maanantai 4. heinäkuuta 2016

Kiimainen narttu

Makaan sängyllä vatsallani, paljas pylly pilkottaen peitteen alta, tissit painautuen patjaan. Avoimesta ikkunasta puhaltaa vienoinen tuuli viilentäen jalkovälissäni polttavaa tunnetta. Normaalista postauksesta poiketen olen tällä kertaa jo kuvia etsiessäni ottanut esille lempparileluni, joka surisee tiukasti yhteen puristettujen jalkojeni välissä nautinnollisesti. Pyöritän pyllyäni ja myötäilen jo turvonneilla häpyhuulillani lelun liikkeitä. Hellitän otetta ennen orgasmin tuloa ja saan näin aikaa postaukselle... Lähellä olen, luoja. 


 
Mietin jälleen kerran onko normaalia haluta seksiä niin paljon, onko minussa nymfomaanin vikaa ja miltä tuntuisi elää ilman seksiä? Tunnen itseni kiimaiseksi nartuksi ja mitä enemmän saan kyrpää, sitä enemmän haluan vain lisää. Jos apua ei ole saatavilla, saatan tyydyttää itseni useita kertoja päivässä käsin/leluilla. Onko se normaalia?

No en olekaan ikinä pyrkinyt olemaan normaali, olen aina halunnut erottua massasta ja ehkä seksinnälkä on yksi hiton hyvä tapa siihen. Ainakin mitä olen kuunnellut tuttavia, niin harvalla pariskunnalla seksiä on paljoa, riittävästi ehkä heille, mutta itse en voisi elää niin...
Eräs ex-mieheni tunnusti eron jälkeen, että olin liian vaativa halutessani niin paljon seksiä. Onko seksuaalisuus geeneissä kulkeva perintö (ainakaan opittu tapa se ei ole kohdallani), vai miksi toiset tarvitsevat seksiä enemmän kuin toiset?

Onko kiimainen narttu haluttu puoliso, vai onko hän vain puheissa ja yhden yön jutuissa haluttu nainen? 
Itse en mielestäni ulospäin kuitenkaan käyttäydy kuin pahin nymfi. Juhlimassa ollessani en jahtaa miehiä kiimassani, vaan usein katseet vain kohtaavat ja kemia hoitaa lopun. Aina ei tarvitse päätyä sänkyyn, vaan usein riittää tunne siitä, että olen haluttava, loput hoitaa rakas mielikuvitus. Näin vanhemmiten yhden yön suhteet ovat olleet harvemmassa kuin nuorena (ei kuitenkaan niin innokkaana) tyttönä.

Tapasin viikonloppuna yhden parhaimmista yhden yön panoistani jo kauan kauan aikaa sitten. Oli upeaa kuulla myös hänen olevan samaa mieltä, että kerta/kerrat olivat parhaita ja, että hän on usein miettinyt minua jälkeenpäin. Mutta se aika on taakse jäänyttä ja itse vaalin muistoa vain ajatuksissani. Jo nuorena, hyvinkin viattomana tyttönä tiesin kuitenkin, että minussa on jotain, joka vetoaa miehiin ja vaikka en kaikkia vihjailuja ymmärtänytkään, tunsin itseni spesiaaliksi. Vielä tänä päivänäkin jokin minussa (mikä se on?) antaa miehille ymmärtää, että nautin miehistä ja seksistä. Onko se jokin katseessani, luonteessani vai käytöksessäni?Kysyin muutama viikko sitten luonani poikenneille juhlija- miehille, että tunnistavatko he esim. tuoksun perusteella kiimaisen naisen. Itse koen tuoksuvani usein kiimalle, ainakin omiin sieraimiini, miksei sitten lähelläni oleva mieskin? Miehet eivät tunnustaneen näin olevan, mutta ehkä aikojen saatossa alkukantaiset vaistot ovat muuttaneet muotoaan, eikä kiiman tuoksua tunnisteta vaistomaisesti. Olen nimittäin aika varma, että esi-isämme tuoksun vielä haistoivat ja kävivät kiimaisen nartun kimppuun suuri sepeli ojossa (oi oi, yksi ihanimmista fantasioistani)...

