perjantai 8. toukokuuta 2015

Unifantasia

Minua on jo pitkään kiihottanut ajatus nukkuvan naisen panemisesta. Melkein saan orgasmin jo siinä vaiheessa, kun mieheni kanssa olemme päiväunilla, ollen unen rajamailla selkä häneen päin, ja kuulen hänen avaavan vetoketjuaan... Luoja. Leikin edelleen nukkuvaa, mutta ääntelen hieman ja painaudun häntä vasten, työntäen takapuoltani kohti hänen elintään... 
Usein myös aamulla, muka vahingossa, otan rintani esille, vähän pilkottaen peitteen alta, jatkaen "nukkumista". Usein vinkki ymmärretään ja  pian olen taas matkalla kohti orgasmia.
Usein fantasioin juuri tähän aiheeseen liittyen. Itse tai kukaan tuttuni ei välttämättä ole mukana fantasiassani, vaan päähenkilöitä ovat keksityt, kauniit, komeat ihmiset. On nuorta ja vanhaa, valkea- ja mustaihoista, naisia ja miehiä, tai pelkkiä naisia. Useimmiten unelmissani pääosassa ovat naiset, joiden vartalot, rinnat ja pillut kiihottavat minua valtavasti. Edelleen ajatuksen tasolla, sillä en ole koskaan pannut naisen kanssa. Vielä.

Kuvittelen kuinka kaksi nuorta naista nukkuu samassa sängyssä, hyvin juhlitun illan jälkeen. Molemmilla pelkkä t-paita päällään, nännit kauniisti nöpöttäen kangasta vasten. Peitto on ehkä vähän siirtynyt pois toisen naisen päältä, paljastaen lantion kauniin kaaren. Hän hengittää hitaasti, välillä kääntyillen, osuen kädellään vahingossa toisen naisen rinnalle.

Nainen herää tähän ja hänen katseensa hakeutuu toisen raollaan oleviin, kosteisiin huuliin. Nainen nostaa varovasti nukkuvan t-paitaa ylös, paljastaen terhakkaat, mutta täyteläiset rinnat. Nännit suorastaan huutavat kosketusta ja nainen suutelee toista hellästi. Nukkuva nainen äännähtää hiljaa ja kääntyy. Hän on nyt selin toista naista vasten, peiton liukuessa kokonaan pois päältä. 

Naisen paljas takapuoli siirtyy lähemmäs ja paljastaa välissään olevan kostean keitaan, kuin tarjolla olevan ruusun. Nainen koskettaa varovasti läpeä, liu'uttaa sormensa hitaasti sisälle nuppuun. Naisen hengitys muuttuu nopeammaksi, mutta hän nukkuu edelleen. Hitaasti hän herää siihen, kuinka sormi liukuu nopeammin sisään leikitellen. Nainen teeskentelee edelleen nukkuvaa, mutta nauttii täysin siemauksin tapahtumista, kääntyen selälleen voihkaisten.Hän raottaa säärensä leväälleen, muka vahingossa ja toinen ottaa tilaisuudesta vaarin. Voih, kuinka hyvältä tuntuu nuolla tuota upeaa elintä, sen turpoavaa pientä aarretta, hitaasti, mutta varmasti. Molemmat ovat niin keskittyneitä, etteivät kuule, kuinka huoneen ovi aukeaa ja sisään astuu isokokoinen, vanhempi mies. Nuoltavana oleva nainen voihkii nyt äänekkäämmin, ollen lähellä suurinta nautintoaan, toisen nuollessa aina vain voimakkaammin, oma herkullinen pylly heiluen voihkinan tahdissa. Molemmat ovat niin kiihottuneita, etteivät huomaa takanaan mitään.

Mies katsoo silmät kiiluen naisten hersyviä vartaloita ja ottaa jäykkänä seisovan kullin käteensä. Naisen pylly houkuttelee ja viettelee miestä pyörien nuolaisujen tahdissa. Samalla hetkellä kuin alla oleva nainen huutaa orgasmiaan, mies työntyy takaapäin rajusti edessään olevaan kosteaan pilluun. Nainen on yllätetty, mutta myös hän on niin kiihottunut toisen orgasmista, että ottaa kyrvän vastaan kuin lahjana. Työntöjä ei ole montaa, kunnes sekä mies, että nainen laukeavat rajusti huutaen. 

Lopulta kaikki kolme nukahtavat yhdessä lemmenpesäänsä, jatkaakseen ehkä yöllä, ehkä aamulla. Haluaisitko sinä nukahtaa? Mmm14 kommenttia:

 1. Jälleen loistava kirjoitus,kuten edellisetkin. Kirjoituksia odotellessa...

  VastaaPoista
 2. Heippa hei! Olisko mitenkään mahdollista sun lisätä blogisi Blogloviniin, helpottuisi tuo seuraaminen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Minulla ei ole kokemusta Bloglovinista, mutta selvitän asiaa. Kiitos kommentistasi :D

   Poista
 3. Mua harmittaa useinkin, ettei muista juuri koskaan omia unia. Sen verran paljon tekee aamuisin mieli, että varmaan on jotain kivoja unia nähnyt.

  -Palopoika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokainenhan näkee unia, toisille ne vain jäävät paremmin mieleen - itse kuulun onneksi (?) jälkimmäiseen ryhmään. Unet syntyvät alitajunnasta, mitä se sitten kertookaan esim. omista unistani ;). Mikään ei voita päivän aloitusta kunnon panolla, jos siihen vain on tilaisuus. Hyviä unia jatkoon Palopoika

   Poista
  2. Aamuseksi on kyl niiiin mahtavaa!

   -palopoika

   Poista
 4. Kiihottava, olisi kyllä mahtavaa päästä näkemään kahden naisen rakastelua. Itse fantasioin myös naisen rakastelusta toisen miehen kanssa. Onko 2m ja 1n jumpasta kokemusta? Olitteko tuttuja keskenään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti itselläni ei ole kokemusta, mutta fantasioissani on usein joko yksi nainen ja kaksi miestä, tai kaksi naista ja useampi mies. ;)

   Poista
  2. Myöhäinen kommentti koska löysin tämän blogin aivan äskettäin.
   Minunkin haaveissani ja jopa unissa on usein 2 miestä ja yksi nainen, jota miehet hoitavat ..kunnolla

   Vanhempi herrasmies

   Poista
 5. Aamuseksi on todella kiihottavaa. Välillä herään kun näen unta ja olen ihan laukeemispisteessä niin kiihottavaa kun muutamalla vedolla sperma lentää... Joskun jopa herään siihen että laukeen niin se on nautinnollista myös...

  VastaaPoista
 6. Oho, sulla on sama fantasia kuin mulla! Kiihottavasti kuvailtu myös. Mun haaveena on, että joskus mies tai joku muu tuttu herättäis mut hellästi hyväilemällä -mieluiten en heräisi ollenkaan, tai sitten vasta loppuvaiheessa. Harmi, että oon niin herkkäuninen, ettei tuo oo toistaiseksi onnistunut. Olis ihana antaa hellä herätys myös rakkaalle :) Kerran yhdeltä mieheltä otin suihin hänen nukkuessaan, ihan laukeamiseen asti, ja oli erittäin mielissään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi lempparifantasioistani ehdottomasti - nam nam

   Poista