tiistai 16. helmikuuta 2016

Oikean elämän orgasmit

Vaikka rakastan seksiä ja panemista, ei elämäni kuitenkaan ole pelkkää sekstailua - ei lähellekään. Meillä seksin harrastaminen on tuttua ja turvallista, jota höystän omalla mielikuvituksellani tarpeen mukaan. Meillä ei ole tuntikausia kestäviä sessioita, eikä meillä aina saada orgasmia. 

Olen oppinut (onnekseni), että rakkaudessa tärkeintä ei ole seksi, vaan mm. yhteiset hetket, läheisyys, luottamus ja yhteinen huumori. Toisen kunnioittaminen ja hänen toiveidensa kuuntelu on erityisen tärkeää ja osittain siksi en haluakaan vaatia mieheltäni liikoja seksin suhteen. Mieheni on tosiaan minua huomattavasti vanhempi ja monessa asiassa tapojensa orja. "Tottumus" onkin meidän suhteemme yksi kirosana, jonka yli on vain päästävä ja ajan kuluessa olenkin sopeutunut tähän luotettavaan, mutta hieman mielikuvituksettomaan suhteeseen.

Meillä miehen ei tarvitse olla ilman pillua - päinvastoin sitä on tarjolla ehkä liikaakin. Onneksi (hänelle) alkuajan nymfomaani-aika on tasaantunut, enkä odota häneltä seksiä enää ihan joka päivä. Päänsärkyä en valita koskaan - oikeastaan orgasmi on mielestäni ainut asia, mikä auttaa särkyihin ;)




Välillä kaipaan erityisesti suutelemista (miehenihän ei osaa suudella), mutta se ei se haittaa arkeani. Ollessani juhlimassa ajaudun toisinaan suutelemaan vieraita miehiä. Itselleni miehet eivät useinkaan ole vieraita, vaan minulla on jopa pari vakkari-suutelukaveria. Suutelutaitojani on kehuttu ja uppoudun erittäin mielelläni suutelemaan pitkään ja hartaasti. Mikä nautinto :D

En ole ikinä ymmärtänyt, miksi panemisen pitäisi kestää kauan - siksi ehkä tuskastun katsoessani pornofilmejä, joissa pannaan ja pannaan, eikä kukaan saa tuntikausiin. Nykyisen mieheni kanssa olen oppinut nauttimaan panosta vähän pidempään, mutta koska en saa orgasmia panemalla, niin minulle nautinto on se, kun mieheni saa ja mielellään nopeassa tahdissa (kärsimätön luonteeni edesauttaa tietenkin tässä kohtaa kauppalistan laatimista). Esileikki on tietenkin eri asia ja nautinkin mieheni kosketteluista ja hänen kyrvällään leikittelystä. Oih, voisin leikkiä sillä uskomattomalla elimellä vaikka kuinka pitkään.




Meillä minä saan pääsääntöisesti ensin orgasmin, sillä mieheni hoitelee minut ensin käsillään, antaen minulle klitorisorgasmin, jonka jälkeen anon häntä antamaan minulle kyrpää. Jo vähän rutiiniksi noussut tapa on panna aamuisin, ennen muun perheen heräämistä - kiitos rakkaalle miehelleni tästä ihanasta aamunavauksesta... Parasta on tietenkin tilanteet, jotka tapahtuvat ennalta arvaamattomasti, vaikka kesken elokuvan katselemista, kuten esim. eilen. Nam nam




Asentona meillä on lähetyssaarnaaja, mikä on miehelleni läheisin, eikä meillä juurikaan harrasteta muita asentoja. Minun on turha kuvitellakaan mieheni antavan minulle suuseksiä tai hänen edes työntävän sormeaan syvälle pilluuni - muusta puhumattakaan. Välillä mietin, että tässäkö on seksielämäni - tyydyttävää, mutta samanlaisena toistuvaa, ilman suurta ja raastavaa intohimoa. Rakastan kuitenkin miestäni suuresti ja hänen muut ansionsa ovat niin vakuuttavia, että seksi on jäänyt toiselle sijalle. 



