perjantai 2. lokakuuta 2015

Paratiisi 3 - hyvästit

Uusi lukija: lue ensin Paratiisi ja Paratiisi 2

On lauantaiaamu ja herään raukeana Crystalin vierestä. Pojat ovat herrasmiesmäisesti antaneet parisängyn käyttöömme ja nukkuvat itse vierashuoneessa. Hymy karehtii turvonneilla huulillani muistellessani iltaa ja yötä. Edesä on viimeinen yhteinen päivämme. Illalla Crystalin on lähdettävä ja sunnuntaina lomamme päättyy. Haluan pitkittää lähtöä niin kauan kuin mahdollista.

Mietin sitä, kuinka alitajunnassani ollut pelko siitä, että pojat eivät enää huomioisi minua uuden seksilelun tultua taloon, oli ollut aivan turha. Pojat ovat silminnähden nauttineet katsellessaan leikkejämme ja kumpikaan ei ole edes pyytänyt päästä panemaan Crystalia. Tytön kaunis suu ja rinnat ovat kyllä saaneet osansa makoisasta, kermaisesta - ahh, niin hyvästä spermasta. Nuolaisen huuliani ja tunnen kuinka Janin näykkäisyt saavat ihon kihelmöimään. Katseeni siirtyy vielä sikeästi nukkuvaan tyttöön. Kuinka kauniilta hän näyttääkään. Crystalilla on päällään vain Janin valkoinen paitapusero, paljaat sääret pilkottavat lakanan alta ja tytön hiukset ovat suloisesti sekaisin. Panotukka.Siirrän lakanaa tytön päältä ja avaan varovasti paidan napit. Ihanat, terhakkaat rinnat ja jo valmiiksi pystyssä olevat nännit houkuttelevat koskettamaan. Tiedätkö mitään kauniimpaa kuin naisen vartalo? Crystal huokaisee koskettaessani hänen rintojaan, mutta ei herää. Pyörittelen sormenpäilläni molempia nännejä, nuolaisen hieman ja siirryn suutelemaan alavatsaa. Tyttö kääntyy kyljelleen, täydessä unessa edelleen, selkä minuun päin.

Siirrän tytön jalkaa hieman, jolloin hänen vakonsa pilkistää pakaroiden välistä kuin koskematon, houkutteleva aarre. Tuijotan aarretta kiihottuen. Kostutan sormeni ja kosketan hellästi häpyhuulia hieman niitä levittäen. Samalla Jani seisoo takanani tukka seksikkäästi pörröllä, jalassaan vain bokserit. Näen kuinka miehen etumus pullottaa houkuttelevasti. "Jatka", hän pyytää käheästi. 

Jatkan siis Crystalin kanssa leikkimistä, hitaasti nautiskellen. Riisun oman yöpaitani ja rintani hyväilevät tytön kauniin ruskeaa ihoa kiihottaen minua entisestään. Janin kaunis, lyhyt, mutta paksu kyrpä on päässyt valloilleen housuista ja odottaa tilaisuuttaan. Crystalin hengitys nopeutuu jatkaessani hänen tyydyttämistään. "Nuku vain rakas", kuiskaan hänelle. 

Tiedän tytön ihmetelleen mikseivät pojat ole panneet häntä kuten minua. Pojat ovat totelleet pyyntöäni ja kerroinkin Crystalille, että he eivät tee mitään, mitä tyttö ei itse halua. Itselläni on tapana anoa poikia panemaan, joten en ihmettele, kun tyttö saadessaan rajun orgasmin, huutaa: "anna, anna, anna"! Pyyntö kiihottaa minua enemmän kuin uskoinkaan. Nostan tytön täydellistä persettä esille ja tarjoan sitä Janille. Miestä ei tarvitse kahta kertaa pyytää, vaan hän survoo kyrpänsä tytön pilluun kaihtelematta. Katson lumoutuneena kuinka kyrpä uppoaa pieneen vakoon uudelleen ja uudelleen. Molemmat laukeavat lähes samaan aikaan, Crystal rajusti vavahdellen, kiitollisena. 

