perjantai 11. maaliskuuta 2016

Täydellinen panoilta

Olen ollut koko päivän odottavassa kiimassa ja käsi on hakeutunut tuon tuostakin koskettelemaan itseäni - rintani ovat jo kosketuksesta arat ja nännini ovat turvonneet, tussuni tykyttää kiihkeästi ja siitä valuva neste maistuu huulillani eteeriseltä. Olen kuitenkin kieltänyt itseltäni tyydytyksen, sillä odotan upeaa, täydellistä miestä saapuvaksi. Koko ilta kahden - nautiskellen. En jaksa enää odottaa...

Päivällinen odottaa valmiina ja päätän käydä vielä pikaisesti suihkussa, sillä pelkään asunnon jo täyttyneen kiiman tuoksusta, joka omaan nenääni tuoksuu voimakkaalta, kuin hunaja raavaan karhun sieraimiin. Näen jo sieluni silmissä uroskarhun ponkaisevan seisaalleen käheästi uristen, haistaessaan hunajaisen kennon puun oksalla. Nopeasti kuvitelmani muuttuu ja näen edessäni myös sirosti isoa takapuoltaan keinuttavan nuoren naaraskarhun. Myös uroskarhu huomaa tämän ja yhtä nopeasti kuin minä ajatuksissani, karhun kokoon nähden pieni, mutta uljaasti jöpöttävä elin on täydessä pituudessaan. Alkaa leikkisä kisailu, joka päättyy kiihkeään ja eläimelliseen aktiin. Luoja, käteni on jälleen liukkaassa pillussani ja tiedän, että minun on tosiaankin mentävä suihkuun jäähylle.


 
En anna itsenä jäädä suihkussa nauttimaan kehostani, saatikka ajatuksistani, vaan peseydyn pikaisesti kylmällä vedellä, toivoen sen pelastavan minut ennenaikaiselta orgasmilta - haluan säästää itseni hänelle - kokonaan.

Kiroan itseäni ja kärsimättömyyttäni, istuessani levottomasti ikkunan äärellä, odottaen. Yritän ajatella arkipäiväisiä ajatuksia, mutta tuntuu kuin pilluni eläisi omaa elämäänsä, eikä se suostu lopettamaan sykkimistään. Supistan lantiopohjan lihaksiani, joka vain pahentaa tilannetta ja saa minut vain entisestään tietoiseksi sisälläni kytevästä himosta. Pelastus saapuu mersullaan pihalle ja voin hetkeksi huokaista, odotus on melkein ohi...



Suorastaan juoksen hänen syleilyynsä ja kurottaudun suutelemaan hänen pusuhuuliaan. Katseemme lyövät kipinää jo eteisen hämärässä ja tiedän illasta tulevan täydellisen. Mies on tuonut mukanaan pullon kuohuvaa, jonka päätämme juoda ruoan kyytipojaksi.

Mitä ruokaa syömme, sitä en enää tiedosta, näen vain intensiivisen katseen vastapäätä, hänen suunsa, huulensa... Oma ääneni kuulostaa seksikkäältä, kieleni lipaisee ja hampaat näykkivät huultani, käteni sivelee hänen kättään - katseen irtoamatta hetkeksikään hänen katseestaan. Esileikki on jo alkanut. Puristan reisiäni tiukasti yhteen, pakottaen kutkuttavan tunteen pysymään aisoissa, vaikka mieleni tekisi avata ne leväälleen, tarjota se kaikki hänelle - tässä ja NYT.

Vihdoin ruokailu on ohi ja siirrän astiat nopeasti altaaseen. Kuin huomaamatta hän on tullut taakseni ja suutelee, sekä näykkii niskaani. Miljoonat väreet kulkevat vartalossani kauttaaltaan, suljen silmäni ja tunnen kuinka pilluni vuotaa nautinnosta. Haluaisin huutaa, sydämeni sykkii kiihkeästi ja huomaan pidättäväni hengitystäni.



Hän rutistaa rintojani ja en voi olla enää huokaamatta ääneen. Tunnen hänen kovan elimensä takapuoltani vastaan - pyöräytän peppua keimaillen, jolloin myös hänen kärsivällisyytensä alkaa hiipua. Mies kääntää minut ympäri ja suutelee minua rajusti, sitten hellemmin ja nautinnollisesti. Olen kuin humaltunut hänestä ja suudelmasta - miten olenkaan kaivannut suutelemista. Jalkani alkavat täristä ja uskon saavani orgasmin siinä tiskialtaan vieressä seisten.



Emme puhu sanaakaan, ainoastaan katseet ja kosketukset ovat keinomme kommunikoida. Hengityksen tihentyminen ja pienet äänähdykset kertovat äärimmäisestä kiimasta välillämme. Mies ottaa rintani esille ja tutkii niitä kuin suurinta aarrettaan. Sormet pyörittävät molempia turvonneita nännejäni ja suu jatkaa suuteluaan. Olen niin lähellä...



Mies nostaa hameeni helman ja äännähtää himosta huomatessaan paljaan alapääni. Hänen kätensä rutistavat persettäni, samalla kun itse avaan miehen vetoketjua ja otan esille kuumana ja ahh niin kovana sykkivän kyrvän. Pilluni tapaan myös kyrpä on jo kostunut ja nuolaisen nautinnollisesti huuliani. Se on miehelle liikaa ja hän ohjaa minut sänkyyn alapää paljaana ja tissit esillä. Mies haluaisi jatkaa kanssani leikkimistä, mutta kiimani on niin suuri, että haluan hänet HETI. Käyn sängylle kontalleni ja tarjoan hänelle takapuoltani keimaillen. Miehelle riittää söpöily ja nautin hänen ottaessaan minut lujaa ja eläimellisesti. Nopeasti, lujaa, kiihkeästi... Lisää, lisää, lisää. Syvemmälle. Nopeammin. Tunnen räjähtäväni hänen työntöihinsä. Rintani hölskyvät työntöjen tahtiin, järjettömän elimen survoessa itseään pyhimpääni. Mies laukeaa, me laukeamme, huutaen, kiittäen ja kiroten. Miehen sperma syöksyy upeasti sykkien pilluuni, saaden minut tuntemaan itseni kokonaiseksi - naiseksi, eläimeksi.




