tiistai 29. syyskuuta 2015

Paratiisi 2

Jatkoa edelliselle tekstille...

Kuten arvasin pojat olivat innoissaan kertoessani heille ideastani. Painotin toki heille, etteivät he koskisi Crystaliin vastoin hänen tahtoaan. Pojat vakuuttelivat, että heille riittäisi meidän tyttöjen välisen sekstailun katsominen ja sovimme, että he ottaisivat niin valokuvia, kuin filmiäkin tapahtumasta. Olimme siis kaikki kolme odottavalla mielellä, Janin kysellessä jännittyneenä: "saahan sinua panna kuitenkin - nyt jo panettaa pelkkä ajatuskin ihan saakelisti?" Henkka tyytyi katsomaan minua suoraan silmiin mietteliäänä, kuten tavallista. En voinut kuin nauraa miehilleni: "Voidaan panna vaikka heti, harjoituksen vuoksi."

Minulla oli jo suunnitelma valmiina hyvissä ajoin perjantai-illalle, jolloin Crystalin oli puhe tulla luoksemme. Olin ostanut kuohuviiniä, kynttilöitä ja ihonhoitotuotteita. Sovimme poikien kanssa illan kulusta ja kerroin, mitä olin ajatellut. Olin niin kiimassa, että pelkäsin saavani itseni ja pojat vereslihalle, sillä tuntui, että panimme kuin yötä päivää ennen H-hetkeä. Vihdoin koitti perjantai-ilta. Pojat olivat hyvin pukeutuneet ja he odottelivat kiihottuneina mitä ilta toisi tullessaan. Niin minäkin.


 
Vieno koputus jälleen ja odotukseni palkittiin. Crystal seisoi oven takana, ehkä hivenen itsevarmempana kuin oletinkaan, kaulassaan antamani koru. Pojat esittelivät itsensä rennosti ja ilokseni huomasin, ettei Crystal arastellut heitä yhtään. Hänen katseensa siirtyi kuitenkin minuun ja ihoni nousi kananlihalle. Katseeseen liittyi niin paljon odotusta, kiihkoa ja jännittyneisyyttä, että pelkäsin tekeväni pahan virheen. Oliko oman mielihyväni tavoitteleminen tämän arvoista? Turmelisinko tämän nuoren naisen lopullisesti?

En voinut enää perääntyä - tarjosin tytölle kuohuvaa ja kerroin, että haluaisin ensin kylvettää hänet. Jätimme pojat  ja siirryimme Crystalin kanssa kylpyhuoneeseen. Edelleen minua intensiivisesti katsoen Crystal totesi: "teen kaiken mitä pyydät". Voi luoja.

Crystal alkoi riisuutua samalla kun aloin valuttaa vettä ammeeseen, lisäten veteen herkullisen tuoksuista kylpyvaahtoa. En saanut silmiäni irti tytön upeasta kropasta, jota hän estottomasti esitteli minulle. Riisuin omat housuni, jättäen päälleni ainoastaan valkoisen paitapuseron. Tunsin jo kuinka jalkovälini oli litimärkä ja vulvani sykki kiihkeästi odottaen.Crystal astui ammeeseen henkäisten ihastuksesta. Lämmin vesi ja huumaava kylpyvaahto hyväilivät hänen ihoaan kuin silkkihansikas. Tarjosin tytölle lasillisen kuohuvaa ja annoin hänen rauhassa nauttia olostaan, vain ihaillen hänen kauniita muotojaan. Tytön rinnat pilkistivät vaahdon keskeltä kuin kaksi upeinta, täydellisintä kumpua. Kumarruin suutelemaan tyttöä suulle, hänen vastatessaan siihen kiihkeästi. 

Nautimme hiljakseen viiniä ja vain katselimme toisiamme, Crystalin liikkuessa raukeasti kylvyssä. Kerroin haluavani pestä hänet. Päästimme veden ammeesta ja aloin hieromaan hänen ihoaan appelsiinilta tuoksuvalla suihkusaippualla. Pesin myös hänen kauniit hiuksensa, ensin shampoolla ja sitten hoitoaineella upean kiiltäviksi. Etenin hitain ottein, koskettaen jokaista kohtaa hänen ihollaan. Hänen sorjia käsiään ja jalkojaan, siroa kaulaansa, siirtyen pikku hiljaa terhakoille rinnoille, sekä nänneille. Crystalin hengitys tihentyi sitä mukaa, mitä kauemmin häntä kosketin. En ollut koskaan ennen kokenut mitään vastaavaa. 