Minulla on kuitenkin mielikuvitukseni, jonka avulla pienetkin arjen seksihetket saavat uskomattomia ulottuvuuksia. Jopa vähän lapsellinen innokkuutteni saa minut ihailemaan mieheni kyrpää, kuin näkisin sen aina uutena leluna ja saadessani sen laukeamaan, on se kuin paras koskaan näkemäni ilotulitus. 




Ja kun mieheni ei ole paikalla, voin jakaa itseäni teille ajatusten muodossa ja "hieman" leikkiä omilla leluillani. Välillä tekstaten miehelleni vihjaillen tai suoraan sanoen: panettaa. Tiedän sen kiihottavan häntä suunnattomasti, kuten välillä kirjoittamani lyhyet eroottiset tarinatkin. Jo hyvin vähän aikaa yhdessä olleina mieheni oppi nopeasti katseestani, koska on aika tarttua toimeen ja viedä nainen jälleen kohti orgasmia. Jos hän näkisi minut nyt, hän näkisi minun nuolaisevan huuliani, purren niitä hellästi, katseessani ilkikurisen ilmeen ja yhteen puristautuneet reidet, jotka pitävät vielä aisoissa, kiihottavan tiukasti, kostean puutarhani, sekä kosketuksesta paisuneet nöpöttävät nännini.

Pian antautuen...


8 kommenttia:

  1. Jaatkin kauniita ja kiihottavia ajatuksia upeiden kuvien kanssa, valmiina tulemaan. Nautinnon tuottaminen ja toisen tyydyttäminen on kiihottavaa. Meillä pelistä on aina halutessa ja muulloinkin tarjolla. Saan siitä itse, kun nainen saa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi ja kehuista :). Jatketaan samaan malliin...

      Poista
  2. Siis täydellistä faktaa se on juurikin näin allekirjoitan kaiken tästä postauksesta ei mitään lisättävää kuvat on jälleen kauniita....kiitos

    VastaaPoista
  3. Nää on kyllä niin yksilöllisiä juttuja :) Ite taas en masturboinnista syty yhtä paljon, kuin hyvästä seksistä, mitä tutumpi ihminen, sen parempaa seksikin yleensä. Seksissä saan paljon parempia orgasmeja, kuin yksikseni. Parhaimmillaan masturboidessakin tosi ihanaa, mut harvemmin, yleensä se on vaan fyysinen tyydytys eikä sen suurempaa henkistä euforiaa, kiito-orgasmista puhumattakaan. Ois kyllä ihana nauttia itekseenkin yhtä paljon, enkä ois silloin niin riippuvainen miehestäkään. Mut pääasia, että nauttii, on sitten yksin tai yhdessä, tai molemmat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi olemme kaikki omia yksilöitämme - tärkeintä on varmasti oma itsetuntemus ja toisen osapuolen huomioon ottaminen (jos sellainen on). Nautinnollisia hetkiä :D

      Poista
  4. Itselläni on ollut huomattavasti nuorempia naisystäviä, ja olen vakuuttunut että niin päin se on ihan hyvä juttu koska ikäiseni naiset kärsivät monen moisista estoista ja rajotteista! 😀 Kun kunto on kova ja mieli altis niin ikäero ei haittaa! 😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikäeron vaikutus on varmasti aika yksillöllistä ja se millainen on ihmisen itsetunto sekä opitut/totutut tavat. Jos mietin itseäni nuorena, en todellakaan nauttinut seksistä, vasta kolmikymppisenä minusta kuoriutui seksuaalinen nainen. Tosin nykypäivän tytöt elävät täysin erilaisessa maailmassa seksin suhteen. Ollaan varmasti estottomampia ja valmiita kokeilemaan erilaisia juttuja. Olisi kiva kuulla minkä ikäisistä naisista kirjoitat, kenellä on näitä estoja ja rajoitteita? Ja toisaalta siis minkä ikäinen itse olet ja kuinka paljon nuorempia naisystäviä sinulla on oluut? Hyvää kesää sinulle :D

      Poista