sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Kiihottavat panopaikat

Mikä on erikoisin paikka, missä olet pannut/harrastanut seksiä? Entä mistä paikasta fantasioit? Minun on tunnustettava, että alan tulla vanhaksi ja mukavuudenhalu vie jo voiton, joten se oma sänky on ehdottomasti paras paikka ;)

Listasin kuitenkin lähinnä itselleni muistutukseksi muutaman erikoisemman (kuin sänky) paikan, missä voisi seksiä harrastaa. Muutamaa on tullut itse kokeiltua ja ainahan sitä voi haaveilla...

AUTO

Uskon, että lähes kaikki ovat kokeilleet seksiä - ainakin jossain muodossa - autossa. Huuruisia ikkunoita, reittä painava vaihdekeppi, ihoon tarrautuva nahka, kiihko... Tietysti paneminen on erilaista Minissä, kuin Mersussa, mutta tärkeintä on se hetki, se toinen, ketä himoat koko ruumillasi ja antaudut hänelle, ehkäpä rannalle pysäköidyssä autossa. 

Itse en enää panisi autossa, mutta toki pieni esileikki onnistuu autossa hyvinkin. Miehen ajaessa fantasioin usein ja välillä käteni eksyy hänen haaroilleen, josta tuota pikaa löytyykin jo himokkaasti sykkivä elin, joka terhakkaasti nostaa päätään, piukoissa farkuissa, etsien tietään ulos. Kun leikki alkaa olla jo vaarallista, voi pysähtyä vaikka läheiselle parkkipaikalle, ja ottaa jykevä elin vapauteen, nautinnollista suihinottoa varten. Lisäjännitystä luo tietenkin se, että kuka vain voi tulla paikalle. Kiihottavaa...































RANTA

Rannalla panemiseen tuo lisäjännitystä myös pelko nähdyksi tulemisesta. Joskus aikoinaan, aiemman miesystäväni kanssa, luulimme löytäneemme piiloisan suojan kesäiselle retkellemme. Uin nautinnollisesti alasti silkinpehmeässä, ihoa hivelevässä vedessä (kuinka ihanaa onkaan uida alasti, verrattuna uimapuvussa uimiseen - rinnat veden pinnalla kovine nänneineen, kuin kohot, häpyhuulet vapaana tuntemaan veden kosketus, kuin esileikki).

Halusin ehdottomasti panna rannalla, häiriintymättä ohi kiitävistä veneistä, jotka tosin selvästi haittasivat mieheni suoritusta. Vasta palattuamme päätielle, huomasimme, että paikka ei ollutkaan niin suojaisa, vaan näkyi tielle paremmin kuin hyvin :D



HISSI

Oletko pannut hississä? Itse en ole, mutta toki hississäkin on tullut vähän sekstailtua. Hissikohtaukset ovat elokuvissa yleisiä ja onhan ajatus hissipanosta tosi kiihottava. 



METSÄ

Nyt vanhempana ja pikkasen viisaampana on huomannut, että metsäseksiä varten kannattaa varautua huovalla/peitolla, sillä on aika ikävää tuntea pepussaan muurahaisten tai havujen pistelyt. Eihän sitä siinä himoissaan huomaa pikku kipristelyjä, mutta kotona punainen, syöty peppu voi olla aika ikävä ;)

Muutaman kerran on kyllä panettanut niin paljon, ettei paljon ole tullut mietittyä näkeekö joku, kun himo on vienyt lähimpään metsikköön kiimaisen uroksen kanssa. Eikös sitä sanota, että metsä/luonto hoitaa ja hoivaa terveyttä - alentaa verenpainettakin?

























MAATILA

Yhteen aikaan fantasioin seksistä maatilalla - kuvittelin itseni hevosaitauksen viereen, jossa tietenkin pääsin seuraamaan upean orin ja tamman panemista. En voi itselleni mitään, mutta usein kotieläintilallakin jään ihailemaan orien upeita elimiä ja tietenkin ne kiihottavat ihan mielettömästi. Mieheni vitsailee, että orit kyllä tunistavat minut, kiimaisen tamman ja usein niiden paksut ja ylväät kullit seisovatkin lähelläni, nam.

