sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Unien kiihottava maailma

Tiedät varmaan sen ihanan, jännittävän ja hieman huonoa omaatuntoa aiheuttavan tunteen, kun yöllä/aamulla heräät kiihottuneena, nännit kovina ja pillu märkänä. Olet nähnyt unta, joka saa sinut sekaisin himosta. Saatoit nähdä unen tuntemastasi ihmisestä, julkisuuden henkilöstä tai täysin tuntemattomasta miehestä tai naisesta, jopa useasta.

Itse näen paljon unia, tai siis sanotaan niin, että muistan niiden tapahtumat hyvin ja välillä unet saavat minut tolaltani useaksi tunniksi, jopa päiviksi. Mietin usein niiden tarkoitusta ja vaikka tiedän unien olevan alitajunnan tuottamia, välillä on vaikea ymmärtää, miksi näen unia tietyistä ihmisistä tai tapahtumista.

Eroottiset unet ymmärrän hyvinkin, sillä seksi on mielessäni päivittäin ja usein iltaisin nukkumaan käydessäni, jatkan mielessäni tarinaa, jonka olen kehitellyt milloin keneenkin liittyen ja tarinaan kuuluu seksiä, paljon seksiä. Suhteen alussa päähenkilö on mieheni, mutta jokaisen suhteen kohdalla, ennemmin tai myöhemmin henkilö vaihtuu - kiihottavaan, salaiseen suhteeseen... Vain mielikuvitus on rajana ja pettäminen tapahtuu pään sisällä, aiheuttamatta vahinkoa.En kerro miehelleni unista, elleivät ne liity häneen - sitäkin tottakai tapahtuu. Nyt kyseessä siis nimenomaan seksiunet. En myöskään haluaisi kuulla hänen uniaan muista naisista, enkä myöskään ajatuksia muista. Olen todella mustasukkainen. Ehkä siitä syystä, että itse ajattelen muita niin paljon?! Ikinä (no ei voi tietysti luvata varmaksi, sillä erään ex-mieheni sanoin: "jokainen mies pettää, jos tulee tarpeeksi hyvä tilaisuus" - miksei siis nainenkin) en pettäisi miestäni, mutta saatan suudella esim. baarissa ollessani muita miehiä. Suuteleminen on niin ihanaa - voisin tehdä sitä jatkuvasti. Valitettavasti mieheni ei osaa/halua suudella, mikä on itselleni kova paikka.

Viime yönä näin unta eräästä nuoresta (todella nuoresta, itseeni verrattuna) miehestä, jossa myös oma mieheni oli mukana. Emme pystyneet nuoren miehen kanssa pitämään itseämme erossa toisistamme, vaan lopulta pojan upea, ylväs ja utelias kulli löysi tiensä sisääni. Huonoa omaatuntoa uni toi siksi, että mieheni oli unessa paikalla, eikä hänen läsnäolonsa saanut estettyä meitä nauttimasta - vielä kerran - toisistamme. 

Mieheni ei ollut luonani herätessäni, kun sormeni hakeutuivat koville nänneilleni ja tunsin, kuinka pilluni valui kiihottuneena. Jos hän olisi ollut paikalla, olisin toivonut hänen ottavan minut heti (miettien kuitenkin kiinni olevien silmien alla tätä nuorta seikkailijaa?), kärsien omantunnon tuskista sekä mielessä vellovista ajatuksista sekä tunteista. Onneksi hän ei ollut paikalla tällä kertaa ja sain jatkaa ajatusleikkiä vielä tovin...

Miten sinä käsittelet seksiuniasi ja millaisia ne ovat?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti