maanantai 13. huhtikuuta 2015

Saanko suudelman?

Rakastan tätä blogia ja sen tekemistä - ehkä liikaakin. Pitäisikö siis huolestua? Ehkä - ellen saa teiltä lukijani kommentteja, puolesta tai vastaan. Toki blogi toimii omana seksipäiväkirjanani, mutta toivoisin sen herättävän myös keskustelua. Ole siis rohkea ja kommentoi, vaikka nimettömänä. Kiitos :D

Viime yön vietin pitkälle etsien kuvia postauksiini. Vaikka luulisi netin olevan täynnä toinen toistaan seksikkäämpiä kuvia, olen huomannut olevani aika nirso. Kuvat (anteeksi vaan tekijänoikeuksille), joita valitsen, koskettavat minua jollakin tasolla ja ne ovat tarkoin valittuja. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, joten haluan käyttää niitä. En usko teidän, enkä itsenikään olevan ilahtunut, jos kuvissa vilahtaisi omat ruumiinosani tai ruusun terälehdet jatkuvasti. 

Mitä mieltä sinä olet valitsemistani kuvista?
Illalla etsin kuvia intohimoisista suudelmista, koska aihe jäi ajatuksiini eilisestä postauksestani. Kuten kerroin, rakastan suutelemista. Mutta on olemassa vain muutamia ihmisiä, keiden kanssa suuteleminen on sitä parasta itseään. Olen kokenut parhaat suuteluhetket miesten/naisten kanssa, keiden kanssa en tosiaankaan ole ollut suhteessa. Eli voiko tästä vetää johtopäätöksen, että rakkaudella ei ole tekemistä suutelemisen kanssa? Tarvitaanko siihen vain kemiaa ja ohikiitävä hetki? Ja onko jossain odottamassa löytymistään vielä se paras suutelukumppani?

Toki hienoa olisi, jos parisuhteessa suudeltaisiin - intohimoinen suutelu toimii parhaana esileikkinä ja olen aina sanonut, että jos suuteleminen (pussailut) loppuvat suhteessa, on se merkki koko suhteen lopahtamisesta. Mieheni ei tosiaan suutele, mikä onkin minulle paha paikka. Pusuja vaihdamme useasti päivittäin, mutta mitä jos se ei riitä?

Onko minulla oikeus suudella vieraita miehiä? Naisia? 

Näinä parina päivänä kun olen postaillut tuntemuksiani, olen ollut todella kiihottunut. Alavatsaa kutkuttaa ja tekee mieli panna. Mutta enemmän kuin panna, nyt tekee mieli suudella - voi miten ikävä minun on suutelemista. Ihanaa, aistillista, toiseen takertuvaa suutelua. Aika ja paikka unohtuu, on vain minä ja hän. Muistatko miltä se tuntuu?

Olen yrittänyt opettaa miehelleni herkkiä kohtiani ja yksi ylitse muiden on niska. Sitä koskettaen esim. suutelemalla, minut saa kiihottumaan nopeammin kuin parhainkaan urheiluauto kiihtyy nollasta sataan ikinä. Kohta on niin herkkä, että se saa minut vapisemaan kauttaaltaan. 
Miten helpolla riidatkin saataisiin ratkaistua tämän kohdan avulla ;)


Suudelma on intiimi kohtaus, niin lähellä, mutta kuitenkin niin kaukana yhdynnästä. Kunnon suudelma tyydyttää ja juovuttaa sinut niin, ettet välttämättä tarvitse muuta. Se voi olla lyhyt kohtaaminen hämärässä baarissa, pitkäkestoinen ja hidastempoinen tutustuminen toiseen vaikka rantahietikolla tai lupaus tulevasta. Suudelma voi olla monitahoinen, tilanteeseen ja hetkeen nivoutunut. Se voi kertoa rakkaudesta tai olla vain kahden ihmisen välinen intohimon hetki. Kokeilu.

Itse nautin suutelusta niin naisten kuin miestenkin kanssa. Pahimmillaan suudelma on märkä, ahdistava ja täynnä liikaa yritystä. Jos kemiaa ei ole, ei suudelmakaan voi olla onnistunut. Ehdoton edellytys suutelutaito ei siis mielestäni ole parisuhteen onnistumiselle, mutta toki valtava plussa. Karu totuus taitaa tosin olla, että suuteleminen vähentyy parisuhteen keston myötä. Toisesta tulee itsestäänselvyys, eikä suutelemiseen nähdä tarvetta. Se on sääli.

Mikä siis avuksi? Jos oma mies/vaimo ei osaa tai halua suudella, onko silloin oikeus hakea suudelmansa muualta? Onko se pettämistä? Millainen on hyvä suutelija ja millaiset huulet hänellä on? 

Omat huuleni ovat kuin luotu suutelemiseen - saisinko siis suudelman?


6 kommenttia:

  1. Kyllä kun kunnon suudelman saa niin siinä silmät kirkastuu :)

    VastaaPoista
  2. Miten suudelmat muualle kuin huulille?

    VastaaPoista
  3. Hyvä pointti toi suudelma. pettäminen tuo raaka sana joka on varmaan pyörinyt monenkin parisuhteessa olevan mielessä,mitäs on pettäminen se on varmasti sitä miten sen itse henkilökohtaisesti tulkitsee. entäs pettämiseen johtaneet syyt,hän petti minua minä petän häntä on varmaakin yleisin pettämisen syy en tiedä, entäs onkos pettäminen ikinä hyväksyttävää esim, erittäin kylmä parisuhde,kumppanin jokin jonkinlainen sairaus tai vammautuminen että esimerkiksi seksi on mahdotonta ja jos on saanut luvan kumppanilta harrastaa toisen kanssa seksiä. onkos se enään pettämistä? tätä kysyin työ kavereiltani niin suurin osa heistä sanoi että ehdottomasti on, olin vähän hämmentynyt perustelut olivat avioliiton ulkopuolinen seksi on aina pettämistä vaikka on lupa huh..huh. no itse en tätä näin näe koska pettäminen on aikas salaista touhua vai mitä. täytyy kyllä myöntää et on muutamia sormus herroja tullut hoideltua tuorein tapaus oli tälläinen herra. kyl täytyy sanoa että nainenkin voi olla aikas julma siis tämän herran vaimo. ei pariin vuoteen elettäkään mistään petipuuhista tai läheisyydestä muutenkaan. oli ihana mutta lyhyt pano muutamia minutteja olisiko ollut edellä mainitut jutut syy tähän (ystäväni hyvä neuvo kertaviikkoon miehelle niin pysyy kotona jos ei riitä sit lisätään pano kertoja).

    VastaaPoista