Seurattuani upeaa hevosten parittelua, minut tietenkin otetaan, turhia kyselemättä, väkevästi ja rajusti. Paikalle on osunut ehkä maatilan isäntä tai renki, joka seurattuaan kiihottumistani repii kesämekon päältäni ja seivästää minut kuin ori tammansa.

Vanhat suomalaiset elokuvat siveine latokohtauksineen ovat alkusoittoa nykyajan seksikohtauksille. Onkohan nykypäivän maatilaelämä yhtä romanttista kuin elokuvissa? Käykö isäntä välillä höyläämässä "piikaa", vai ovatko "rengit" maatilan runsaspovisen emännän mieleen? Käykö tilan nuori isäntä nuoren mansikanpoimijatytön luona riiulla, leikkien kesän ajan tytön leluilla?





























SUIHKU/KYLPY

Nautitaanko teillä seksistä pesun ohella? Mikä onkaan nautinnollisempaa kuin pestä toinen päästä varpaisiin, hitaasti hyväillen. Ottaa vastapesty kyrpä suuhun, nuolla, imeä - laukeamiseen asti, tai ehkä vain esileikiksi. Pesun jälkeen vielä hieronta öljyllä... Joko saa ottaa?

Hieroa suihkusaippuaa rinnoille, pikku nänneille, rutistaa niitä, leikitellä molemmilla nänneillä, siirtyä alaspäin, vielä, vielä, kosteaan vakoon... 



ELOKUVATEATTERI

Tätä en ole koskaan kokeillut?  Ehkä vähän riskialtista, mutta miksei... Mikä voisi olla se elokuva, joka kiihottaisi niin paljon, että olisi valmis orgasmiin - juuri siellä, elokuvateatterin penkillä, keskellä muita katsojia? :D





























PARVEKE

Myös tästä olen fantasioinut, mutta en ole kokeillut. Tässäkin kiihottavin osuus on siinä, että joku voi nähdä mitä parvekkeen kätköissä oikeasti tapahtuu. Toki kiihottavaa on myös ajatus siitä, että nojailet parvekkeen kaidetta vasten ja yhtäkkiä joku on takanasi, etkä saa katsoa häntä. Housusi riisutaan ja pyllysi asetellaan vastaanottamaan nopeasti sekä tehokkaasti ylväs kyrpä, joka hoitaa homman enempää anteeksi pyytelemättä. Alapuolellasi ihmiset jatkavat kulkuaan, eivätkä huomaa huohotustasi. Hän on poissa ja sperma valuu reisiäsi pitkin, turvonneista huulistasi kohti parvekkeen lattiaa...





























JULKISEN TILAN VESSA

Itse olen pannut ravintolan vessassa, mikä on yksi muistorikkaimmista kokemuksistani julkisella paikalla. Toki vessa oli lukittu, mutta seuraava asiakas kyllä jo pelkästään haistoi kiiman tullessaan jälkeemme. Kyseessä oli minua puolet nuorempi mies, isokullinen, joka nuoruuden innoissaan ei jaksanut odottaa kotiin asti - vai olinko se minä?

Vessassa ei toiminut valot ja tila oli ahdas. Otsaani tuli jopa pieni kuhmu pääni iskeytyessä seinään joka työnnöllä, hänen tullessaan minuun takaapäin, mutta ahh niin nautinnollisesti. 




























TYÖPAIKKA

Mikä tahansa työpaikka onkaan, niin paneminen siellä on jännittävää, eikä taaskaan vähiten kiinnijäämisen mahdollisuuden takia. Työpaikkaromansseja syntyy väkisinkin, eikä seksisuhteilta voi useinkaan välttyä. Seksikäs sihteeri on usein "vaarassa" päästä pomonsa leluksi, ainakin fantasioissa...






























