tiistai 19. huhtikuuta 2016

Puiston penkillä

Tyttö lähestyy puistoa haparoivin askelin, korkokengät kalvavat pitkiä, laihoja jalkoja ja mekon helma nousee joka askeleella ylemmäs. Tytön mieliala on apea, hauskasta illanvietosta huolimatta. Tytön mieltä painaa ero poikaystävästä, sekä eron syyt, jotka kuulostivat keksityiltä. Nähtyään pojan illalla - siihen asti kivoissa bileissä - isorintaisen ja ylimeikatun brunetten kanssa, epävarmuus iski sydäntä raastaen. Juotuaan muutaman lasillisen boolia tyttö ei enää kestänyt katsella itsevarmaa, etäistä eksäänsä, eikä hänen kyljessään kiehnaavaa, kikattavaa seksipommia, vaan hän päätti lähteä kotiin.

Muutama kyynel vierähtää silmäkulmaan, tytön muistellessa yhteisiä hetkiä pojan kanssa. Alkuajan hellät hetket muuttuivat kuitenkin jo vuodessa pojan turhautumiseen, välttelyyn ja lopulta eroon. Poika katseli illat mieluiten koneelta pornoa ja valitti tytön tissien olevan liian pienet, eikä seksikään sujunut hänen mielestään. "No nyt on saanut mitä halusi", tyttö ajattelee katkerasti, nyhtäen mekon helmaa alemmas. Kengät hiertävät ja tytön tekisi mieli vain jäädä ruohikolle makaamaan. Late ja Niklas istuskelevat puiston penkillä juoden verkkaisesti olutta. Iltaa on tarkoitus jatkaa paikallisessa, mutta koska Laten rahat ovat vähissä, miehet ovat päätyneet ottamaan pohjia puistoon. Niklas on levoton, sillä juuri tänään vaimo kertoi olevansa raskaana - taas. Mielenkiinto vaimoa kohtaan on hiipunut ja ajatus kotona odottavasta perheestä, sekä nalkuttavasta, rupsahtaneesta vaimosta ei juuri nyt kiinnosta miestä yhtään. "Sä oot onnen heppu, ku oot sinkku, Late", Niklas tuumaa kuin itsekseen. Samalla Late vislaa hiljaa, osoittaen heitä lähestyvää nuorta naista. "Kato mikä pimu!"

Ja tosiaan, nainen on upea näky - Niklaksen nivusia alkaa kuumottaa ja hän nuolaisee huuliaan: "Ei hitto - koska sä oot saanu viimeksi?" Latella ei yleensä käy tuuri naisten suhteen, eikä vähiten ujoutensa takia. "En mä ees muista, mulle kyllä riittää jo kun nään tollasen - mulla seisoo jo näkemisestä", Late kähisee. Nainen lähestyy heitä hieman horjuen. "Voinks mä istuu hetkeksi tähän, kengät kalvaa niin hitokseen?", tyttö kysyy hieman sammaltaen. "Tottakai", miehet huudahtavat lähes yhteen ääneen.

Nainen istahtaa miesten väliin ja riisuu korkokenkänsä huokaisten, pyyhkien samalla silmäkulmiaan. Miehet tarjoavat tytölle oluen, jonka hän ottaa kiitollisena vastaan, silmäillen samalla molempia miehiä tutkaillen. Mies, joka esittelee itsensä Niklakseksi on pitkä, aika hyvännäköinen - jotenkin karulla tavalla -,  itsevarma ja puhelias. Hän katsoo tyttöä vähintäänkin yhtä uteliaana takaisin ja nauttii selvästi näkemästään. Se ilahduttaa tyttöä. Miehet ovat tyttöä ainakin 10 vuotta vanhempia, mutta juuri nyt ihan parasta seuraa. Hiljaisempi mies, Late, on lyhyehkö, pyöreäkasvoinen ja hänellä on kauniit, rehelliset silmät. Normaalisti hiljaisempi ja varautunut tyttö huomaa boolin ja olueen tehneen tehtävänsä ja hän huomaa jopa vähän flirttailevansa miehille. "Näkisipä eksä mut nyt", tyttö ajattelee itsekseen ja nostaa ryhtiään ja rintojaan paremmin esille.

Miehet juttelevat hänelle niitä näitä, lähinnä Niklas, Laten myötäillessä ja hymyillessä tytölle. Tyttö kertoo miehille illastaan ja pojan kohtaamisesta. Jotenkin miehille on helppo puhua, varsinkin kun miehet ovat selvästi hänen puolellaan, luoden ihailevia katseita ympäri tytön vartaloa. Tytön kertoessa kuinka poika oli tyytymätön hänen tisseihinsä, Niklas suorastaan ärähtää: "Ei helvetti, mikä mulkku!" "Sulla on tosi hyvät tissit", Late myötäilee ääni käheänä. Niklas kohottautuu lähemmäs tyttöä ja kysyy: "saanko vilkaista, niin saadaan varmuus?". Tyttö punastuu ja ihmetellen itsekin myöntymistään antaa miehen kurkata puseron sisälle.Vaikka miehen tatuoidut kädet eivät edes hipaise tytön rintoja, hän huomaa värähtävänsä jakapohjia myöden. Kuin lämmin aalto - kutkuttava tunne lävistää tytön jalkovälin ja hän ei muista onko sellaiselta tuntunut koskaan ennen. Tyttö sulkee hetkeksi silmänsä ja avatessaan ne, hän huomaa katsovansa suoraan Niklaksen tummiin, kiihkeisiin silmiin ja nuolaisevansa huuliaan. "Näytätsä beibi meille vähän lisää?" Unohtaen kokonaan olevansa puistossa, tyttö ei epäröi hetkeäkään, vaan alkaa riisua puseroaan, katse miehessä - miehessä, joka saa aikaan hänessä tunteita, joita hän ei ole tiennyt olevan olemassakaan.

"Ei saatana, se jätkä on idiootti", Latekin huudahtaa, "sulla on ihan saatanan hyvät tissit." Tyttö katsoo molempia miehiä kiitollisena ja on laittamassa liivejä jo takaisin. "Anna me vähän kosketaan", Niklas pyytää. "En oo nähny noin hyvännäkösiä boobseja aikoihin." Tyttö epäröi hetken, kuin miettien onko mennyt liian pitkälle, mutta miesten kiihkeät katseet tekevät niin hyvää hänen kolhaistulle itsetunnolleen ja toisaalta alapäässä vellova upottava tunne saa hänetkin sekaisin. Miehet koskevat hänen rintojaan, yhdessä ja erikseen, Late selvästi huohottaen. Niklas pyörittää peukaloillaan kohonneita nännejä, mikä tuntuu tytöstä uskomattoman hyvälle. Yhtäkkiä mies ottaa toisen kovista nänneistä huuliensa väliin, jatkaen samalla kädellään toisen hyväilyä. Tyttö ei pysty estämään kiljahdustaan. "Voi luoja!"

Molempien miesten kosketukset ovat niin varmoja, osaavia ja kiihottavia, että tyttö haluaisi niiden jatkuvan loputtomiin. "Millanen kyrpä sillä sun tyypillä oli?", Niklas kysyy yllättäen. "Osasko se panna sillä?", jatkaa Late. "No kai se oli ihan tavallinen, en mä tiedä, ei se paneminen nyt niin kummosta ollu, ku mitä luulin", tyttö kertoo hämillään kysymyksistä. "Haluutsä nähdä meidän?", Niklas katsoo taas suoraan tytön silmiin, ääni hieman väristen odotuksesta. "Saat nähdä oikeiden miesten kullit!", mies naurahtaa vähän omahyväisesti. "Mulla nimittäin seisoo ja kunnolla - kokeile vaikka."
Miehet eivät jää odottamaan vastausta vaan ottavat esille kovat, lähes täydessä stondiksessa olevat kyrpänsä. Tyttö ei tiedä kumpaa katsoisi, molemmat ovat niin erilaisia, mutta samalla niin jännittäviä. Niklaksen kulli seisoo ylväänä kuin tinasotilas ja tyttö melkeimpä pelästyy sen kokoa, Laten kyrpä on taas pienempi, mutta pyöreämpi, jotenkin symppis. Tyttö kokeilee käsillään molempia ja huomaa nyt jo märkien pikkareiden takertuvan pakaroiden väliin, kuumottavan tykytyksen yltyessä pillussa. Läheltä penkkiä kuuluu askelia, kun vanhempi herrasmies koirineen kulkee ohi, katse kiinnittyneenä tapahtumiin. Tyttö ei huomaa mitään, vaan hän on täysin upeiden kullien lumouksessa, leikkien niillä kuin pikkutyttö.

"Sä oot upea nainen, luoja", Niklas kuiskuttaa tytön korvaan, "nyt panettaa." Laten kyrvän päästä ruiskuaa jo muutamia touhutippoja ja miehellä on selviä vaikeuksia pidätellä itseään. Miehet rukoilevat tyttöä ottamaan suihin. Tyttö epäröi, sillä pojan mielestä hän ei osaa. "Kokeile rohkeasti vain, me neuvotaan kyllä", Niklas rohkaisee nieleskellen. "Sä voit ensin nuolla pitkin kyrvän vartta, leikitellä sun kielellä ympäriinsä". Tyttö tekee työtä käskettyä molempien sykkiville elimille ja huomaa nauttivansa aivan eri lailla kuin pojan kanssa. Tytön huulet ovat kuin luodut kyrvän ympärille ja hän katsoo kiitollisena molempia lelujaan.

Miehet opastavat tyttöä pikku hiljaa imemään ja samalla runkkaamaan kädellä, sekä hieromaan kiveksiä. Tyttö ei voi lakata ihmettelemästä näitä uusia, upeita leluja, joita hän voisi imeä loputtomiin, niiden sykähtelyjä, omaa tahtoa ja kovuutta. Late on lähes saamaisillaan, kun Niklas yhtäkkiä ohjaa tytön huulet suutelemaan itseään. Suudelma on niin kiihkeä, ettei tyttö meinaa saada henkeä, mutta samalla niin intensiivinen ja kiihottava, että tyttö rukoilee mielessään sen jatkuvan. Late vaikuttaa pettyneeltä ja hän jatkaakin kyrpänsä runkkaamista omin voimin, kunnes suorastaan räjähtää - suoraan tytön rinnoille.

Lämmin sperma valuu tytön tissien välissä kuin vastalypsetty maito, mikä tuntuu yllättäen entistä kiihottavammalta. Niklas riisuu tytön hameen ja märät pikkarit varmoin ottein, eikä tyttö estele. Kauempaa kuuluu koiran haukuntaa, on kuin se haistaisi kiimaisen nartun. Tytön pyöreä takamus on esillä kuin tarjottimella ja Niklas katselee sitä ihaillen. "Herkkuperse".Tyttö ei tiedä mitä odottaa, mutta jokin vaisto sanoo, että tulossa on jotain niin hyvää, ettei ole sellaista ennen kokenut. Niklas asettelee tytön vasten penkkiä niin, että tytön pylly on pystyssä, kohti miestä. Mies upottaa kätensä pakaroiden väliin, löytäen kuuman, märän ja tykyttävän aarteen. Tyttö on niin kiimassa, ettei ole ikinä ollut. Hän raottaa vakoaan hieman ja työntää itseään enemmän kohti anteliasta kättä. Late on joten kuten toipunut syöksystään ja jatkaa tytön rintojen hyväilyä. Tyttö luulee tulevansa hulluksi - hän ei tiedä mitä on tulossa tai mitä haluaa. Niklas hyväilee varmoin ottein pikku kukkulaa, joka on turvonnut ja tykyttää kuin aikapommi. Muutama kosketus enää ja tyttö laukeaa Niklaksen sormeen kiihkeästi huutaen. "Pane mua!"

Niklas survaisee ison jyhkeän kyrpänsä niin syvälle tytön sisälle, että hän luulee halkeavansa. "Lisää, lisää!" Ja lisää hän saa, lujaa ja syvälle, koko ajan nopeutuvassa tahdissa, kunnes tyttö tuntee jälleen tulevansa. Erilaisesti kuin äsken, nyt tunne on syvemmällä ja kestää pidempään, tyttö tuntee olevansa nainen! Niklas laukeaa tytön sisälle rajusti, sperman syöksyessä niin voimalla, että tyttö tuntee jokaisen tipankin. Oi autuus.
Tyttö on aivan pyörällä päästään, eikä edes yritä estellä Latea, joka ohjaa tytön istumaan, jälleen kovana jököttävän, kullinsa päälle. Tytön pillu on turvoksissa, häpyhuulet imevät kyrvän sisäänsä kuin ahnas kraateri. Tytön rinnat pomppivat jokaisen imaisun tahtiin, pyllyn pyöriessä kyrvän ympärillä vimmattua vauhtia. Niklas tuijottaa naista ihaillen, välillä suudellen ruhjoutuneita huulia. Niklaksen käsi hakeutuu oman, jo laskeneen kullin ympärille - hitaasti herätellen veijari osoittaa jälleen intoa osallistua leikkiin. 

Late ja tyttö saavat lähes yhtä aikaa - puiston penkillä, vanhan herrasmiehen ja hänen koiransa katsellessa tapahtumasarjaa vähintäänkin yhtä kiihottuneena. Kukaan ei heitä huomaa. Niklaksen iso kyrpä on jälleen valtava ja tytön laskeuduttua Laten sylistä on hänen suunsa ammollaan ottamaan vastaan vielä yhden lahjan. 

Tyttö tietää, ettei hänen tarvitse enää ikinä olla huolissaan omasta seksuaalisuudestaan tai pienistä rinnoistaan. Hän on nyt nainen. Ja wow mikä nainen...
2 kommenttia:

  1. Tää oli hyvä! :) Saisko lisää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D. Kirjoittelen aina fiiliksen ja omien mielikuvien mukaan, toivottavasti kaikki muutkin tekstit miellyttää.

      Poista