Mies jää luokseni. Yöllä kuulen hänen käyvän vessassa ja säpsähdän hereille. On kuuma - laitan peittoa syrjään ja kiusallani paljastan myös rintaani. Kosketan nänniä, joka on heti valmiina ja pystyssä. Miehellä kestää, joten torkahdan uudelleen, heräten siihen, että hän näykkii nännejäni. Leikin edelleen nukkuvaa ja käännähdän hieman. Mies siirtää peittoa syrjään, paljastaen paljaan pilluni ja alkaa leikkiä sillä. Itselläni tekee jo tiukkaa esittää nukkuvaa ja annan itselleni luvan äännähtää nautinnollisesti. Ääntelyni lisää miehen innostusta ja hänen uutterat sormensa jatkavat leikkiään.




Hän tyydyttää minua kiusoitellen, aina ollessani saamaisillani, hän lopettaa. Ja jälleen uudelleen. Minun on rukoiltava häntä jatkamaan ja viimein orgasmini on kuin tulivuoren purkaus, joka ravisuttaa minua vähintäänkin yhtä paljon. Mies työntää kullinsa suuhuni ja nautinnollisesti lipoen, sekä imien, saan miehen laukeamaan ahnaasti huutaen. Nielen sperman, nuollen loput huuliltani. Käperrymme uupuneina, mutta tyydytettyinä uudestaan nukkumaan. Aah.



Voiko aamu alkaa yhtään paremmin, kuin siihen, että miehen ylväs kulli painuu pyllyäni vasten - täysin hereillä ja valmiina uusiin leikkeihin. No ei voi! Kihnutan persettäni elintä vasten ja anna hänen ymmärtää olevani taas täysillä mukana. Miehen käsi hakeutuu rinnoilleni ja liukkaaseen pilluuni. Pilluni on illan ja yön leikeistä turvonnut, mikä vain lisää nautintoani. Ja mikä tärkeintä, taas panettaa.



Ohjaan miehen ottamaan minut sivuttain, samalla pystymme leikkimään myös klitoriksellani, joka ottaa kosketuksen tosissaan. Nautinnollista. Hyvää huomenta ihana maailma!!


12 kommenttia:

  1. olipa taas ihanan kiihottava tarina ;)

    VastaaPoista
  2. Mahtava ja niin kiihottava pano. Odottavan kiiman tuoksu ja maku on karhulle parasta mahdollista eliksiiriä. Sitä kun pääsee maistamaan mekon alta yllättäen löytyvältä paljaalta pillulta peppua puristellen, huumaantuu ja kovettuu himoon panna ja tyydyttää tämä ihana nainen. Täydellinen vastaanotto palaavalle miehelle, tulisin.

    VastaaPoista
  3. Hyvin kirjoitettu ja erittäin kiihottavaa luettavaa. Olet erittäin hyvä kirjoittaja ja seksiblogin pitäjä. Kiitos ! Jatka samaan malliin.

    VastaaPoista
  4. Huh, tässähän tuli useampi mun fantasioista ja todella kiihottavasti kirjoitettu. Ja sattuipas aihe sopivasti, nimittäin itekin olen tässä säästellyt itseäni miehelle, piti olla ihan skarppina lukiessa ja varoa, etten vahingossa saa. Tekis niiiin mieli, mutta haluan säästää kaiken himon miehelle :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos, oli oikein hyvää seksiä, valmiiksi kiihottuneena luettuani tarinasi ;)

    VastaaPoista
  6. Myönnän, että fantasioin myös sinusta välillä, vaikken edes tunne sua, mut ajatuksen tasolla :D Siitä on niin pitkä aika (muutama kuukausi) kun olen viimeksi päässyt imeskelemään naisen terhakoita nännejä, sivelemään kielelläni klitorista ja tutkimaan sormellani vieraita syvyyksiä :) Tosi kiihottava ajatus, miten kiihottaisin sut äärimmilleen ja miellyttäisin kiduttavan pitkään. Kenties en antaisi sun saada orgasmia muuta kuin aivan lopuksi. Käyttäisin tehokasta vibraani äärirajoille -niin että sua melkein sattuisi, mutta kuitenkin tuntuisi äärimmäisen hyvältä. Mä viihdyn vaikka miten kauan naisen kimpussa, musta on ihana miellyttää naista. Jotenkin meditatiivista :) Jos tekisi kovasti siitintä mieli, niin naapurista sais lainaan miestänikin. Olisi niin kiihottavaa olla miesystävän ja jonkun kivan naisen seksiorjana, miellyttää kumpaakin, olla alistettuna. Tai yhteistyöllä mieheni kanssa hyväillä naista. Toinen imeskelisi rintoja ja suutelisi, toinen nuolisi vaginaa, naisi ja sormettaisi. Tai toinen sormettaisi anaalia samalla, kun tuntisi ohuen seinämän läpi toisen sormet vaginassa. Tällasia hupsuja fantasioita mulla on :D Kenties joskus vielä toteutuu. Toistaiseksi ei oo löytynyt vielä sopivaa naista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Upeaa, että olen päässyt mukaan fantasiaasi - kiitos ;). Kuulostaa kiduttavan kiihottavalta, nam.

      Poista