Jätän heidät toipumaan, etsien itse tieni Henkan luokse. Henkka on juuri herännyt ja makaa sängyllä kuunnellen ilmiselvästi, mitä makuuhuoneessa tapahtuu. Miehen käsi on peiton alla ja näen sen työskentelvän tehokkaasti. Katseemme kohtaavat ja istun suoraan Henkan valtavan kyrvän päälle. Liukas, litimärkä pilluni sykkii ja imaisee kyrvän lähes kokonaan, Henkan voihkaistessa äänekkäästi. Kädet molemmilla rinnoillani, katse silmissäni, mies käyttää kulliansa varsin tehokkaasti, enkä voi estää orgasmin tuloa. Supisteluni kyrvän ympärillä laukaisee valtavan spermatulvan, miehen huutaessa luojaansa - tai minun.Jatkamme päivää ensin ruhtinaallisella aamupalalla ja päätämme mennä sen jälkeen rannalle. Kävelemme Crystalin kanssa käsi kädessä omalle rannalle, uimme ja nautimme rauhasta, sekä ympärillä olevasta luonnon kauneudesta. Paratiisi.

Kukaan meistä ei puhu edessä olevista hyvästeistä, mutta ilmassa on haikea tunnelma. Suutelemme paljon ja vaihdamme katseita, jotka jokainen talletamme muistiimme. Edes Jani ei ole enää oma leikkiä laskeva itsensä ja Henkka pysähtyy vähän väliä tuijottamaan minua, tulkitsematon katse silmissään. 

Öljyämme toinen toisiamme, minä ja tyttö. Crystal nuolee minua, kieriskelemme laiturilla ja koskettelemme toisiamme kunnes olemme jälleen niin kiimassa, että pyydämme pojat mukaan. Olemme laiturilla perseet pystyssä ja molemmat pojat panevat meitä vuorotellen, yrittäen pidätellä laukeamista. Kielemme tutkivat toisiaan suudellessamme, samaan aikaan kyrpien vaihtuessa pilluissamme, Janin leikitellen, Henkan totisesti ja ahnaasti.

Siirryn leikkimään yhä perse pystyssä olevan Crystalin vaginan kanssa, josta en vain saa tarpeekseni. Klitoris ja häpyhuulet ovat niin turvoksissa, että haluan viilentää niitä öljyllä. Läträän öljyllä urakalla, ruiskuttaen sitä myös tytön anukseen. Leikin anuksella ensin sormin ja pyydän sitten Henkkaa panemaan tyttöä perseeseen. "Sano, jos et halua", sanon Crystalille. Tyttö katsoo minua silmiin ja sanoo haluavansa kokeilla. Henkka työntää mahtavaa kyrpäänsä varovasti tytön pienen pieneen anukseen. Crystal liikuttaa takapuoltaan hämillään ja vaikeroi. Pikku hiljaa kyrpä työntyy yhä syvemmälle perseeseen ja näen tytön kireän ilmeen. Jatkan kilitoriksen kiihottamista ja Crystal rentoutuu.

Jani on siirtynyt tytön suun lähelle ja kuuliaisesti Crystal avaa suunsa. Tytön saadessa orgasmin, Henkka alkaa työskennellä tosissaan, nopeuttaen ja syventäen työntöjään, katseessa tyhjyys. "Lisää lisää", tyttö huutaa, irrottaen suunsa peniksen ympäriltä kiihkoissaan. Crystal saa uuden orgasmin Henkan ollessa lähes laukeamispisteessä. Henkka vetää kyrpänsä ulos ja ruiskuttaa valtavan satsinsa spermaa tytön päälle huutaen.

Janin kulli on sillä välin siirtynyt omaan suuhuni ja imen sitä pitkin, hitain liikkein. Jani ottaa kiinni hiuksistani ja ohjailee päätäni haluttuun tahtiin. Crystal siirtyy lähelleni ja alkaa hyväillä minua. Nielen Janin sperman, nuollen huulilleni valuneet tipat tyytyväisenä ja annan tytön käsien tehdä tehtävänsä loppuun. Orgasmi ja itku tulevat yhtä aikaa.On aika sanoa hyvästit paratiisille. Upeita muistoja, lukemattomia orgasmeja. Mitä tämän jälkeen - sitä ei kukaan tiedä. Kääntyessämme poikien kanssa katsomaan viimeisen kerran luksusasuntoamme, näemme Crystalin rannalla, kauniina, upeana naisena. Molemmat miehet tarttuvat käteeni, päästämättä irti. Onneksi edessä on vielä kotimatka - en olekaan ennen pannut lentokoneessa...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti