perjantai 1. toukokuuta 2015

Viinaseksi

Kuten me kaikki tiedämme, viina auttaa voittamaan estoja ja usein sanotaan, että ihmisen todellinen luonto tulee esiin humalassa. Tätä ajatusta olisin tietysti voinut itse miettiä tarkemmin, seurustellessani miesten kanssa, ketkä ovat olleet humalassa täysiä idiootteja ja niinhän se on ollut, että suhteista ei ole mitään hyvää seurannutkaan. Jokainen (minäkin) varmasti tuntee olevansa humalassa hauska, kaunis/komea ja mukava seuralainen. Itsetunto kohoaa ja estot/pelot ovat yllättäen poissa. Noh - jokainen on varmasti joutunut katumaan kännissä tekemiään juttuja. 

Olen aina viihtynyt baareissa ja nimenomaan niissä surullisen kuuluisissa räkälöissä, missä tapaa mielestäni ne aidoimmat ihmiset. Vältän parhaani mukaan teeskentelijöitä ja itseään parempina pitäviä ihmisiä. Ja rehellisyyden nimissä, lähden aina baariin "sillä mielellä", en siksi, että pääsisin naimaan jonkun kanssa, vaan siksi, että näkisin miehiä (tuttuja, joilta voin saada suudelman tai pari tai uusia mielenkiintoisia tuttavuuksia) ja saisin tuntea itseni naiseksi. Olenkin kuuluisa siitä, että isken silmäni aina massasta erottuviin tyyppeihin - mikä ei aina ole hyvä asia. Jos saan pienenkin huomionosoituksen mieheltä (tai naiselta), olen aivan myyty. Toisaalta, koska itse olen hyvin sosiaalinen ja tuttavallinen, se välillä aiheuttaa ongelmia, sillä usein mies luulee minun olevan kiinnostunut hänestä siinä mielessä.Vaikka olenkin parisuhteessa, käyn viihteellä juuri sen takia, että pääsen näkemään otollisia miehiä. Olen silti uskollinen ja tiedän rajani. Tapaamani miehet ovatkin usein sitten öisissä kuumissa fantasioissani. Toki vuosien varrella on ollut muutama läheltä piti tilanne. Olen yllättynyt, kuinka helposti ihmiset pettävät ja nimenomaan kännissä. Mies hakee ehkä vain hetken nautintoa ja nainen haluaa kokea olevansa Nainen sekä haluttava. Kuten jokainen ehkä tietää, viinaseksi ei yleensä ole mikään maailmaa mullistava kokemus, vaan usein epätoivoinen yritys sählätä jotain sisään ja ulos. Omasta mielestäni kauheinta on marathon-sekstailu ventovieraan kanssa, joka yrittää epätoivoisesti päteä kaikilla taidoillaan yhdellä kertaa. 

Ja mistä hitosta on tullut se käsitys, että nainen nauttii tuntikaupalla jyystämisestä - no, okei pornoelokuvista tietenkin. Väärin. Kyllä siinä ehtii tosiaan miettiä kauppalaput moneen kertaan. Varsinkin baarista laahatun seksikumppanin kanssa on myös se ongelma, että "miten tyypistä pääsee eroon"? Tiedät varmasti tunteen, kun aamuyön tunteina heräät ja mietit, kuka hitto tuo tyyppi on ja miten sen saa pihalle? 

Okei, jotkut tyypit ovat kivoja ja osaavat hallita tilanteen kuin tilanteen. Joidenkin kanssa haluat jopa jatkaa seuraavana aamuna. Joskus teistä voi tulla jopa pari. Mutta usein tilanteet ovat sellaisia, ettei tiedä, miten sanoisi kauniisti, että tämä oli tässä, kiitti ja moi. Entä jos tuot kotiisi vaikka kaverin miehen, itseäsi huomattavasti nuoremman tyypin tai lapsesi opettajan? Kivassa jurrissa ajatus on tuntunut tosi hyvältä ja yö on pantu menemään kunnolla. Miten sitä vanhempainillassa sitten istuu tyynenä, muistaen kuinka rehtorin mulkku on ollut sisälläsi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti