisuutena on se, mikä sytyttää tai ei sytytä. En innostu stereotyyppisen kauniista/komeasta, jos ns. kemiat ei kohtaa. Sen oon huomannut ihan kokeilemalla ;) Mulle seksi on enemmän "mielten yhtymistä" kuin kehojen yhtymistä, ehkä sen tähden se keho ei ole niin oleellinen. Mies tai nainen, vanha taikka nuori, tumma tai vaalea kun vaan lähelle samaa aaltopituutta pääsee. Tosi harvoihin tykästyn, harvoista löytyy "se jokin". Geenien yhteensopivuus varmaan, tosin se ei selitä kiinnostusta naisiin ja valikoivuutta myös siinä..
  Aion hautaan saakka nauttia seksuaalisuudestani. Toivottavasti vaan seuraa löytyy :) En kyllä usko sen olevan ongelma. En oo koskaan ollut stereotyyppisen kaunis, silti aina löytänyt seuraa hyvin, veikkaan et se on asenteeni, jokin pilke silmäkulmassa, elämänilo tai jokin mikä viehättää ja se taas ei katoa (toivottavasti!) iän myötä, päinvastoin karismaa voi tulla jopa lisää. Jos viehätys on perustunut aina ulkomuotoon, se voi kadotakin ulkomuodon rapistuessa mut en usko että sisäiselle kauneudelle käy samoin :)
  Ja itehän oon kokenut seksuaalista ja syvempääkin viehätystä ihan kaikenikäisiin jos persoona sytyttää :) Mutta tietenkään kaikenikäisten kanssa en puuhaile. Tai noh, 16-100v on musta ihan ok, enkä välitä jos joku tuomitsee ;) Yleensä enemmän tykkään keski-ikäisistä kuin nuorista naisista. Nuoret on niin pinnallisia ja ulkonäkökeskeisiä, ei siinä paljon auta kaunis kroppa jos toisen mieli ei inspiroi ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos taas kommentistasi. Aika paljon samoja ajatuksia kuin itsellänikin. "jokin pilke silmäkulmassa, elämänilo tai jokin mikä viehättää ja se taas ei katoa" - juuri näin :D

   Poista
 4. Kuumottavia postauksia. Rauhallinen hetki yksin kotona blogisi parissa fantasioiden ja pelistä kosketellen. Kirjoitat todella upeasti, kiitos! Mulla vanhemman naisen fantasiassa kiihottaa pitkälti ajatus siitä, että vanhempi on kokeillut yhdessä ja yksin monenlaista. Rakastelemaan oppii rakastelemalla. Kokemus on tehnyt puumasta itsevarman ja hän tietää mitä ja miten haluaa, kertoo sen myös suoraan. Mulla tulee mieleen lukiosta ruotsin opettaja, täydellisesti kurvikas vanhempi nainen. M35

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle - on hienoa, että tekstini tuottavat iloa ;)

   Poista
  2. Hei kirsikka, olen usein käynyt kurkistelemassa josko uusi postaus olisi tullut. Toivottavasti jaksat ja ehdit vielä kirjoitella aivan upeita ja nautintoa tuottavia tekstejä.

   Poista
  3. Harmittaa itseänikin, etten ole ehtinyt kirjoittaa pitkään aikaan. Nyt viikonloppuna yritän ehtiä pikku postauksen tehdä. Kiitos sinulle :D

   Poista
 5. Montakertaa olen päätynyt sänkyyn naapurin teini pojan kanssa nuo nuoret miehet kun jaksaa painaa

  VastaaPoista