Itse pääsin nuorena tyttönä  töihin rakennustarvikeliikkeeseen, jossa olin ainut naispuolinen työntekijä. Pomo oli hirveä, vanha (minuun nähden) ja ruma, mutta ilmeisesti omasta mielestään varteenotettava vaihtoehto minulle, sillä hän oli pojille ehdottanut vedonlyöntiä, jossa voitto menisi hänelle, hänen saatuaan minut sänkyynsä... 

Toisin kävi, hän oli firmassa ainut keneen en olisi koskenut pitkällä tikullakaan. Sen sijaan poikien kanssa minulla oli hyvinkin lämpimät välit. Tosin en kenenkään kanssa mennyt sänkyyn, mutta suutelua varastolla oli useinkin. Eräs ukkomies kuitenkin veti minua puoleensa ja sain hänet helposti pauloihini.

Hätäiset hetket taukohuoneella - leopardikuvioisen bodyn vilauttelua ja kova kulli, ensimmäisiä mihin pääsin kunnolla tutustumaan. Taisin sotkea miehen pään kunnolla... Anteeksi ;)



Mitä muita erikoisia paikkoja sinulle tulee mieleen? Haluatko jakaa jonkun kokemuksesi? Kerro ja kiihota minua :D

8 kommenttia:

  1. Oli vuosi 1998...ja kohtalo puuttui peliin kiitokset autolleni.olin ollut viettämässä kaverin luona viikonloppulomaa kaunis lämmin syys ilta ajelemassa kotia kohti hiljaista tietä kun autoni alkoi pitämään outoa ääntä tuli jostain keulasta päin,no siinä ajeltuani jonkin matkaa kaartoin pysähdys paikalle ja huomasin että täällähän onkin joku ja tietenkin ajattelin että saiskohan apuja,no siinä jo kerkesin soitella iskälle että tule apuun.tämä puhelu tuli peruttua jonkin ajan päästä.no parkkipaikalla oli tyylikäs pukuun pukeutunut charmikas vanhahko herras mies hän oli kuullut puheluni ja tuli kyseleen onko ongelmia voisko hän autaa jotenkin.kerroin ongelmasta ja hän sanoi että voisi katsoa autoani,tuumasin että kiitos no hän riisui puvuntakin ja kauluspaidan ja meni autolleni itse menin istumaan läheiselle pöydälle polttelin siinä parit tupakat ja odottelin ja odottelin käväisin välillä katsomassa vaan enhän minä noista remppa hommista mitään tiedä itse olin pukeutunut napa paitaan ja kynähameeseen rintani olivat kyllä jonkin verran tyrkyllä johtuen paidastani,huomasin että autoni suunnasta tulee pitkiä katseita. no siinä pöydällä istuessani vähän väsytti ja oli pikkuisen krapulakin ajattelin vähän nostaa hametta ylös päin katseet vaan pitenivät autoni suunnasta ja puvun housuissa pientä liikehdintää.sitten lopultakin tuli valmista tämä herras mies tuli luokseni ja näytti jotain auton osaa en tiedä mikä osa oli ja mistä.ei tästä sen enempää.sitten juteltuamme niitä näitä vähän tuhmiakin (lähinnä minä)esim kysyin mites seksi hommat vielä sujuu,hän hiljaisella äänellä siihen eihän tämän ikäisellä enään sitä ole,silloin minä kokeilin varpaillani hänen haarojaan muuta ei tarvittu oli housuissa ahdasta välittömästi tuumasin oho mites näin kävi.ei kuulunut vastausta no minä sitten varovasti kysyin haluaisko herra,vastaus olisko mahdollista minä pöydältä alas ja pikkarit kans ja takaisin pöydälle avasin haarani hän katsoi ja laski housunsa sieltähän paljastui täydessä tanassa oleva harmaa karvainen vaalea päinen kyrpä,tunsin kuinka kosteuteni tekee tehtäviään vaginassani hänen kalunsa työntyy hiljaa sisälleni tuntui todella hyvältä silloin hän yllätti täysin.se tekniikka millä tavalla hän nai sai minut hulluuden partaalle se oli todella hidasta naimista joka vedolla hän otti kullin kokonaan ulos ja työnsi takaisin sisään siis todella hitaasti,joka vedolla tunsin kuinka märkyyteni valuu pöydälle täytyi ottaa itseäni polvista kiinni ja avata haarani niin paljon kun on madollista kuinka järisyttävän ihanalta jokainen hidas työntö tuntui tätä jatkui varmaan parikyt minsaa niin täytyi kysellä milloin hän tulee itse olin jo pari orgasmia saanut siihen hän vastasi ettei sillä tule enään muutama tyontö vielä ja tyydytin hänet kädelläni loppuun ei ollut herran sperma määrä enään suurta pikkuisen tirahti kosteaan kullin päähän.vaan tehtevänsä teki hyvin ja on yksi parhaista seksi kokemuksiani edelleen. ai niin ikä haarukka vielä minä 23---hän 61 ja se paikka valtatien levähdys alue ja siellä oleva pöytä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, oi, mikä kokemus - kiitos kun jaoit sen :). Ja itsesi vanhalle herrasmiehelle. Uskon, että tyydytys oli molemmin puolinen. Wow

