tiistai 16. helmikuuta 2016

Miesten välistä

Kasvoin  lapsuuteni/nuoruuteni osittain uskonnollisessa yhteisössä ja meillä pannassa olivat kaikki hiukkaakaan alapäähän viittaavat sanat, joten voitte kuvitella, että elin hyvinkin suojattua elämää seksin suhteen. Meillä ei siis puhuttu kuukautisista, miesten ja naisten välisistä suhteista ym. normaaliin elämään kuuluvista asioista. Siihen maailman aikaan ei tietoa saanut edes TV:stä, vaan kaikki oppi tuli ystäviltä ja kokemuksen kautta.

Opin kuitenkin ajattelemaan omilla aivoillani ja minusta tuli suvaitsevainen, sekä sinut itseni/vartaloni kanssa. Välillä vieläkin kinastelemme äitini kanssa mm. siitä, ettei homoseksuaalisuus ole sairaus, minkä voisi parantaa esimerkiksi rukoilemalla. Nuoruudessani homot ja lesbot olivat minulle täysin tuntemattomia käsityksiä, joiden merkitys selvisi minulle todella myöhään. Homot olivat kansan häpeäpilkkuja ja sitä he ovat osittain vieläkin. Toisaalta nykypäivänä homoseksuaalisuus on jopa trendikästä, varsinkin nuoremman väen keskuudessa.Vaikka itse olen hetero, myönnän itselläni olevan silti mielenkiintoa samaan sukupuoleen. Olenkin sitä mieltä, että useimmat ihmiset ovat bi-seksuaaleja, ainakin ajatuksiltaan, vai ovatko? Tuntevatko heteromiehet vetoa miehiin niin yleisesti kuin naiset tuntevat naisia kohtaan? 

Usein kuulen, varsinkin yli 40 vuotiaiden miesten puhuvan - ehkä liiankin kiihkeästi - homovastaisesti, jolloin itselleni tulee väkisinkin mieleen, että noinko he yrittävät karistaa omat ajatuksensa, vakuuttamalla olevansa homoutta vastaan. Hmm. Yksi asia, mikä minua mietityttää, jopa omalla kohdallani on se, että lesbous on jotenkin paljon helpompi ymmärtää kuin homous. Miksi? Koska se ei ole niin "etovaa" - ei panna toista perseeseen joka käänteessä? Koska kahta hentoa naista on kivempi katsoa, kuin kahta raavasta miestä? 

Minua jaksaa aina edelleen naurattaa se, että useimmat miehet uskovat vakaasti pääsevänsä mukaan lesboleikkeihin. Lesbous on vain tapa pitää hauskaa ja tottakai naiset haluavat miehen ja kunnon kyrvän mukaan :). Tämä vääristynyt ajatus juontaa varmasti juonensa pornofilmeihin, joissa "lesbot" ottavat tietenkin mukaansa myös miehiä. Homofilmit sitä vastoin on tarkoitettu vain homoille - eikö niin :D ?

Itse tunnen vain muutaman homoseksuaalin, eikä heistä kukaan ole läheinen ystäväni ja voin myöntää, etten juurikaan ole tutustunut homofilmeihin - lesbo-otoksiin sitä vastoin enemmänkin (joko miehillä tai ilman). Täytyy sanoa, että homoseksi on minustakin hieman vastenmielistä, ei niin luonnollista, mutta jonka hyväksyn osana ihmisyyttä.

Jos näen kahden miehen suutelevan, se tuntuu hieman vaivaannuttavalta, ajatukset siitä, mitä miehet puuhaavat lakanoiden välissä ei myöskään tunnu kovin eroottiselta. Tosin äsken etsiessäni kuvia, tunsin yllättäen kiihottuvani :D
Eihän sitä tiedä, kuinka paljon kiihottaisi päästä katsomaan homoseksiä ihan livenä. Ajatus siitä, että miehen kyrpä seivästäisi pilluni oltuaan toisen miehen anuksessa ei kylläkään kuulosta hyvälle. Enpä usko, että suostuisin siihen... Tämä siis siinä tapauksessa, että kyseessä olisi bi-mies, sillä en tosiaankaan usko homomiehen huolivan minua mukaan leikkeihin.

Joka tapauksessa saatan joskus vielä katsoa lisääkin miesten välistä seksiä, tiedä mitä virikkeitä siitä saa. Miehet varmasti osaavat ottaa hyvin suihin, kun tietävät parhaiten miltä se tuntuu. Ja onhan miehen anuksellakin kiva leikitellä... Näihin mietteisiin tällä kertaa.


2 kommenttia:

  1. Uih, mua kyllä kiihottaa kovinkin miesten välinen seksi! Niin sellainen hellä rakastelu, kuin ronskimpi menokin. En edes tiedä miksi. Joskus oon vitsaillut, et oon väärään kehoon syntynyt homomies :D Mut pikemminkin olisin väärään kehoon syntynyt biseksuaalimies, sillä pidän nykyään kovin myös naisista. Kiihottavia kuvia olet löytänyt! Ja ties vaikka aiheeseen tarkempi paneutuminen saa sut innostumaan miesten välisestä seksistä ;D

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kukkanen :D. Blogin kuviin yritän paneutua ja etsiä, tietenkin lähinnä itseäni, kiihottavia kuvia.

    VastaaPoista