Eräs minua parikymmentä vuotta nuorempi mies (ihana, ihana, innokas ja utelias oppilaani) ihmetteli usein, miten voin olla aivan märkä jo ennen kuin hän ehti edes koskea minuun ;). Sellainen olen ja se on ihanaa. Miten kukaan voi olla nauttimatta seksistä? Okei, toki tiedän sellaisiakin olevan, mutta toivon, että jokainen meistä oppii seksistä nauttimaan ja saa rinnalleen taitavan kumppanin. Tai edes oppii nauttimaan itse itsensä tyydyttämisestä.Patterini lelun sisällä alkaa jo hyytyä ja pilluni huutaa armoa... Nauttikaa toisistanne ja itsestänne :D

Ps. suhdettani miettiville tiedoksi, että olemme päätyneet mieheni kanssa pitkittämään eroa, olemme siis harkinta-ajalla ja sehän tarkoittaa paljon upeaa seksiä... mietitään sitten sitä kaikkea muuta joskus. Nyt orgasmiin... Aah

9 kommenttia:

 1. Ah kunpa olisikin enemmän aktiivisia Naisia jotka eivät vain "tyydy" siihen mihin mies on tyytyväinen vaan vaatisivat mieheltä enemmän vaikka olisi kyse vain yhdenyön jutusta !

  Itselläni oli vuosia sitten suhde jossa Nainen oli varsinkin nuolemisen suhteen erittäinkin vaativa ah sitä nautinnon määrää varsinkin kun itse saa nautintoa siitä että Nainen komentaa nuolemaan ja "joutuu" nuolemaan kunnes nainen on tyytyväinen ! !

  Terveisin
  Husse69

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä sellaisia naisia onkin enemmän kuin luullaan, mutta he eivät kehtaakaan pyytää enempää?

   Ajatuskin siitä, että nainen haluaa enemmän kuin mies tuntuu olevan "epänormaali" ja ainakin itse olen kokenut joskus anelun ahdistavaksi, varsinkin jos lopputulos on kieltäytyminen. Varsinkin parisuhteessa vaaditaan kompromisseja, ainakin jos kumppanien halujen määrä ei kohtaa.

   Toivon jokaiselle lukijalleni tyydyttävää seksisuhdetta ja naisille rohkeutta pyytää enemmän, jos niin haluavat :). Ihanaa kesää Husse

   Poista
 2. Ensimmäistä kertaa olen täällä postauksiasi kommentoimassa, vaikka olenkin seuraillut blogia jo jonkin aikaa. Tervehdys siis!

  Aloitetaan vaikka siitä, että pidän kirjoitustyylistäsi todella paljon! Osaat kirjoitttaa värikästä ja monipuolista tekstiä, jota on kerta toisensa jälkeen yhtä ilo lukea. Jos haluan löytää laadukasta eroottissävyistä sisältöä, suuntaan aina tänne. Kiitos siis mielenkiintoisista ja nautintoa tuottavista postauksista!

  Jos lukijat saavat ehdottaa aiheta, joista voisit kirjoitttaa, niin minä ehdotan niinkin tabua teemaa, kun seksi lähisukulaisen kanssa, eli insesti. Joko pelkkänä fantasiana, tai ihan todellisuudessakin. Jos sinulla on siis jotakin aiheeseen liittyen mielessäsi, niin lukisin enemmän kuin mielelläni!

  Haluan edottaa tällaista aihetta aivan syystä: Ilahduin todella luontevasta tavastasi käsitellä eläinseksiä aiemmassa postauksessasi. Vaikka sekin on aiheena tietynlainen tabu, niin postauksen sisältö oli pohdinnallisesti yksi parhaimpiasi. Ehdottomasti lukemisen arvoista juttua!

  Tervesiä!
  Nimim. ÆØ

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos kommentistasi - hienoa kuulla sinun nauttivan lukemastasi.

   Kiitos myös toiveestasi, laitan sen harkintaan. Aiheita otan mielelläni vastaan, mutta en pysty kirjoittamaan "väkisin", vaan tekstit syntyvät juuri esim. kokemuksen, fantasian ja fiiliksen mukaan.

   Nautinnollista kesää sinulle :)

   Poista
 3. Kiimainen narttu, halukas ja rakastelua vaativa nainen on ehdottomasti haluttava puoliso. Seksi suhteessa on tärkeää ja tunne haluttavana kumppanina tuntuu hyvälle myös miehen itsetunnossa. Naisen itsevarmuus on seksikästä, joten on aika kuumottavaa kun nainen haluaa. Kertokaa naiset useammin kumppaneille halusta, heittäytykää kiimaisiksi nartuiksi!

  VastaaPoista