maanantai 11. toukokuuta 2015

Tissit vai perse?

Erään lukijani toiveesta kirjoitan aiheesta: tissit vai perse. Lisäsin blogin vasempaan reunaan kyselyn sekä miehille, että naisille, johon voit käydä vastaamassa kuuden päivän ajan. Miehille vähän simppelimpi, eli pidätkö enemmän naisen tisseistä vai perseestä? Itse naisena koen, että vaihtoehtoja pitää olla useampia, joten valinnat miehen seksikkäämmälle ruumiinosalle ovat: käsivarret/kädet, silmät/katse, huulet, perse tai lantion seutu.

Etsiessäni kuvia miesten ruumiinosista, huomasin, että kuvia on paljon, paljon vähemmän, kuin naisista, joten nyt ei auttanutkaan niin paljon nirsoilla. Kiitos jo etukäteen vastauksista, oma vastaukseni on selvä... Arvaatko mikä se on?
Alla lisää tekstiä ja kuvia, klikkaa "lisätietoja" :D


Usein kuulen miesten pitävän enemmän, joko naisen tisseistä tai perseestä. Mutta voiko niin konkreettisesti tehdä valintaa kahden ruumiinosan välillä? Omassa naisessa/vaimossa voi viehättää koko pakkaus, mutta kyse onkin varmasti siinä, mihin naisessa ensin kiinnittää huomionsa. Varsinkin, jos kyse on kuvankauniista naisesta, mahdollisesti jopa pornotähdestä. En tiedä - oletko sitä mieltä, että olet selvästi enemmän tissi- kuin persemies, tai toisinpäin? 

Naisena en osaa ottaa kantaa tähän - minusta kokonaisuus ratkaisee. Ehkä itse kallistuisin enemmän tissien puoleen. Naisten kommentit: "mulla on paras perse", saa minut tuntemaan yleensä myötähäpeää. Toki rinnat ovat sellaiset kuin ovat (ellei ole silikonit), mutta persettä voi muokata esim. salilla. Hmm

Jos olet tissimies, millaiset rinnat ovat mieleesi?

Pidätkö isoista, pienistä, keskikokoisista? Kämmeneen sopivista? Luonnollisista vai silikonein varustelluista? Isoista vai pienistä nänneistä? Valinnanvaraa on ihan yhtä paljon, kuin on naisiakin. 

Eräällä naisystävälläni (jonka yhteystietoja minulla ei ole enää, muuten olisin jo pyytänyt häntä vähintäänkin lähettämään kuvia tisseistään tai peräti käymään, jolloin olisin ehkä päässyt jopa kokeilemaan niitä) on mielestäni parhaimmat tissit, mitä olen ikinä nähnyt. Äärettömän sopusuhtaiset, terhakkaat ja kauniit. Myönnän, että haaveilen niistä aina välillä...

Entä sitten ne parhaimmat perseet? Millaisista pidät? Omasta mielestäni kaikista kiihottavinta on näkymä naisesta pylly pystyssä, kaunis vako vain hieman pilkottaen. Pyöreä perse houkuttelevasti kohollaan, antaen odottaa välistään löytyvän aarteen löytymistä. Nam


Toivottavasti blogini naislukijat eivät koe itseään laiminlyödyiksi, kaikkien seksikkäiden naisten kuvien takia. Miehiä ei tosiaan montaa näy postauksissani. Nytkään en aio laittaa esille yhtään kyrvän kuvaa, vaan keskitytään muihin ruumiinosiin. Mihin kiinnität huomiosi miehessä ensin?

Siis hyvällä lykyllähän meitä hemmotellaan kaupungilla esim. hikisillä asfalttimiehillä tai nuorten miesten tiukkojen peppujen ja trimmattujen  ylävartaloiden näkyvyydellä. Nuoren miehen farkkujen alta pilkottavat trendikalsarit ovat ihan toinen juttu, kuin 60 ikävuotta lähestyvän miehen pitkien kalsareiden näkyminen housujen ja paidan välistä. Olen tainnut tästä vihjaista muutamaan otteeseen eräälle nimeltä mainitsemattomalle miehelle ;)

Onko miehen seksikkäin ruumiinosa mielestäsi perse? Kiinnitätkö siihen huomiosi ihan ensimmäiseksi? Onko kaikista kiihottavinta se, kuinka mies jännittää pakaralihaksiaan ja naidessanne tartut miehen peppuun kuin hengenhädässä? 

Vai onko seksikkäintä miehen kädet tai käsivarret? 
Jos miehellä on pienet tai naismaiset kädet, on se omasta mielestäni epäseksikästä. Rakastan käsivarsien suonien näkymistä, joita saatan hyväillä pitkään ja hartaasti. Vahvat käsivarren lihakset on ihan hottia. 
Erään tyttökaverini mielestä kaikista seksittäintä on miehen lantionseutu ja nimenomaan lantion luiden (en tiedä, onko oikea nimitys) näkyminen. Miksei :D

Kuten olen jo monesti maininnut, rakastan suutelua, joten miehen huulet ovat hyvin tärkeässä roolissa. Joidenkin miesten kanssa se vain yksinkertaisesti toimii! Huulet, jotka on luotu suutelua varten, saavat ainakin omalta osaltani täyden huomion.

Viimeisenä vaihtoehtona, mutta ei suinkaan vähäisimpänä, on silmät/katse. Yllätys, yllätys, katse on itselleni se, mihin kiinnitän huomiota ensin. Katseesta tietää usein jo ensi silmäyksellä, onko välillämme kemiaa. Jos olen etsinyt sänkyseuraa, niin katseita vaihdellaan ja sen todella tietää, kenellä on samat ajatukset. Pieni pilke silmäkulmassa saa kiinnostumaan ja flirttailu katsein voi alkaa.8 kommenttia:

 1. Kauneus on katsojan silmässä ja ihmiset kiinnittävät katseitaan eri asioihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tissit ja peppu, ahh molemmat niin ihania. Kyllä sopusuhtaiset kämmeneen sopivat tissit terhakoin nännein ovat kiihottavat ja vievät minut mukaansa. Myös pyöreä ja kiinteä peppu kapealla vyötäröllä ja leveällä lantiolla on jotakin kertakaikkisen seksikästä, näky saa fantasiat liikkeelle.

   Poista
  2. Kuulostaa niii-iin hyvälle...

   Poista
 2. Perseistä puheenollen: Mikä on suhtautumisesi anaaliseksiin? Asiasta olisi hienoa lukea pohdintojasi sekä näkemyksiäsi vaikkapa kokonaisen kirjoituksen muodossa. Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, ehkäpä joskus kirjoitan pyytämästäsi aiheesta. :D

   Poista
 3. Hmm... kysymyksesi on vaikea. Pidän pienistä, pystyistä rinnoista, mutta myös kiinteä, pyöreä peppu on äärettömän kiihottava. Kaiketi se on kuitenkin kokonaisuus mikä herättää haluni solmia lähempää tuttavuutta. Kuten totesit niin katse on tärkeä, sellainen ujo mutta "määrätietoinen" katse/vilkaisu tehoaa muhun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksestasi - vaikea valinta tosiaan, mutta mielipiteesi on varmasti aika yleinen, kokonaisuus ratkaisee ja loppusilauksen tekee SE katse ;)

   Poista