perjantai 13. maaliskuuta 2015

Steak & Blowjob-päivä

Huomenna se taas on, nimittäin kansainvälinen suihinottopäivä. Tähän mennessä varmasti jokainen aikuinen on kuullut tästä päivästä, mutta kuinka paljon se oikeasti merkitsee? Okei, ajatuksena päivän viettäminen on ihan ok, mutta ei mielestäni suinkaan verrattavissa ystävänpäivään - vain onko?

Voihan päivästä tehdä tradition parisuhteessa eläville pariskunnille, ensin hyvin valmistettu pihvi kotona tai ravintolassa, jonka jälkeen siirtyminen itse asiaan. Mutta onko ennalta sovittu suihinotto tylsää? Olisiko kuitenkin extremeä ja seksielämää rikastuttavampaa tehdä se ennalta arvaamattomasti, ilman sopimuksia? Toki tiedän suhteita, joissa kaikki seksuaalinen kanssakäynti on ennalta arvattavia. Totutut tavat ovat lujasti kiinni arjessamme, eikä meillä ole aikaa, halua tai jaksamista suuriin tunteisiin ja maata tärisyttäviin seksikohtauksiin. Elämmekö vielä aikoja, jolloin lauantaina saunan jälkeen pikainen pano, sillä tutulla tyylillä ja seuraava tasan viikon päästä?
Itse elän suhteessa, jossa mieheni on minua paljon vanhempi ja hän on monessa asiassa tavallaan jämähtänyt paikoilleen, totuttuihin asioihin. Itse olen valmis kokeilemaan ihan kaikkea, mutta en halua painostaa häntä, joten sopeudun... Seksielämämme kulkee siis tasaista polkuaan, ei järisyttävästi, mutta tyydyttävästi. Riittääkö se?

Rakastan suihinottoa, mutta en tee sitä "pakottamalla", vaan silloin kun hetki on sopiva ja minun (sekä hänen) tekee mieli. Minusta yllätyksellisyys on aina parempi kuin ennalta tiedettävä hetki, yleensäkin rakastelulle. Oma päiväni alkaa parhaiten orgasmilla (tästä kiitos rakkaalle miehelleni), mutta ihan parhaita ovat spontaanit panot, vaikka keskellä päivää.

Ihan ensimmäisen mieheni kanssa meillä oli sopimus, että otan suihin aina kun minulla on kuukautiset (uskoisin, että monella parilla on sama "sääntö"). No, okei, mutta kyllähän se alkoi tuntumaan pakotetulta ennen pitkää. Itse ainakin tarvitsen tietyn fiiliksen ja halun suihinottoa ajatellen. 

Entä milloin naiselle annetaan suuseksiä?! Kuuluuko se samaan steak & blowjob-päivään? Itselläni on tilanne, että mieheni ei tee sitä ollenkaan. Itse asiassa en ole sitä edes kysynyt, sillä tiedän ajatuksen ahdistavan häntä. Sama tilanne oli edellisen miesystäväni kanssa. Molemmat ovat iäkkäämpiä ja uskon suuseksin olevan juuri tietyn iän sekä totuttujen/opittujen tapojen takia jo ajatuksena mahdoton. 

Viimeisestä itseeni kohdistuvasta suuseksistä on siis jo lähes 10 vuotta. Onneksi asia ei ole minulle kynnyskysymys ja pärjään hyvin ilmankin. Mutta toki ajatus/mielikuva suuseksistä valtaa pienen pääni välillä, aiheuttaen erinäisiä tuntemuksia, jopa pettymystä. Mutta paljastuksena kerronkin, että enemmän kuin haaveilen itse saavani suuseksiä, fantasioinkin antavani sitä toiselle - naiselle. En ole koskaan ollut naisen kanssa ja asia onkin yhtenä kohtana listallani, mitä aion tehdä ennen kuolemaani (dramaattista). Itse asiassa listalla ei taida montaa kohtaa ollakaan, jotan tämä on tärkeä juttu.

Usein siis fantasiani eivät liitykään komeisiin, lihaksikkaisiin miehiin (tuskin koskaan, sillä nytkään kierroksessa oleva Joel Kinnaman ei varsinaisesti ole kumpaakaan), vaan nimenomaan  naisiin. Naisvartalo vain on niin upea ja moniulotteinen. Usein vitsailenkin, että toivoisin olevani mies, tai edes vaihtaa osia hetkeksi. Voi luoja sitä panojen määrää ja laatua tietenkin!


16 kommenttia:

 1. Kuvan helminauhasta tuli mieleeni sperma. Mies antaa lahjaksi "helmet" naisen kaulalle ;) Kiinnostaisi (lue kiihottaisi) jos kirjottaisit spermasta. Ja kyllä olen runkkari, mutta en säälittävä vaan ylpeä sellainen :) Heh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi ja ymmärrän mielleyhtymäsi. Saatan joku kerta kirjoittaa aiheesta :D

   Poista
  2. Hienoa. Saanko kysyä suoraan pidätkö spermasta? Nieletkö ? Anteeksi jos kysymykset tuntuu hyökkääviltä. Täällä on tuntemattomana vain niin helppo keskustella asioista. Olen tosielämässä aivan liian arka edes lähestymään naisia.

   Poista
  3. Hienoa, että kyselet :). Älä kuitenkaan turhaan arastele naisia, rohkeasti vaan juttusille. Pidän spermasta ja nielen mielelläni. Jokainen nainen ei sitä varmasti halua, mutta itselleni se on luonnollista. Tsemppiä sinulle

   Poista
  4. Kiitos tsempistä :) Olen pitkä, ok-näköinen, matalaääninen mies, mutta valitettavasti mulla on tosi huono itsetunto. Tulin iloiseksi kun vastasit :) Rehellisesti vähän kiihottaisi jatkaa keskustelua tästä sperma-aiheesta. sun kanssa ;) Annatko miehen laueta päällesi? Minne haluat spermat mieluiten? Se tekee kuulemma hyvää iholle :) heh

   Poista
  5. Vaikutat oikein hyvältä tyypiltä, ja uskon vahvasti, että itsetuntosi vielä kohenee. Ripaus rohkeutta mukaan ja jonkun kiinnostavan naisen juttusille - livenä. Kirjoitin lyhyen postauksen spermasta, käyhän lukemassa se. Uskon vahvasti, että sperma auttaa moneen "vaivaan" :D

   Poista
  6. Huh mikä kirjoitus ja mikä nainen sinä olet :) Oli pakko ottaa kovettunut kalu käteen. Sinunkaltaisesi nainen saa kyllä spermantuotannon käymään ylikierroksilla. Mutta en ruiski vielä vaan annan pallien täyttyä vielä useita päiviä. Taisit saada minut tänne "riesaksesi". Olen aika yksinäinen ja pelkästään tälläinen viestittely ikäänkuin kirjeystävänä piristää mua kovasti. Ja aihe ;) heh . Itse myös pidän spermaan liittyvästä vitsailusta paljon. Pornossa kiihottaa kun naisia naurattaa sperman runsas määrä tai ruiskausten voimakkuus. Oletko nähnyt videoita joissa Peter North ruiskuttaa? Kirjoittelen lisää lähipäivinä jos sopii.

   Poista
  7. Hienoa, että kirjoitukset piristävät sinua. En kuitenkaan lupaa sinulle "kirjeystävyyttä", mutta jatka lukemista ja kommentteja voit toki lähettää. Oletko ajatellut etsiä oikeaa kirjeystävää, vaikka tälläkin aiheella? :)

   Poista
  8. Ymmärsit ehkä väärin. Tarkoitin tuolla "kirjeystävyydellä" nimenomaan kommenttien ja kysymysten kirjoittamista tänne. Jos et halua vastata enää, niin tämähän on sinun blogisi ja teet mitä haluat :) En yritä iskeä sua. Ongelmani on, että en ole koskaan yrittänyt iskeä naista. Enkä ole kovin nuorikaan enää. Silloin harvoin kun liikun tapahtumissa naiset tuntuvat kyllä katsovan minua ja jopa iloisesti. Silti koen aivan mahdottomaksi ajatuksen, että joku nainen voisi pitää minusta. Tätä on jatkunut niin kauan, että tuntuu kuin olisin kuopassa josta ei pääse ylös. Ja tästä sperma-aiheesta, mun on vaikea uskoa, että spermasta pitäviä naisia on oikeasti olemassa. Taidat sinäkin olla taruolento :) heh hee

   Poista
  9. Ymmärsin mitä tarkoitit :). Toivon koko sydämestäni, että vielä joskus löydät itsellesi oikean, aidon naisen. Sinulle tarkoitettu nainen odottaa sinua jossain tälläkin hetkellä. Kulje avoimin sydämin ja joku kaunis päivä sinulle hymyilevä nainen jää juttelemaan kanssasi ja maailma on avoinna. Ja meitä seksistä ja myös spermasta pitäviä naisia todellakin on olemassa. Vaikka itse elänkin välillä haavemaailmassa, niin taruolento en ole ;)

   Poista
  10. Kiitos kannustavista sanoista. On tärkeää myös muuttaa ajattelumalleja positiivisempaan suuntaan. Se mihin uskoo muovaa todellisuutta. Pohjimmiltani tiedän olevani hyvää seuraa. Työkaverit pitävät minusta kyllä. Heh:) toivon,että tuohon "Rakkaudesta Spermaan" postaukseen tulisi naisilta kommentteja ;) Itse ajattelin kokeilla sperman määrän lisäämistä. Olisiko vinkkejä ?

   Poista
  11. Itsekin toivon kommentteja kaikkiin postauksiini sekä naisilta, että miehiltä. Blogi on kuitenkin vielä uusi, joten en usko kovin monen sitä lukevan vielä säännöllisesti. Hyvää viikonloppua sinulle :D

   Poista
  12. Moi. Löysin juttukaverikseni spermaa rakastavan naisen. Ei johda ehkä sen kummempaan, mutta voin puhua seksistä täysin estoitta. Olit oikeassa kyllä teitä spermasta pitäviä naisia on olemassa. Ja se kiihottaa mua todella paljon :)

   Poista
  13. Hienoa :D. Oikein antoisaa vappua sinulle.

   Poista
 2. hei itse pidän kun nainen imee mutta pidän myöskin itse nuolla nykyinen ei vaan tykkää siitä ja itse haluisin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, kannattaa varmaan jutella naisystäväsi kanssa, miksei halua sinun nuolevan häntä. Hän voi kokea sen jotenkin epämiellyttäväksi esim. aiempien kokemusten perusteella. Namiahan se on :D

   Poista