      Poista
    2. Ooh kiitti kirsikka,näin todellakin on käynyt ja on kokemuksena top 2 edelleen, uskon että hänkin varmasti sai nautinnon. Noh en ole hänen laisiaan vierastanut tuon jälkeenkään.yö vuorossa ja väsyttää aivan ---- onneksi tulee 3vp pääsee orgasmin jäljelle.toivottavasti ei tarvitse loppu vuoroa olla jalat ristissä koska pane.... oho tauko on jo punaisella pakko lähteä terkuin essi.

      Poista
  2. Kirjoitat todella hyvin! Näitä lukiessa kiihottuu itsekin ajatusta nopeammin. Jos sinulle voi esittää toivomuksen aiheesta, niin toivoisin asiaa/tarinaa fetisseistä. Esim. nahkahousuinen opettaja tms ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi :D. Kiitos myös toiveesta...

      Poista
  3. Oon samaa mieltä, et sänky on mukavin. Mut on sitä tullu kokeiltua muitakin; auto, järvi.. Järvessä oli ikävää; sattui ja tuli emätintulehdus. En suosittele. Sen sijaan parhaita, orgastisia muistoja on kylpylästä, baarista, bussista.. Mul on "harrastus" saada salaa julkisilla paikoilla, orgasmeja ajatuksen voimalla tai miehen pienen avun kera, esim. suutelusta, silittelyistä..puolituhmasti. Yt. Kukkanen (kukkasenavautumisia.blogspot.fi)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sauna on kans aika tukala paikka, itselleni järvipano oli ihan ok :D. Kiihottavaa on tosiaan saada salaa, esim. yhteisen elokuvaillan aikana ystävien kesken, piilossa peiton alla, hengitys tihentyen ja huutoa pidätellen, posket punaisena...

      Poista
  4. Joo sauna on kyl tukala :D Ite en oo leffaillassa kyl saanut, mut kerran kaveriporukan bileissä päihtyneenä sain ajatuksen voimalla. Luulin, ettei sitä kukaan huomaisi, mut oli aika noloa, kun yhtäkkiä vieressäni istuva jätkä sanoi: "Kattokaa, se sai orgasmin!" Mä siinä vielä lähdin kieltämään, jollon asiasta tuli väittelyä, se oli jotenkin tosi kiusallista, nauroin katketakseni mut oikeesti ahdisti sisäisesti ja lopulta yks kaveri huomas et mua ahdistaa ja ehdotti et joisin lasin vettä. Tarjos rauhottavia siellä, mut en ottanut, kuitenkin tuntui tosi ihanalta, et oli yks aito ystävä, vaikka muut kaverit vaan pilkkas ja nauroi päin naamaa ja nolasivat lisää. Mut tämäkään ei oo saanut silti pois innostustani saada salaa :D SFKukkanen

    VastaaPoista