torstai 16. huhtikuuta 2015

Rakkaudesta spermaan

Myönnän, että pidän penistä välillä ikiomana leikkikalunani. Huomatessani lähelläni tarjolla olevan lelun, otan usein tilaisuudesta vaarin ja innostun sen tuomista mahdollisuuksista yhteiseen leikkihetkeen. Voiko mikään kiihottaa enempää, kuin esim. illalla tv:tä katsoessa, huomata housuissa hieman pullottavan kaverin? Paljoa ei yleensä vaadita, että leluun saa liikettä ja ihailuni tätä upeaa elintä kohtaan on aitoa sekä uteliasta.


Rakastan kulleja - täysin samanlaisia ei ole ja jokainen on oma yksilönsä, joihin tehoaa erilaiset otteet/kosketukset. Tällaiselle uteliaalle sielulle, kullit ovat siis mahdollisuuksia täynnä olevia leikkikenttiä. En väsy koskaan katselemaan kullin muodonmuutoksia, sen ensin välinpitämätöntä rentoa olemusta, joka pikku hiljaa muuttuu spermaa sylkeväksi jumalaksi, joka tuottaa niin suurta nautintoa, etten osaa sanoa, mikä voisi olla parempaa tai tyydyttävämpää.

Aivan ykkösjuttu on saada sperma sinne, minne se alunperinkin on tarkoitettu, eli pilluun. Yhdyntä jää mielestäni vajaaksi, jos sperma ei lennä ja vaikka se ei ole itseltäni pois, se ei tuota niin suurta nautintoa kuin täydellisyyttä tavoitteleva minäni kaipaa.

Suihinotto on aivan oma, ihana lukunsa ja sen ajatteleminen saa minut automaattisesti nuolaisemaan huuliani. Vaikka töitä täytyy välillä tehdä paljonkin, niin lopputulos palkitaan ja sperman sykähdellessä suuhuni, saavutan tällöin orgasmin lähes itsekin. Olen aina niellyt ja mielestäni sperma on hyvää (okei, erään ex-miesystäväni sperma sai minut voimaan välillä pahoin, hänen syödessään paljon valkosipulia). Nieleminen on tullut varmaan luonnostaan, eikä siinä ole mielestäni mitään kummallista.


Onneksi en ole mikään bakteerikammoinen siivousintoilija ja harrastan myös käsitöitä. Eli välillä on upeaa saada mies laukeamaan myös käsin. Siinä saattaisikin olla CSI-tutkijoilla ihmettelemistä, kun löytäisivät kaiken sperman lakanoiltani ;). Siivousihmisille tiedoksi, että tottakai vaihdan lakanat säännöllisesti, mutta en ihan joka touhutipan takia...

Rakastan spermaa ja koen sen palkintona itselleni. Suihinottotaitojani on kehuttu paljon ja itse näen juuri uteliaisuuteni sekä leikkimielisyyteni vahvuutena tässä lajissa. En tiedä kuinka paljon naiset yleensä nauttivat spermasta, mutta minulle se on suuri osa elämää. Ja eiköhän sieltä samalla irtoa vähän vitamiinejakin tai ainakin itse koen itseni pirteämmäksi ja ehdottomasti hyväntuulisemmaksi (jos siis olen ollut allapäin - muutenhan olen pääsääntöisesti aina iloinen) saadessani spermapommin. Nam nam. Nainen - miten sinä nautit spermapommisi?17 kommenttia:

 1. Voin kuvitella että tuo viimeinen kuva on monen mieleen.

  AV

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi :D. Itse pidän jokaisesta valitsemastani kuvasta. Käytän niiden etsimiseen paljon aikaa ja jokainen kuva herättää minussa tunteita. Tiedät varmasti millaisia? ;)

   Poista
  2. Voin kuvitella. Noh.. Kuva herätti minussakin tunteita. Muutkin kuvat ovat loistavia, mutta tuota palasin ihailemaan.

   AV

   Poista
 2. Palaan lukemaan tätä kirjoitusta ja aina se kiihottaa uudestaan :) Kiitos kauniista tekstistä. T: Mies

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi kommentista - kiva kuulla, että pidit tekstistä :D

   Poista
 3. Hienoja kuvia ja mahtavia kirjoituksia. Kulli huoliteltuna vai luonnollisena? Lantionseudun lihakset treenattuna vai ilman? Huomaako nainen uuden kokemuksen kanssa onko mies pitänyt huolta rakkauden lihaksistaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi ja kehuista. Toivon ehtiväni palata yllä oleviin kysymyksiisi tuonnempana :).

   Poista
  2. Rakastamme kumppanin kanssa suuseksiä puolin ja toisin. Luottamus ja kokonaisvaltainen halu ja tyydyttäminen vie oraalinautintoihin. Suuhun tuleminen tekee miehisyydelle gutaa: tuo nainen ottaa mut loppuun asti niellen nautinnossani purkautuvan sperman. Itse tykkään myös suudella suuhun laukeamisen jälkeen ja maistaa makuni.

   Poista
  3. Upeaa - kiitos kun jaoit tekstin. Itseäni alkoi nyt haluttamaan ja nimenomaan suuseksiä. Nam...

   Poista
 4. Sperma on kyllä hyvää... Itsekin miehenä olen ihan koukussa spermaan, välillä runkkaan sen takia että saan spermaa.
  Ja kyllä on todella kiihottavaa laueta naisen sisään ja kun on tosi kiimassa niin multa tulee lasti ilman laukeemista niin sitten voi jatkaa naimista edelleen spermaiseen pilluun...

  VastaaPoista
 5. Näin bi miehenä uskallan tunnustaa, että on erittäin kiihottavaa kun mies laukeaa suuhuni! Toki nautin myös siitä kun saan itse laueta miehen/naisen suuhun. On myös hyvin kiihottavaa suudella partnerin spermaisia huulia... mmm

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, sperma on tosiaan namia ;)

   Poista
 6. Otan töissäkin suihin...niin monta erinlaista kyrpää olen lutkuttanut ja lasteja niellyt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, ensimmäiseksi herää kysymys mitä teet työksesi? ;). Kuulostaa silti hyvälle...

   Poista
 7. Olen bi-mies ja minulla itsetyydytys ehdottomasti huipentuu kaksinkerroin omien spermojen laukeamiseen suuhuni. Olen harrastanut tätä jo vuosia ja oppinut tykkäämään siemennesteen mausta, se on olennainen osa ihanaa, pitkitettyä orgasmin nautintoa minulle. On suorastaan taivaallista niellä monen päivän paksu, kermainen lasti hitaasti nautiskellen ja päästäen täydet pallit paineista. Kiva myös maistella erilaisia maku- ja koostumusvivahteita mitä spermassa voi olla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, mielenkiintoista... ja mielikuvia herättävää ;)

   Poista