Olin huomannut Crystalin häpykumpua peittävän pikimustan karvoituksen jo hänen riisuutuessaan ja nyt silittelin karvoitusta sormissani pisara saippuaa. Karvat olivat pehmoisia ja tuntuivat sormissani liukkailta. Halusin silti niistä eroon ja ehdotin tytölle, että sheivaisimme ne pois. Näin teimme ja karvoituksen alta paljastui upein pillu, mitä olen ikinä nähdyt missään. Häpyhuulet olivat kiinteät ja rusoittivat kauniisti, paljastaen terhakkaasti jo hieman turvonneen klitoriksen. En voinut olla koskematta kitorista saippuaisella sormellani ja nyt tyttö selvästi pidätti hengitystään. Crystal suuteli minua kielen hakeutuessa syvemmälle suuhuni, epätoivoisena, kiihkeänä.

Käänsin tytön ehkä turhankin rajusti toisinpäin ja aloin pestä hänen täydellistä peppuaan. Crystal voihkaisi ja työnsi takapuoltaan yhä enemmän kohti minua, hieman keimaillen. Jatkoin saippuoimista hitaasti, ensin hänen reisiensä sisäpuolelta, siirtyen pikkuhiljaa kohti kahden täyteläisen pakaran keskellä häämöttävää aarrettaan.Juuri samalla hetkellä malttamattomat pojat saapuivat kameroineen paikalle. Emme antaneet sen häiritä itseämme, vaan jatkoin pesemistä, Crystalin pyörittäessä peppuaan suoraan kameralle. Itse olin niin kiimainen, etten voinut kuin jatkaa. Oma paitani oli jo aikaa sitten kastunut läpimäräksi ja pojat eivät tienneet olisivatko kuvanneet rintojani vai hersyvää peppua - ehkä molempia. 
Työni Crystalin pepun ympärillä jatkui edelleen. Hieroin varovasti anuksen ympäriltä, siirtyen pikkuhiljaa lähemmäs tuota pientä suloista reikää. Otin lisää saippuaa etusormeeni ja työnsin sen hitaasti leikitellen ensin vähän matkaa upottavaan, sykkivään anukseen, sitten syvemmälle ja syvemmälle. Crystal voihki ääneen pienin huohottavin äänin ja työnsi takapuoltaan yhä lähemmäs ja lähemmäs. Samalla kun sormeni oli hänen anuksessaan, hieroin toisella kädellä hänen varsinaista puutarhaansa. Huohotin jo itsekin ja sivusilmällä näin poikien kiimaiset katseet, heidän yrittäessään pysyä poissa leikeistä.

Riisuin litimärän paitani ja siirryin Crystalin seuraksi ammeeseen, jossa hyväilimme ja suutelimme toisiamme kuin kiimaiset eläimet. Tunsin Crystalin olevan todella lähellä orgasmia, mutta halusin kiusoitella häntä. Lopetin kilitoriksen koskettelun juuri kriittisellä hetkellä, jolloin tyttö aneli; "älä lopeta, älä lopeta!". Jatkoin tätä pari kertaa, mutta lopulta orgasmi tuli niin suurella voimalla, että Crystal tarttui minuun terävillä kynsillään huutaen ja kouristellen kuin tulivuoren purkaus, lämmintä laavaa valuen.Molemmat pojat olivat ottaneet kyrpänsä esiin ja ne tuijottivat meitä suurina ja jäykkinä kuin odottaen käskyä komentajalta: "tulta!". "Malttia pojat, ollaan vasta esileikissä", sanoin hengästyneenä. Käärin Crystalin pehmeään, lämpimään pyyhkeeseen ja ohjasin hänet makuuhuoneeseen. Janin ilme oli pettynyt kuin lapsen karkkikaupassa, jolla ei ole lupaa ottaa yhtään namia. Henkka tuijotti minua lasittunein katsein ja vastoin luonnettaan kouraisi minua pillusta. Litimärästä, kuumottavasta ja kaipaavasta pillusta.

Crystal tuntuu olevan sanaton, hän vapisee hieman, mutta katsoo minua kiitollisena: "en ole koskaan tuntenut mitään näin upeaa", hän kuiskaa käheänä. Pojat seuraavat meitä kameroineen ja Jani kiinnittää oman kameransa jalustimeen. Henkka hylkää oman kameransa kokonaan ja keskittyy seuraavaan näytelmään.

Alan hieroa Crystalia kauttaaltaan öljyllä. Hitaasti, jälleen kohta kohdalta. Tyttö osaa jo odottaa kosketusta ja hän nauttii mielihyvästä silmät raukeina. Itse olen vuoteen jalkopäässä, oma rehevä takapuoleni kohti poikia. Hieron ensin Crystalin selkäpuolen, jälleen unohtamatta anusta. Tyttö nostaa peppunsa kuin tarjottimelle, jolloin pääsemme ikuistamaan hänen salaisimmatkin sopukkansa. Pojilla alkaa tehdä tiukkaa, Henkan ilme on epätoivoinen ja hänen iso kyrpänsä tuntuu keinuvan Crystalin pepun tahtiin.Käännän Crystalin selälleen, koskien hänen niin upeita rintojaan, imien nännejä ja hänen kaulansa herkkää kohtaa. Siirryn suuni kanssa hitaasti kohti Crystalin alavatsaa, joka värähtelee kiihotuksen vallassa. Nuolaisen huuliani ja siirrän kieleni tytön häpyhuulille. Tutkin kielelläni jokaisen kohdan, välillä imien ja purren. Crystal voihkii ja vääntelehtii yrittäen saada minut turvonneen klitoriksen päälle. Oma takapuoleni pyörii poikien silmien edessä samaan tahtiin kuin suuni seikkailee tytön sisällä. Nopeammin, nopeammin...

Janin kulli tuntuu olevan laukeamaisillaan ja hän vatkaa sitä rajusti lähellä Crystalin suuta. Crystal näkee innokkaan kyrvän ja kuin leikitellen raottaa hieman suutaan. Jani ei tarvitse muuta vihjettä, vaan työntää kivikovan vehkeensä pelastavaan aukkoon ja laukeaa lähes samantien, tytön imaistessa vain muutaman kerran. Spermat leviävät pitkin kauniin tytön suuta ja kasvoja, mutta tyttö on itse niin lähellä laukeamista, että tuskin huomaa sitä.Oma perseeni kieppuu nyt hulluna, kun nuolen hengen hädässä Crystalia. Samalla hetkellä kun tyttö saavuttaa jälleen maanpäällisen paratiisin, Henkka työntyy minuun takaapäin, niin rajusti, että tunnen lävistyväni. Valtava kyrpä työntyy minuun niin voimalla ja niin syvälle, että olen pyörtyä. Henkat kädet ottavat kiinni pakaroistani ja antavat tahdin työnnöille. Näen kuinka Crystal katsoo meitä silmät suurina, Janin toipuessa omasta purkauksestaan hitaasti poltellen, mutta katsoen minua ihan yhtä intensiivisesti kuin Crystalkin. Tuntiessani Henkan laukeavan sisälläni, minäkin laukean ja huudan onnesta. Enemmän kuin koskaan ennen.

Jatkuu, jos haluat...

8 kommenttia:

 1. Huh.... ilman muuta jatkoa! Tässä vanhempikin herrasmies ihan kiihottuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, eiköhän sitten kirjoitella jatkoa :D.

   Poista
  2. Niiin kiihottava, unelma tarina naisten rakastelusta. Ihania peppuja, aah

   Poista
  3. Uusia tarinoita, toki erilaisiakin, on mielessäni, vielä pitää löytää aikaa kirjoittelulle :D

   Poista
 2. Hei kirjoita pepuista lisää. Tykkääkö naiset pukeutua siten, että peppu on hyvin esillä? Tykkääkö nainen pepun huomioimisesta katsein? Pepun suukottelu ja nuoleminen. Miten miesten pitäisi pitää peppua esillä? Tykkääkö naiset hyväillä miehen peppua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toiveestasi, ehkä kirjoitan aiheesta jossain välissä :D

   Poista