tiistai 9. kesäkuuta 2015

Kyrvät ja pillut

"Kulli huoliteltuna vai luonnollisena? Lantionseudun lihakset treenattuina vai ilman? Huomaako nainen uuden kokemuksen kanssa, onko mies pitänyt huolta rakkauden lihaksistaan?"

Nämä lukijan kysymykset johdattavat seuraavaan aiheeseeni, eli sekä miehen, että naisen alapäähän - rakkauden tyyssijaan.

Itse henkilökohtaisesti rakastan jokaista kullia sellaisena kuin se on, pääasia on kyrvän haltija ja hänen suhteensa seksiin. Tähän ikään mennessä olen tavannut kymmeniä ja jälleen kymmeniä erilaisia kulleja - jokainen niistä on oma yksilönsä, omine piirteineen. Hellyttävä, arka, rohkea, ylväs, voimakas jne. Kyrpiä ja pilluja on tasan yhtä monta erilaista, kuin on ihmistäkin. Ja hyvä niin :)
Olen sitä mieltä, että tottakai nainen huomaa, mikäli kumppanilla on takanaan treeniä ja kokemusta, sekä kiinnostusta rakkauden leikkeihin. Itse arvostan suunnattomasti kokeilunhalua ja sitä, ettei seksin tarvitse olla haudanvakavaa. Ja mikä sen mieluisampaa, kuin toimia opettajana rakkauden saloihin. 

Itselleni on samantekevää, onko kulli karvojen suhteen huoliteltu vai luonnollinen. Itse tosin en ole törmännyt moneenkaan karvattomaan versioon. Enivei - lempparikullini on veikeä kaveri, jolla synkkaa kanssani heti ensi hetkestä lähtien. Utelias ja terhakka, vaikka ei olisikaan suuren suuri. Koolla on kuitenkin väliä, sillä totuushan on se, ettei pienen pieni kulli oikeasti tunnu missään :(. Mutta jos kyrvän päässä toimiva mies osaa pientä kulliaan ohjailla juuri oikeaan paikkaan ja osaa käyttää muita avujaan, niin mikä ettei.


Ison kyrvän omistaja luottaa usein liikaa kokoonsa ja unohtaa, ettei se aina riitäkään. Ihastuneet huudahdukset voivatkin johtua tosiaan vain ensireaktiosta, mutta jos mies ei näe yhtään vaivaa, niin lopputuloksesta voi pahimmillaan tulla vain surkuhupaisa ja kivulias akti. Itse pidän eniten normaalipituisesta, mutta paksuhkosta ja kauniin pyöreästä kyrvästä. Olen esteetikko ja myös tässä asiassa arvostan kauneutta. Mutta muistetaanhan, että kauneus on aina katsojan silmissä ja mieltymyksiä on paljon erilaisia.


Entä sitten pillut, nuo kuumat ja kosteat paratiisit. Riittääkö miehelle se, että pääsee sisälle tähän suloiseen kammioon, vai odottaako myös hän, että nainen on treenannut lihaksiaan? Vitsikkäät heitot "kuolleesta lahnasta" eivät ole mitään utopiaa ja mielestäni on oikeutettua vaatia naista osallistumaan yhtä ahkerasti panoon kuin mieskin, eikä vain maata paikallaan miettien viikon kauppalistaa. 


Entä sitten tatuoinnit ja lävistykset? Entä naisen karvoitus? Uskon, että osa miehistä oikeasti pitää karvoituksesta - mitä mieltä sinä olet? Itse poistan karvoja aina välillä, en kuitenkaan säännöllisesti. Kuulun tosin onneksi ryhmään, millä ei ole tuuheaa ja mustaa karvaa. Muistan kerran kauhistuneeni, kuin näin erään ystäväni varsinaisen majavapehkon stringien alta... Ei kovinkaan seksikäs näky, vaikka toki häntä olikin yöllä painettu menemään urakalla.Entä sitten naisen häpyhuulet? Saavatko ne roikkua, vai pidätkö "siisteistä" tyttömäisistä huulista? Itse katsoessani naisten pilluja, pidän enemmän jälkimmäisistä, jollaiset omaan itsekin. Mutta kuten sanottu makuja on monenlaisia ja uskon, että jos/kun joskus vielä ajaudun edes yhden illan suhteeseen naisen kanssa, tulen rakastamaan hänen pilluaan ja häpyhuuliaan antaumuksetta, olivatpa ne minkä malliset hyvänsä.Millaisena sinä haluat kullin tai pillun? Kerro ja jaa mielipiteesi. Entä oletko tyytyväinen omaan rakkauden välineeseesi? Treenaatko sitä? Entä onko sinulla jokin erityispiirre? Minun pilluni erityispiirre on se, että se on aina valmiina, koska ja missä vain. :D


12 kommenttia:

 1. Kiitos postauksesta. Itse olen tyytyväinen kaluuni. Se ei ole jätti, mutta ihastuttaa kumppania ja itsekin pidän siitä hurjasti. Treenaan päivittäin lantionpohjanlihaksia yhdistäen syvähengityksen ja lihasten pitkän sekä nopean jännittämisen. Suosittelen! Erityisyys ylös käyrä ja kova erektio. Pillu huoliteltuna lisää oraalinautintoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tuollainen asenne ja hyvä itsetunto nostattaa miolempien nautintoa. Usein haaveilen olevani mies ja tällöin paras leikkikaluni olisi oma kyrpä, jota ihailisin ja hiplaisin jatkuvasti. Toki myös kaataisin naisia ja veisin heidät seitsemänteen taivaaseen, uudelleen ja uudelleen. Upeaa :D

   Poista
 2. Itse jatkuvasti kyllä hiplaan kaluani aina kun mahdollista. Nautin siitä kun saan sen kovaksi ja vaikka kävelen ympäriinsä kovana... Nautin myös siitä kun näen videolla kun laukeen ja spermani lentää...

  VastaaPoista
 3. Itse tykkään huolitellusta pimpistä, mukavempi antaa suuseksiä!😊 itsellä on karvaton malli ja voisin sanoa että "aina valmis" malli!😄 olen täysin tyytyväinen...hyvä blogi sulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina valmis kuulostaa hyvälle ;). Kiitos kehuista.

   Poista
 4. Kiva postaus tääkin! Mulle kalun koolla ei oo niin väliä -kantaja on tärkein ja etenkin mitä pään sisältä löytyy. Oon saanu orgasmeja yhtä lailla hyvin pienimunaisenkin miehen kanssa. Tärkeämpää on, että koen miehen haluavan Mua, mieluiten just mua eikä "reikä kuin reikä" -meiningillä. Ja että muutenkin seksuaalisesti natsaa. Tosiaan pienelläkin kalulla oon saanu yhdynnässä; saanhan sormellakin halutessani tai jopa ajatuksen voimalla; kaikki lähtee aivoista -ajatuksista, mielikuvista ja fiiliksistä. Toki varmasti jokin raja tässäkin on; pikkurillin kokoinen vois olla vähän hankalampi veijari -toki silloinkin vois käyttää esim. sormia ja suuseksiä. Liian isojakin on tullu vastaan. Joutunu joskus toteamaan, että ei onnistu, kun sattuu liikaa vaikka ois kuin märkä. Näitä onneks harvemmin. Mä tykkään siis eniten keskikokoisista; sopivan paksu ja pitkä (ei liian!), niin että tuntuu, muttei satu liikaa. Pieni kipu ei haittaa ;) Naisilla tykkään eniten sievästä, symmetrisestä pikkupillusta. Mutta tosi monenlaiset voi olla kauniita ja eipä oo niin kauheeta piirakkaa vastaan tullut, että homma ois siihen kaatunut. Miehillä ja naisilla tärkeetä on lantionpohjanlihaksien hyvä kunto :) Ite treenaan tavoitteellisesti ja on kyllä vaikuttanut seksielämään huomattavasti, positiivisesti. Aion treenata loppuikäni. On se miehellekin nautinnollisempaa, treenattu pillu, kyl ainakin ite oon huomannut ;D Yt. Kukkanen (kukkasenavautumisia.blogspot.fi)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi :D. Oikein nautinnollista vuotta 2016

   Poista
 5. Kiitos ihanasta blogistasi :-)
  Jutut hyviä ja kuvatkin oikeen hyvin aiheeseen sopivia.

  Pimppi mieluiten posliinina, märkänä ja mikä tärkeintä halukkaana minua kohtaan. Tuntuu ihanalta, kun toinen haluaa ja näyttää halukkuutensa. Posliinipimpin hyvänäpito on paljon kivempaa kuin viidakon.

  Pippeliä tarjoan yleensä puskasta, mutta olen myös muutaman kerran yllättänyt vaimoni posliinillakin. Mutta kun ei hän siitä näyttänyt innostuvan (Paitsi ekakerralla), niin se on sitten jäänyt vähemmälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle. Nautinnollista alkavaa syksyä :)

   Poista